Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 On 27.11.2019 at 11:41, Masticore dedi ki: 30 degil mi oyle saniyordum aa doğru biliyormuşsun valla, 1-2 haftası kaldı yenileyeyim diye girdim, 30 dolares dedi. ben geçen sene 20'ye aldım diye hatırlıyorum. belki snes oyunları da eklenince zamlamışlardır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 2 dakika önce, applev0dka dedi ki: evet durum ilk msjında anladığın gibiydi. ama malesef ikinci msjındaki gibi ayrı hesap için, aynı konsolda bile olsa ayrı online gerekli 15 dolar fazla vericem baya saçma geldi bana ya, birden fazla user aynı cihazda olduğu sürece aynı account'a bağlanabilmeli benim mantığıma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2019 29 dakika önce, Cokomantis dedi ki: aa doğru biliyormuşsun valla, 1-2 haftası kaldı yenileyeyim diye girdim, 30 dolares dedi. ben geçen sene 20'ye aldım diye hatırlıyorum. belki snes oyunları da eklenince zamlamışlardır =( @masticore ee usa store'a çevirince 20 dolar dedi gene. (demin baktığımda avustralya'ydı düz $ işareti koyup geçmişler. amarikan doları sandım ama 30 avustralya doları zaten 20 usd yapıyo, tldr 20 dolarmış ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Ac black flag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Daemon X Machina gameplay baya eğlenceliymiş, ama başka bir numarası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Yahu bu zelda için bile alınırmış bu alet, oynadıkça mest oluyor insan. 3. Divine beasti de hallettim oyunun nerelerindeyim bir fikrim yok haldır haldır geziyorum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Zelda için aldım ben de başta. ama şimdi kendimi sürekli pokemon kasarken buluyorum. Hatta bu hafta turnuvam başladı. Tüm bu dediklerim "Sword & Shield" için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Zelda acayip bir oyun ya . Inanılmaz keyifli gerçekten , dinlendiren bir yanı var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Bu arada Xbox vs playstation un yeni varisleri açıklanmışken Nintendo ne yapacak bilemiyorum. şu sıra el/hibrid konsol ile satışlarda ivme yakaladı. belkide bunu baltalamamak için doğru zamanı bekliyor. yeni oyunları tanıtan bir direct de yayınlamadı. yılbaşı satışlarından sonra bir şey patlatır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Varsa şu kırılabilen versiyonlardan satan temiz bir cihaz talip olabilirim beyler. Hatta PS4 var takas isteyen olursa daha da işime gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 ben bi iki aya yenisini alicam ps4 pro mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 (düzenlendi) Yok yav. ilk seri PS4'lerden. Heves ettim Switch'e ama işte dediğin gibi SX OS vb kurulabilen eski serilerden olması lazım temiz. Bulursam PS4 ilanı da koyacağım ilk seri. Çok az kullanılmış iki adet DualShock oyunlar vb. Aralık 17, 2019 serjuhan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Yeni konsol mümkün değil, daha yıllarca Switch ile devam ederiz. Daha yeni ivmelendi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 yenisi derken su extended battery olan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 20 saat önce, serjuhan dedi ki: Yok yav. ilk seri PS4'lerden. Heves ettim Switch'e ama işte dediğin gibi SX OS vb kurulabilen eski serilerden olması lazım temiz. Bulursam PS4 ilanı da koyacağım ilk seri. Çok az kullanılmış iki adet DualShock oyunlar vb. elimde tam istediğin gibi var. mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 https://www.dekudeals.com/items/the-count-lucanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 mario & rabbids'e region'a göre %65-75 indirim gelmiş. 70 küsür sanırım en ucuzu rusya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Kaç kere söyledim bilmiyorum ama tam versiyonunu alon o oyunun. Keşke 2. filan çıksa hatta, ben de alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 23 saat önce, Cokomantis dedi ki: mario & rabbids'e region'a göre %65-75 indirim gelmiş. 70 küsür sanırım en ucuzu rusya'da ben aldım bunu rusya e-shoptan. 02.01'e kadar sağlam indirimler var değerlendirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 platform oyunu sunu alıcam sanırım. güney afrika shop'ta iyi fiyat https://www.dekudeals.com/items/yokus-island-express Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Platform oyunu olarak öncelikli şunları al derim: Shantae: Half-Genie Hero, Super Mario Maker 2, Celeste, Rayman Legends, GRIS, Donkey Kong Country. Shantae Medroidvania'dır ama Half-Genie Hero epey epey platform öğeleri de taşıyor, ikisinin arasında kalmış. GRIS de oyundan çok sanat eseri, görsellik olsun, müzik olsun... Büyük ekranda oynamak şart GRIS'i bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 platform olarak iman edilecek tek gerçek ilah celeste'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 (düzenlendi) http://www.nintendolife.com/news/2019/12/random_taiwanese_retailer_bundles_nintendo_switch_with_a_toilet_seat zıcarken az tetris oynamadık Aralık 23, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2019 On 18.12.2019 at 14:04, totemic dedi ki: elimde tam istediğin gibi var. mesaj attım Geç de olsa buradan da teşekkür edeyim dedim. Kendisinden ürünü aldım. Gerek satınalma sürecinde gerekse sonrasında güzel bir dialog ile satış işlemini gerçekleştirdik. Kargo paketi çok sağlam yapılmıştı ve ürün de tertemiz aynı dediği gibi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar