Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 okto pcde var diye hatırlatayım da bu arada, kesin indirimle bile pahalıdır bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 30% indirimle 224 lira su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Ilk ciktiginda indirimsi daha ucuza geliyordu, almadim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 alınacak ne var o listede soyle güzel multi aksiyonel bişiler alayım diyorum arms splatoon mariokartim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 maryokart iyi baya. local multi oynayabileceğin biri varsa overcooked 2 de iyi. smash de her türlü gider. o liste dediğin ney bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 EU sale var, onun listesi: http://www.nintendolife.com/news/2019/07/nintendo_hosts_huge_summer_sale_up_to_70_percent_off_over_180_games_on_switch_and_3ds_europe South Park: The Fractured But Whole, WILL: A Wonderful World ve Mario + Rabbids aldım ben. Başka da almam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 (düzenlendi) Temmuz 12, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 https://www.shop4tr.com/nintendo-switch-games/south-park-the-fractured-but-whole-nintendo-switch-game?utm_source=google&utm_medium=shopping&utm_campaign=google+shopping+data+feed+(29/06/2019-04:47)&gclid=cjwkcajw36dpbrayeiwamvvdmpqcenf_e75zpohi2lv_nkpxpmpy4uuwfrcra16pjtotv6q2ukgerxoclweqavd_bwe su site güvenilir midir ? gameplayine bakayım derken çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 evet. kapıda vergiyi elden alırlar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 1 saat önce, sacrolash dedi ki: https://www.shop4tr.com/nintendo-switch-games/south-park-the-fractured-but-whole-nintendo-switch-game?utm_source=google&utm_medium=shopping&utm_campaign=google+shopping+data+feed+(29/06/2019-04:47)&gclid=cjwkcajw36dpbrayeiwamvvdmpqcenf_e75zpohi2lv_nkpxpmpy4uuwfrcra16pjtotv6q2ukgerxoclweqavd_bwe su site güvenilir midir ? gameplayine bakayım derken çıktı Ben oradan smash aldım 2-4 ay önce gümrük vs derken geliyor bir şekilde. Üzerine %20 ekle ve gmrük payı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 mobil oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Fire Emblem'i buradan mı söylesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 (düzenlendi) Temmuz 14, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 EU Summer Sale'den WILL: A Wonderful World'u alın. Oyun çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) Indirmek varken belese , neden alalim bu sacma sapan aletin kiytirik indie pc cakma oyunlarini. Herkes kenara atti sen gaza geldin Joke off. Temmuz 17, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 CFW işine giriyorum gibi 400lira bir oyuna sanmadim. 512gb sd kart aldim gelsinde bir başlim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 cfw ve torrent (pc) nin en guzel yani ne alacagima test ettikten sonra karar verebiliyor olusum, arti oyunlari switch ps4 icin ikinci el satan yerlerden de alinca ve elindekini oraya satinca oyun isi baya manali oluyor fiyat acisindan. hele ki 1-2 ay beklenirse bir giris sinema parasina inecekler nerede ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Buradan alıyorum ben, deneyelim bir bakalım: https://www.shop4tr.com/nintendo-switch-games/fire-emblem-three-houses-nintendo-switch-game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 custom ugrastirabilir ordan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Fatura belli, gider parasını veririm. Gelmezse zaten chargeback yaparım. Indie olmayan tüm oyunlarımı kutulu almaya karar verdim zaten, neredeyse her ay da bir istediğim oyun çıkıyor. Burası iyiyse güzel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 https://www.nintendo.com/switch/compare/ Yeni bir Switch daha çıkmış. Yeni değil de aslında, eski modeli güncellemişler. Die-shrink olmuş sadece ama fiyat aynı. Performans da aynı olacakmış ama pil ömrü 2,5 saat artacakmış. Bunu alırdım =( En azından Switch Pro gelmeyecek demek bu. Switch çantamda da 3 kere Switch sarj edebilen powerbank taşıyorum zaten diye avutayım kendimi. PS. Lite'ın tek avantajı uzun pil ömrüydü, artık o da yok. Tam olarak Lite oldu cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Teknoloji nasip kısmet işi. Çakallar millet eskileri almaya devam etsin diye hiç duyurmadan çıkartmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Litela birlikte çıkmıştı bunun haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar