Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 witcher 3! ana hikaye harici bitirmemistim super oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 (düzenlendi) I Switch Ekim 11, 2019 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2019 grafikler haric 10 numara olmus, grafigi birazcik daha iyi bekliyordum (handheld oynuyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2019 Planescape: Torment & Icewind Dale: Enhanced Editions Lol handheld pc gaming platform.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 İyi mi onlar nasıl? Icewind Dale'ı ikinci kez oynayabilirim belki ama hiç aklıma yatmıyor el atarisinde crpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 300 tl fln. bu fiyata oynamazsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 mouse fln olmadan oynanmaz torment fln eziyet. ps4'te bile izometrik rpg oynanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 iPad ile dokunmatik iyi oynanıyorlar aslında ama Switch ekran küçük gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Ekran küçük kalıyor gibi birde font resize olmuyor nedense planescapede, diğeri daha güzel fontlar okunur. Movement güzel, oynanabilirlik olarak sıkıntı görmedim. Cep telefonunda bile oldukları için oynaniyorlar ama bir mouse kb diil sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Baldur’s Gate & Baldur’s Gate II: Enhanced Editions Divinity 2 de var bg3 de gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 rune factory 5 geliyormus, en sevindigim haber oldu. late port; fakir versiyon witcher konusun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Haftaya Atelier Ryza geliyor asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Herkes ve herşeyin küçük kız çocuğu gibi olduğu oyunlara ısınamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 (düzenlendi) Ring Fit Adventure alan var mı ? Tr'de göremedim henüz shop4tr'da var alınır mı buradan ? + tax ödüyoruz fiyatın üzerine değil mi ? Ekim 21, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Shop4tr en iyi dükkan, 5 oyun aldım oradan şimdiye kadar. Hepsi de hızlıca geldi. %20 gümrük ödüyorsun kapıda postacıya, takip kodundan kontrol et, nakdin olsun. Yol parası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 3 saat önce, Masticore dedi ki: Ring Fit Adventure alan var mı ? Tr'de göremedim henüz shop4tr'da var alınır mı buradan ? + tax ödüyoruz fiyatın üzerine değil mi ? Ben kadıköyden şu uzun şarj giden yeni seri switch den aldım sordum onu da getiricem falan dedi eleman ama getirse bile muhtemelen daha pahalıya verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Vakit bulamadığımdan şu Witcher 3'ü oynayamadım bir türlü PC'de. Aslında switch olsa sağda solda fırsat oldukça oynardım güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Switch pad’lerinin biri oyun oynarsam mutlaka dusuk pil veriyor switch %70 dolu sol pad bos sag pad dolu. her zaman boyle.neden yapar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2019 sol analogu daha çok kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 sol analogu daha cok kullaniyorum da el konsoluna takılı iken oradan harcamıyor mu pilini veya sarj etmiyor mu konsolun bataryadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2019 Bu switch için çanta arıyorum var mı tavsiyeniz? 100 liralık çantalar var iş görür mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 ring fit aldık 24'ünde sipariş geçtim 26'sında gümrüğe geldi. 2 günde tr'ye geliyor 10 gündür gümrüğü gecemiyoz ya. Eskiden avrupa'dan gelen ürünler hızlı geçerdi gümrükten. Şimdi çin gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 1 saat önce, Masticore dedi ki: ring fit aldık 24'ünde sipariş geçtim 26'sında gümrüğe geldi. 2 günde tr'ye geliyor 10 gündür gümrüğü gecemiyoz ya. Eskiden avrupa'dan gelen ürünler hızlı geçerdi gümrükten. Şimdi çin gibi oldu Nerden kaça aldın hocam vergi dahil kaça gelecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 (düzenlendi) On 2.11.2019 at 10:17, Liebe dedi ki: Bu switch için çanta arıyorum var mı tavsiyeniz? 100 liralık çantalar var iş görür mi acaba benetton herschel kalem kutulari var xl boyutta onlara da sigiyor. 159/180 tl fiyatlari vardi. https://funlab.net/products/nintendo-switch-carrying-case-pokemon-snorlax-funlab bunu aldim ben ama tabsiye etmem kartus soketleri cok dar az assa kactimi cikaramiyorsun kolay kolay. Kasım 4, 2019 Fin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar