paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Selam. İki arkadaş tekrar Mythic+ High key pushlamak ve raid progress yapmak için geri döndük, bu sefer farklılık olsun Silvermoon da Alliance oynayalım dedim ama Raider.io ve wowprogress'den baktığım üzere Alliance hiç yok ya iki sitedeki leaderboardlarda da. Bu sadece en üst tier için mi böyle yoksa raid ve mythic+ pugları alliance'da ağlıyor mu? oynayan varsa insight pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 alliance oynayan kaldı mı bu oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 7-8 class'a baktım da ortalama 2.5:1 gibi bir oran var genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 (düzenlendi) yıllar önce horde racial bonusları daha güçlüyken herkes horde'a geçti şimdi kimse alliance'a gelmiyor yukarıda belirttiğin sebepten dolayı Haziran 13, 2019 Saeros tarafından düzenlendi SMILEY KOYMAK İSTEMİYOM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 shadowmeld gibi ağır OP bi racial varken m+'çıların akın akın alliance'a geçmemesi enteresan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Raid geneli için horde daha iyiydi hep. Alliance sırf human racial için pvp/arena da avantajlıydı. Şimdi adamlar tier sonları ilk 100 guild için ayrı ayrı horde/alliance leaderboard yapıyor , alliance olanı aylar sonra anca dolabiliyor. https://worldofwarcraft.com/en-US/game/hall-of-fame/mythic-raid/crucible-of-storms?faction=ALLIANCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 9 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: Selam. İki arkadaş tekrar Mythic+ High key pushlamak ve raid progress yapmak için geri döndük, bu sefer farklılık olsun Silvermoon da Alliance oynayalım dedim ama Raider.io ve wowprogress'den baktığım üzere Alliance hiç yok ya iki sitedeki leaderboardlarda da. Bu sadece en üst tier için mi böyle yoksa raid ve mythic+ pugları alliance'da ağlıyor mu? oynayan varsa insight pls. Ben de oynayacak adam olsa da açsam diyordum, benim de Silvermoon'da Ally var bir tane 93 level Paladin. Sıfırdan mı kasıyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 1 saat önce, k1nJo dedi ki: shadowmeld gibi ağır OP bi racial varken m+'çıların akın akın alliance'a geçmemesi enteresan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 horde tayfa gelin mythic yapalım işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 alliance pug falan oldukça zor ya. benim silvermoon da dwarf warrior var ama artık sadece WQ falan yapmaya giriyorum. aslında alliance oynamak istiyorum ama zaten haftada 1-2 kere m+ yapıyorum oda alliance da işkenceye dönebiliyor. yani şöyle ki silvermoon da +10 bulabilmek için beklerken sıkıldım. girdim horde ta +13 atal dazar tankladım çıktım. Benim gibi casual adamsan alliance pek sağlıklı durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 1 saat önce, smyrnas dedi ki: silvermoon da +10 bulabilmek için beklerken sıkıldım. girdim horde ta +13 atal dazar tankladım çıktım Abi bu gerçekten böyle mi ya 115 şu an dh valla twisting nether da 6 tane 110 var hazır ama alliance farklılık olsun dedik zonelari falan da daha güzel. Böyleyse biteriz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 geçen haftanın affixleri güzeldi ya ben de resto şaman halimle +16 sots, tos, kr, ad yaptım. +17 ur denedim yemedi. ama muhtemelen dps eksikliğinden yemedi. 407 ilvl hunter vardı bi de fel barrage'lı dh vardı /facepalm. tyrannical haftasında fel barrage almış adam yani, enteresan. bu hafta pek uğraşılmaz da haftaya yine güzel. hatta haftaya herkes ayı gibi m+ kasar muhtemelen, bence yetişmeye çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 azshara haftaya gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 haberim yok gerçi de daha 1 ay gelmez o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 6 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: Abi bu gerçekten böyle mi ya 115 şu an dh valla twisting nether da 6 tane 110 var hazır ama alliance farklılık olsun dedik zonelari falan da daha güzel. Böyleyse biteriz ya yani pug için durum böyle. mesela Legion da böyle değildi. deli gibi m+ grubu buluyordum. ha horde gene daha iyiydi tabi ama BFA da alliance tam olarak sefilleri oynuyor. bence yol yakınken dönün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Horde m+ yapmak isteyen varsa goodkat#2491 druid ve rogue oynayabiliyorum. https://raider.io/characters/eu/twisting-nether/Goodkaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar