deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 On 2.11.2019 at 12:17, Liebe dedi ki: Bu switch için çanta arıyorum var mı tavsiyeniz? 100 liralık çantalar var iş görür mi acaba Hardcase olsun hepsi aynı. Ben amazon.com'dan aldıydım o civarda bir fiyata, bayağı da işimi gördü yani. Çantana attığında switch ezilmesin, yere düşürdüğünde darbeyi azıcık emsin yeter. Switch bayağı sağlam alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Atelier Ryza mükemmel. MÜKEMMEL. Beklediğimi tamamen değdi. Öykü ve karakterler iyi. Alchemy sistemi serinin en iyisi olmuş. Combat sistemi tam olarak şahane. Eski tur tabanlı casual sistemi bırakmışlar, tur tabanlı JRPG combat sistemi üzerine kurulu ama realtime bir sistem olmuş. Başyapıt olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 3 saat önce, Liebe dedi ki: Nerden kaça aldın hocam vergi dahil kaça gelecek acaba https://www.shop4tr.com/nintendo-switch-games/ring-fit-adventure-nintendo-switch-game buradan aldım, 525 liste fiyatı vardı ben aldıgımda 540 fln cekiyordu karttan banka fln. alıyor aradan heralde. Vergisini görücez, en kötü %18 vergi öderiz . Gelmez ise o 11-15 lira fln. pul parası alıyorlar. tr'de göremedim alıcak yer henüz. Şurası var bir tek o da ön sipariş 690 tl alıyor löööl https://www.gizala.com.tr/ring-fit-adventure-nintendo-switch-on-siparis-urun3039.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Kadıköy'de benim switchi aldığım yer 1000 lira çekmiş höh dedim. ben de yapıştırayım bari shop4tr'den tenk yuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 suna 550 lira vermeye utanmiyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Ben buyuk ihtimalle 2 hafta sonra TR'ye donucem. O sirada 1 yada 2 adet Ring fit getirebilirim. Burda fiyat 159lv, yaklasik 520 liraya denk geliyor. Isteyen olursa, alip TR de kargolayabilirim. Aldigim fiyata vericem, bir beklentim yok, maksat almayi dusunen varsa yardimci olmak. Alicagim yerin link asagida: https://www.ozone.bg/product/ring-fit-adventure-nintendo-switch/ Tabi direk kesin getiririm diye soz vermiyim, ama bir aksaklik olmazsa 1-2 adet sorun olmaz. Ilgilenen PM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 abi çok uzun ömrü yok o aletlerin ikinci ele düşerler yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 tr de zor ya . Bugun şu ilanı gördüm bir de https://www.letgo.com/tr-tr/i/ring-fit-nintendo-switch_918338fe-90ea-456e-be55-d8dfa0a0d419 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 benim siviç aldığım eleman o işte kadıköyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 54 dakika önce, Liebe dedi ki: benim siviç aldığım eleman o işte kadıköyde Bugun gönderitakip'ten baktım güncelleme gelmiş. Gümrükten cıkmış alet. 100 tl vergi tutuyor yazıyor sitede. 640 tl gibi bir ücrete gelmiş oldu toplam Ücretler Gümrük Vergisi91.12 TL Damga Vergisi0.7 TL Gümrüğe Sunma Ücreti8.0 TL Yurtdışı İade Ücreti0.0 TL Toplam99.82000000000001 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 (düzenlendi) Alıntı Super Smash Brothers creator Masahiro Sakurai in which he stated the character would not make a cameo in Super Smash Brothers Ultimate alongside Terry Bogard, another character from Fatal Fury and King of Fighters who was recently added to the Ultimate roster, because the Smash games are "for good boys and girls," inferring Shiranui was too scantily clad to be in the game. nasıl şaka bir şirket bu ya. Kasım 8, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 bayonetta ne geziyo la orda o zaman lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Terry oynaması baya keyifli olmuş. Fatal fury oynuyormuş hissi verdirdi komboları. cancellanan düz saldırıları vs derken. little mac ten buna terfi ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Şu p1 p2 hak konusunda biraz bilgi verebilecek var mı? İnternette araştırdım biraz ama hep kısa kısa anlatmışlar, herhangi bir riski vs. var mı p2 olmanın anlamadım ya da anlatmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/Mario-Rabbids-Kingdom-Battle-1233954.html mario rabbids 11 pound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Çok iyi bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 yok mu pokemoncu burada? sword and shield çıkıyor bugün. smash ve pokemon oynamak isteyen arkadaşlar eklesin lütfen. friend kodum: SW-8045-7337-5537. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 eski oyunu copy pastelemişler diye kavga vardı nintendo sitelerinde . Bir de merak ediyorum neden 2 oyun birden cıkardılar . Acayip aç gözlüler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 hep öyle çıkıyor, red, blue, green ruby, emerald, sapphire Black, white... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 iki katı söğüşlemek varken neden yetinsinler? fire emblem'da gittiler 2,5 katı söğüşlediler öyle. puruuizu understand the company (c)(r). model/animasyon meselesinde de 3d battle'lar 15-20fps kare kare giderken ses çıkarmayan kitleyi tanıyor şirket işte, ne versem yiyecekler diye devam aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Three Houses'da gönlümüzü aldılar çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 ben de intikamımı alacağım emülatörleri stabil hale getirdiklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 13 saat önce, reampage dedi ki: https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/Mario-Rabbids-Kingdom-Battle-1233954.html mario rabbids 11 pound. rusya daha ucuz https://eshop-prices.com/games/383-mario-rabbids-kingdom-battle?currency=TRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 9 saat önce, Sam dedi ki: ben de intikamımı alacağım emülatörleri stabil hale getirdiklerinde. rcm loader stabil baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar