Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 On 28.08.2019 at 13:02, senko dedi ki: blockquote Grafik Beleşeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 (düzenlendi) Bir garip durum oluştu yapamadım cepten üstteki şekilde postlandi. Astral hedesini oynadım 2 gün önce fena değil. Maşallah Scene daha iyi PC den switchde... Ağustos 30, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Nintendo Direct yarın 2'de başlıyor. En büyük beklentim, umudum, dileğim, arzum... NSO'da SNES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2019 https://nintendosoup.com/hideki-kamiya-responds-to-player-who-demanded-astral-chain-for-playstation-4/ soz bro çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Torchlight 2 fena değil, aksiyon güzel inventory kullanımını çok beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Aaaa divinity 2 çıkmış, test edeyim hiç oynamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 (düzenlendi) nays, kaç zamandır gelse keşke diyodum. pc'de oynadım zaten de halihazırda konsollara portlanmışken swiçin de eksik kalmaması iyi oldu. edit: oha cross save destekleyecekmiş steam versiyonuyla. KİCKSTAT BACERLERİNE BEDAVA VEREYDİNİZ BARİ https://steamcommunity.com/games/435150/announcements/detail/1601515140351980807 Eylül 5, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Ya sanırım Lite'ı direkt alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Ben de switch sahibi oluyorum. Oyunlari digital mi aliyoruz yoksa nintendo store tarzi kendi shop’undan mi. Alirken yaninda ne almak lazim. Ekran koruyucu, pro controller , canta baska ne lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Bir kere oynayıp bir daha yüzüne bakmayacağın türden oyunları fiziksel almak daha mantıklı. Kişiden kişiye değişebiliyor ama handheld oynarken eli rahatsız edebiliyor (şahsen bende bazı oyunlarda inat edip 1-2 saati geçersem carpal tunnel başlar gibi parmaklarım uyuşmaya bile başlıyor), eğer handheld ağırlıklı oynayacaksan şu ve benzerleri hayat kurtarıyor: https://www.amazon.com/Skull-Co-GripCase-Set-Comfortable-Replaceable/dp/B078WHH1KR/ref=sr_1_1?keywords=skull+co&qid=1567878069&s=electronics&sr=1-1 https://www.amazon.com/Nintendo-Switch-GripStand-Pack-Cleaning-Thumbsticks/dp/B07CBJBQHG/ref=pd_lpo_sbs_147_t_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=MMHRBGEDY96HJZQPVQ1V https://www.amazon.com/Satisfye-Ultimate-Accessories-Comfortable-Ergonomic-Thumbsticks/dp/B07FNJJG5V/ref=pd_lpo_sbs_147_t_0?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=MMHRBGEDY96HJZQPVQ1V aralarında en iyisi satisfye sanırım ama zamanında türkiyeye shiplemediklerinden ben skull co almış bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 2 saat önce, Masticore dedi ki: Ben de switch sahibi oluyorum. Oyunlari digital mi aliyoruz yoksa nintendo store tarzi kendi shop’undan mi. Alirken yaninda ne almak lazim. Ekran koruyucu, pro controller , canta baska ne lazim ? Öyle hep oynayacağım, saklamak isteyeceğim oyunları kutulu alıyorum ben, şunları aldım şimdiye kadar: Mario Kart, Zelda, Fire Emblem ve Skyrim işte. Witcher, Atelier, Dragon Quest filan da hep kutulu alınacak oyunlar. Şuradan alıyorum: https://www.shop4tr.com/nintendo-switch-games eShop için şuradan kontrol edip en ucuzunu alabilirsin, gerçi puan da biriktiğinden genelde Avustralya’dan alıyorum ben. Şurası: https://eshop-prices.com/games?currency=TRY Ekran koruyucu ve kılıf şart. Pro Controller TV’de çok oynayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 @Boneslark canada'da yokmuş satisfye skull co grip'te bu şekilde açılı konabiliyor mu masaya alet @GERGE avustralya olayını anlamadım. Ulke ulke değiştirebiliyormuyuz aldıgımız shop'u? Eğer öyle ise bankalar dolar euro dışı kurlardan yüksekten kesmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Bankaları bilmiyorum ama değiştirebiliyorsun evet. Region region indirim kovalayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 https://www.dekudeals.com/items/tales-of-vesperia-definitive-edition burayada bırakayım sunu. güzel indirimler var cogu fiziksel amerika walmart ama amazon fiziksel inidirmler de var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 53 dakika önce, Masticore dedi ki: Ulke ulke değiştirebiliyormuyuz aldıgımız shop'u? Eğer öyle ise bankalar dolar euro dışı kurlardan yüksekten kesmiyor mu değiştirebiliyoruz. ama switch üzerinden oluyor mu emin değilim, nintendo.com'dan yapıyorum ben. hangi ülkeyse onun dövizinden işlem yapıyor banka. çok bi fark olmuyor amazon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 1 saat önce, Masticore dedi ki: @Boneslark canada'da yokmuş satisfye skull co grip'te bu şekilde açılı konabiliyor mu masaya alet Maalesef, plastik kapta ayakta durduracak bir çıkıntısı yok o resimdeki gibi. Şu şekilde : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 oo kız oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 üstteki video için "Dude has serial killer eyes" yazmışlar dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 2 saat önce, Xenus dedi ki: üstteki video için "Dude has serial killer eyes" yazmışlar dsdf hatun da dexter'daki debra morgan, onu da iyi delirtmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 var mi yeni bisiler diye bakiyorum ama hep ayni seyler. port makinesi olmus guzelim alet. gerci suclayamiyorum, 15 sene re-release zelda oyunlarini yapistirabilecek ve bunlari satin alacak kitleleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar