Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 allah belanı vere bu nedir 20 saniye içinde 4 farklı şarkıya dönüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 SERTLEŞME var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Taylor anısına artık bir Everlong paylaş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 takip ettiğim bi takım davulcular sanki adamın ölmesini beklermiş gibi hazırda mı tutuyodunuz ulan, hemen bam güm fu faytır coverları yığmaya başladılar. tabi işin raconu bu. biri ölürse hemen ona uygun içerik yapmak gerek ki arama sonuçlarından nasibini alasın. ama yapmadım NEREYE GİDİYOR İNSANLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Abi sen nasıl izlenme almıyorsun youtube'dan ya? Reddit'te falan başlık aç, davulu yak, bir şeyler yap. Cidden izlenme sayıların x500 falan olmalı en azından. Hayır türkçe içerik tırı vırı olsa yine anlarım da, cidden çok garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 geliyo bazen ya, spesifik bazı şarkılar falan çok dinleniyor, misal ilk coverım enter sandman (ki ilk olduğu için aslında zayıf, ben çok cılızım, hamım, ses kötü, mevzuyu öğrenmemişim falan) en çok izlenen. çok popi şarkı sonuçta, e kolay da parça. muhtemelen yeni başlayanlar falan açıp izliyo onları çok da şeyyapmıyorum açıkçası ya, ben %50 oranında kendime yapıyorum abi, geriye dönüp açıp bakıyorum nasıl bi gelişme yaşamışım diye, dudağım uçukluyor sdfg ilk videoyla son videoyu yan yana açıp bakınca baget tutuşumdan oturuşuma kadar her şey farklı. o da insana farkındalık kazandırıyor ve daha da geliştiriyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Ona katılıyorum da, content iyi izleyici sayısına niye dönüşmüyor onu merak ediyorum. Bazen böyle youtube feed'ime alakasız videolar düşüyor. Adamın 1 abonesi falan var daha, 1 tane video paylaşmış 20 30 bin izlenmiş 1-2 günde. Nedir bu işin olayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 onu vallahi ben de anlamadım. aynı şekilde instagramda da anlamadım. millet boş boş telefona bakarken video çekiyo 50k izlenme 5k like, benim kıçımdan ter akıyo 2k izlenme 70 like sdfg bizim milletin hıyarlığı, adamların algoritmasını bozuyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 (düzenlendi) abi o dediğini yapmazsan patlamaz. aynısını düşündüm bugün, videolar çok güzel (gönül isterdi ki garajında davulla yap coverları dfs) izlenme hala artmamış. yani kesin biliyosndur ama şu herifin en büyük olayı her cuma o hafta patlayan neyse ona cover yapmak. böyle böyle patladı herif. tutmayacak içerik değil. edit: bi de sende düzen yok sanırım. o da çok lazım dfs Nisan 8, 2022 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Lazim olan sey meme. Misal ~16m view, 150k like. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 (düzenlendi) Leo aşırı başarılı bi herif ama ya o adamı hayvan gibi takdir ediyorum sagasdf tabi female musicianların body expose sömürüsü apayrı bi mevzu, hadi body expose'u artık herkes yapıyor da bi de "kadın olduğumuz için bu sektörlerde 1-0 yenik başlıyoruz" falan gibi bi manasız algı oluşturmaya da çalışıyorlar ona hiç anlam veremiyorum, kadın olduğun için davul çalamazsın diyen mi oldu sana, sahne mi alamadın nedir yani? pozitif ayrımcılık pozitif ayrımcılık diye diye en sonunda yeryüzünden silinicez galiba asdg neyse işimize bakalım. zipzip dediğin gibi böyle kendimi buna adasam evet, dikkat ederim öyle şeylere, tiktok, instagram reels'te falan popi müzik neyse hemen oturur ona kasarım falan da dediğim gibi, niyetim yutubır olmak, bi sürü abonem olsun üf layklar havada uçuşsun değil. kendime yapıyorum, eğleniyorum, arada izlenme falan olunca da hoşuma gidiyor bonus etki. Nisan 9, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2022 3 saat önce, Xenocide dedi ki: tabi female musicianların body expose sömürüsü apayrı bi mevzu, hadi body expose'u artık herkes yapıyor da bi de "kadın olduğumuz için bu sektörlerde 1-0 yenik başlıyoruz" falan gibi bi manasız algı oluşturmaya da çalışıyorlar ona hiç anlam veremiyorum arkandayım bu misocini değil... ama plastik memeye tıklayan aptal erkeklerden yüz buluyorlar hep sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 @Xenocide bi yere bakmadan mı çalıyorsun? Ezber mi hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 11 saat önce, KillJoy dedi ki: @Xenocide bi yere bakmadan mı çalıyorsun? Ezber mi hepsi? ezber abi. şarkıyı dinliyorum bol bol, öğreniyorum, sonra çalıyorum, sonra bikaç kere daha dinliyorum neleri eksik yaptığımı tespit etmek için. sonra da finalize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 keşke xeno'da yukarıdaki videodaki gibi giyinse de gözümüz şenlense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2022 u sure about that ? akdfvdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 (düzenlendi) Buraz sakinleyeyim dedim bi hotel california patlattim. Yalniz sarki kutsal emanet gibi korunuyor ilk defa bi suru telif sikintisi yasadim, gunler surdu videonun acilmasi. İnstagrama normal koyamadim zaten, pitch shift yapip sesi bozdum falan. 50 yillik sarkinin daha ne kadar ekmegini yiceksiniz kocum salin bi milleti https://youtu.be/kcTJzY4h44k Mayıs 7, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Abi ya hahah dinlerken tom'ların tonu düğünlerdeki piyanist şantörlerin badadum şeklindeki geçişlerinde kullandıkları sample'larınkiyle aynı geldi kulağıma. Piç oldu güzelim şarkı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Xhjdj hadi yaa ulan ben de orjinal sarkininkine ne cok benzedi diye seviniyodum halbuki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 On 9.04.2022 at 06:06, goldbären dedi ki: arkandayım bu misocini değil... ama plastik memeye tıklayan aptal erkeklerden yüz buluyorlar hep sdf. Ben tıklıyorum aptal olmadığımı düşünüyorum saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 tomlar iyi ya bakma. default midi tomu gibi diye gelmiş öyle. güzel olmuş eline ayağına sağlık yeyenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 On 08.04.2022 at 18:54, Xenocide dedi ki: SERTLEŞME var. xeno sen neymişsin. ben de grace çalıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Abi bi tane metalcore agirlikli calan gruba girmis bulundum, o vesileyle tarzi biraz buraya kaydirmaya calisiyorum. Kendimi gelistirmeme de faydasi oluyor. Zorlaniyorum ama hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 biraz out of context ama aklıma geldikçe böyle şeyler de yapıcam sdfg 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 üheüheü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar