sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 mobil oyun mu blade2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 batıya geliyormuş. pokemon'dan daha iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Güzel seri bu. Battle sistemi daha kötü ama, öykü genelde daha iyi. SMT en iyi monster yakalama oyunu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 digimon geliyomuş switchle pc'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 attack on titan aldimda cok zormus be uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 fare/klavye ile oynaması kolay ve eğlenceli ama controller şemasıyla kasınçtır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Tamamen doğru bu. Breath of the Wild'ı, Super Mario Maker 2'yi, Mario Kart'ı filan bıraktım. Sadece bu oyunu oynuyorum. Hayatımda oynadığım en iyi strateji oyunlarından biri, sırf bilgisayar oyunu olarak değil, genel açıdan. Hakkında uzun uzun yazıp kendi konusunu da açacağım bir ara. Alın, hemen alın, hiç beklemeyin. Switch'de de mükemmel, bir oyun 5-10 dakika sürüyor en fazla, tam portable oyun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Her aya bir oyun geliyor bu arada. Bu ay - Fire Emblem Ağustos - Astral Chain Eylül - Dragon Quest XI S Ekim - Pokemon ve Atelier Arada da yıl sonuna kadar GRID, Witcher 3, Luigi's Mansion 3 ve Resident Evil 6 gelecek. Her şekilde verimli oldu konsol benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) 2019 vs 1999 https://preview.redd.it/zq6oqh0aqc931.gif?format=mp4&s=2fca33c3d6c6d5357da21f99fe1ef1804a21201b nintendo sen niye böyle oldun dsdf Temmuz 10, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 pokemon go tam bi vakit ve para kaybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Switch lite $200 https://www.cnet.com/news/nintendo-switch-lite-arrives-for-200-and-here-is-how-it-plays/?ftag=COS-05-10aaa0a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) https://www.nintendo.com/switch/compare/ Temmuz 10, 2019 DarkC1oud tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Yeni açıklandı. Gerçi ben Switch'im ile çok mutluyum, her yerde de arkadaşlarla Mario Kart oynuyoruz Joy-Con'ları çıkartıp. Sadece negatif olarak görünüyor, tek pozitif gerçek bir d-pad olması. Onun dışında ekran küçük, TV'ye bağlanmıyor, ayağı yok, HD Rumble yok, IR yok, Gyro yok ki bunu çok kullanıyorum. Bluetooth kulaklıklara bağlanamıyor, bu kötü epey. $199 olacakmış, 2000TL olur bizdeki resmi fiyatı, Doğubank'dan filan da 1500TL'ye bulunur sanırım. Switch Pro için plan yok demiş ayrıca Bowser. Evet, Nintendo of America'nın başındaki adamın adı Bowser Keşke bekleseydim de bunu alsaydım dedirten birşey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) nintendo zaten sadece handheld yapsın bence iyi. ekranı küçük ama taşınabilitesi daha rahat, daha hafif, daha ucuz, şarjı daha çok gidiyo. hd rumble, ir falan gimmick. normal switch'i düşünmüyordum ama bunu getirtebilirim bi tanıdığa. renkler meh ama niye beyazı yok ya. Temmuz 10, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 oh be duyurdular sonunda. her hafta YENİ SVİÇ NASIL OLACAK İŞTE ŞOK SÖYLENTİLER vidyosu görmekten gına gelmişdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 renkler asiri meh ama alinir, kendime almam da hediye olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 140p keyfi dhhdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) -dpad olması güzel olmuş, joycon'daki tuşlarla çok hantal oluyordu. -@Xenus renkler meh de göz siyah çerçeve içindeki şeylere daha iyi odaklanıyor. daha doğrusu göz/odaklanmak değil de beyin/algılamak diyelim. o yüzden siyahımsı koyu grisini al bence alacaksan. ama bence az yiyip düz swiç almak daha maktıklı, sadece 185 dolar farkla (pro controller ve taşıma çantası da kattım) tv'de oynama seçeneği de almaz mıydınız? -titreşim kalsaydı ya, ps/lolbox gibi congur congur değil de bzz bzz diye titriyordu gerçi dövme makinesi gibi de insan feedback bekliyor. alışılır gerçi. -grip'siz uzun süre kullanınca eller barnaklar falan ağrıyacak gene hep, satisfye to the rescue. -bi de switch'te sağdaki analog stick'in yeri acayip rahatsız ediyor beni handheld oynarken. hani kamerayı kontrol etmeli 3d oyunlarda denemedim de 2d oyunlarda başparmak sürekli face buttons'ta gezerken rahatsız ediyor baya. bunda da aynı sorun olacak mı acaba? -200 dolar güzel fiyat ama. -swiç pro gelmesin, daha yeni aldık değiştirmekle uğraşmayak sdf Temmuz 10, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) desktop pc, konsol ps4, handheld nintendo abi. fiyat farkından değil de, tv'e bağlamayıp kullanmam yani. yeni psp gibi bişi olmuş işte switch lite. Temmuz 10, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) yok zaten "fiyat farkından değil de" dediğin kısım x2 oluyor nerdeyse sdf. oynayacağın oyuna göre değişir ya, smash'i handheld oynayamıyorum mesela (pro controller'la da dayak yiyordu...) ama maker2 akıyor vs vs bi de halihazırda ps4 varsa (bende yog) ve yanına sviç düşünülüyorsa lite'ı daha mantıklı aynen. Temmuz 10, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 2019'da psp taklidi yapıp hala 2006'daki psp tasarım kalitesine ulaşamamak tam nintendo'dan beklenecek şey. adamın cebinden çıkardığı çinli taklidi gibi duruyor. onun dışında gudik 2ds kadar dandik değil en azından, evde kullanmak istemeyen için iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) switch mini direk daha sleek duruyor ya. açıkçası ben de psp'nin tasarımını hiç sevmiyorum valla, her yerinden bişey çıkan dandik 2002 tasarımlı 128mb'lık mp3 player gibi tipiyle bana çin çakması gibi gelen de o ghfjsd sadece tipine bakarak söylüyorum bu arada. yoksa düz switch'ten bildiğim kadarıyla psp'nin daha ergonomik olduğundan eminim sdf Temmuz 10, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 nintendo'nun bütün tarihi boyunca tasarım kalitesi olarak psp'ye yaklaşabildiği tek bir alet yok, en yakını işte switch ve bu ama bunlar da gazeteden kuponla verilen çakma tierinde. malzeme kalitesi zaten hiç alakası yok sony ile nintendo'da ikisi de çin malı olduğu halde. biri audi öbürü tata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 "tasarım kalitesi" derken ne kast ettiğini tam anlamadım ama tasarım dendi mi kişisel tercih ağır basıyor bende. hani matematiksel olarak çalışan/çalışmayan şeyler vardır mutlaka, ratio'dur ergonomidir vs (ki dediğim gibi eminim psp daha ergonomiktir switch mini'ye göre) ama psp'nin tipi hiç güzel gelmiyor bana, sade seviyorum ben. bi de inadına mı en çirkin rengini koydun acaba swiçin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar