Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 256 yetmiyo 512 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 ohaaa eyv tam zamanında yazmışsın aklımdaydı hafıza yetmiyor artık teşekküürr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Aynen abi, geçen bir oyun corrupt oldu bende, kart çok adiydi zaten. Aldığım oyun için gerekti, bekleyemeden civarda ne bulduysam onu almıştım sonra değiştiririm diye. Bu fiyata 256GB çok iyi, Nintendo'nun lisans verdiği model olması daha da iyi. Geçen sayfada kalmasın: 1 saat önce, GERGE dedi ki: Amazon, satıcı da Amazon olarak, uygun fiyatla Switch uyumlu 256 GB SanDisk MicroSD satıyor şu anda. UHS-I istiyor Switch. Bendeki biraz kötüydü (Syrox marka 128GB, her an patlayacak gibi geliyor), bunu aldım şimdi. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Z2NFPLJ Bu model Nintendo'dan lisans alıp üzerinde Nintendo yazan şekilde de çıkmıştı. Nintendo iyice test etmeden buna izin vermez biliyorsunuz. 256GB'si ₺268,72 şu anda, yarın teslim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 bende de bunun 200'lüğü var, iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Modchip çıkarmışlar. Lehimlemek gerekiyor tabii. Her Switch'e oluyor. Banlanma riskini almak isteyenler deneyebilir. Online Mario Kart oynayamayacağım bir Switch ucuza satılacak bir Switch'dir benim için Dövizin arttığı ve oyunların pahalandığı bu dönemde isteyecek olacaktır tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Zelda Breath of the Wild bitirdim ,satiyorum. Almak istiyen varsa haber etsin. Bittigine bu kadar uzuldugum bir oyun daha olmamisti son senelerde. :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Satma öyleyse abi. DLC al, Master Mode gir. DLC epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 İyi bayramlar. Nba2k birçok bölgede insirimde. Uk fiyatı 17 tl mi neydi. İlgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Biz de alabiliyormuyuz acaba. Free diyor https://eshop-prices.com/games/228-resident-evil-revelations-2?currency=TRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Yakın zamanda shop4tr den alışveriş yapan var mı? Net olarak yüzde kaç artıyor acaba? türkiyede 800 tl üzerinde satılan pro controller 411,69 tl deniyor sitede. Vergi ile kaç lira eder acaba? 1.4 ile mi çarpacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Tüm oyunlarımı ve konsol aksesuarlarımı oradan alıyorum ben. En son aldığım oyun 267TL fiyatlı. Gümrük olarak 47TL vergi, 8 TL gümrüğe sunma ücreti kesmişler. %18 işte. Pro Controller için de %18 alırlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Valla pro Controllere 50 lira mı ne verdim vergi. Ama bence gergeyi dinleyip öteki controlerrı almak çok daha mantıklı, pro nun dpad felaket kötü tetris oynayamadım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Tetris switch'in en güzel oyunu bu arada, bayağı bir gametime gömmüştüm haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 https://www.businessinsider.com/nintendo-switch-account-hack-update-2020-6 gene haxlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 https://eshop-prices.com/games/1170-valkyria-chronicles-4?currency=TRY valkyria-chronicles kore'de 33 tl olmuş ama beceremedim almayı ızdırabini zikiyim nintendo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Korece çıkma ihtimali var onun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 ben şu siteden bakıyorum, https://savecoins.app/games/all-games?title=valkyria chronicles tr store'unda 36 lira diyor, (tr store'u mu varmış, yoktu son baktığımda) oraya baksana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 TR store yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 (düzenlendi) hea şimdi baktım, eshop cannot currently be used in your country'yi gördüm, rahatladım Haziran 10, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Us eshop indirimleri gayet güElmiş. Ama ne yazıkki 2019 çıkışlı oyunlarından sadece dragon quest 11 mevcut. Bu arada elemanın biri 650 tlye mario odyssey, astral chain ve witcher lı ve bi sürü indili bir hesap satıyor. Hiç oyunum olmada mantıklı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 4 saat önce, GERGE dedi ki: Korece çıkma ihtimali var onun ama. hong kong store'a baglandım aynı indirim onda da var ama çince cıkar mı acaba . İngilizce olabilir , Hong Kong cok muamma. Nereden bakabiliriz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Onu bilmiyorum. Reddit'e sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 On 20.05.2020 at 12:45, GERGE dedi ki: Modchip çıkarmışlar. Lehimlemek gerekiyor tabii. Her Switch'e oluyor. Banlanma riskini almak isteyenler deneyebilir. Online Mario Kart oynayamayacağım bir Switch ucuza satılacak bir Switch'dir benim için Dövizin arttığı ve oyunların pahalandığı bu dönemde isteyecek olacaktır tabii. 2.el patates olmuş, eski versiyon switch yerine, garantili yeni versiyon bakayım bari. exclusiveleri oynayasım var. nintendo dava açmış adamlara lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 sonbaharda Apex geliyormuş hayırlı olsun. Yarın dakurai yeni smash dlc karakterini tanıacak Arms’dan. Ve bu tanıtım sonunda arms 2 duyurusu bekleyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar