RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 edit olsa her şey "onthebeat" gelse böyle tınlamıyor abi zaten, ruhu alıp götürüyor başka bir şey oluyor. Sen gayet zıpkın gibi çalmışsın ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 1 saat önce, ad3m dedi ki: Edit dediğim sounda mix/master falan yaptın mı gibisindendi atıyorum daha fat / punchy olması için eq zart muhabbeti. Kilo kısmına da şöyle söyliyim yok öyle bi dünya sen hayvan gibi yiyorum diyorsun ama viçutun öyle demiyor. Yani yaşamak için/kadar yiyormuşsun onu görüyoruz videodan Gold sana ders versin bu konuda bence. Onun dışında dewamke kêKê sevdim ben. çok çok az tizleri açtım postta. ama normalde yapmıyorum sadece bu seferlik azıcık parlatayım dedim. hatta göstereyim; davulun üstündeki tek efekt şu dsfgh @RedallHoor eyvallah, bu altın ayı ne anlar amerikın rakınrolundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Rota değişti biraz hadi bakalım hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 seri üretime geçtim, kalite düştü afdgasd bolca hata mevcut. RAW MATERYAL OH MİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2021 Ben siradan likeliyorum hepsini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 (düzenlendi) Yine ergen müziği ile karşınızdayım KUDUR @goldbären ama bu zordu be. Özellikle 2:06'daki twin pedal sectionunu doğru yapabilmek için epeydir uğraşıyorum. Adeta bir azimli sıçan hikayesi. Şubat 13, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 çalması zevkli dinlemesi zevksiz şarkılardan bir tane daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 Bu benim çalmayı en çok sevdiğim şarkılardan ama neden daha önce aklıma geldi bilmiyorum valla. Athena - Köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 (düzenlendi) Kisa kisa sacma otesi bi kolaj, ayni zamanda twitch reklami sfgdd; Haziran 13, 2021 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Bastim like'i sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 tatlıymış video beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 (düzenlendi) oh be sonunda altınayıya video beğendirebildik o değil de neden embed olmadı ya mods help meh Haziran 13, 2021 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 DENO TO THE RESCUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 araya tanıdık sokan akpliler gibi hissettim çok iyi bi duyguymuş TEŞEKKÜRLER DENO OYUM SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 tam aleyna tilki çalarken like attım. likeları inceleyince gözüküyo mu ona göre hmm bu hareketim daha çok beğenilmiş diyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 ahahah bilmem ki, şey var, kaçıncı dakikaya kadar izlemişler istatistiği var da likelar kaçta atıldı var mı bilmiyorum bi bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Aleynaya torpil geçtim bak bu çok tatlı oldu bakk bakkk Hem de pati collab oldu, @Bleeding nickli arkadaş, soldaki Deniz Sayman'dır, The Madcap'in gitaristidir, kendisi videosunu kullanmama da izin verdi, şarkının çehresi değişti lan ayy bi hoşuma gitti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Bu sefer biraz sloppy bi kayıt oldu ya. Timing hataları gırna. İşe girdiğimden ötürü 2-3 haftadır doğru düzgün oturamadım davulun başına. E şarkı biraz hızlı, bi de kaydı yaparken bi program aracılığı ile davullarını izole ettiğim versiyonun üzerine çaldım ama çok kalitesizdi, sonradan beğenmeyip altına orjinal parçayı koydum falan. Bi garip oldu ama olsun. Canım sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Bu temiz oldu sanırım; Breaking Benjamin - So Cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Direk onume dustu youtube’da anneke coverari dinlerken. Bastim like’i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 işte gerçek bir pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 yüreğine sağlık karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 (düzenlendi) temiz olmuş da hep bu genç işi parçalar yav, bi fool in the rain çalsana çok seversin bak. çalarsan 100 lira gönderirim drumlessini bulamadım ama bizde söz ağızdan bir kere çıkar katıl butonuna bsaarım... Kasım 7, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar