Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Çok fantastik gol atmış ama çok eleştiri alıyor takımı çok yavaşlatıyor hızlı oynayamıyor diye. Kendisi de heralde hırs yapmış, biraz da kendini göstemrek için fazla oynamaya çalışıyor da o eleştirileri de kaldırır umarım. Genç oyuncular çok ezilebiliyor böyle eleştiriler altında.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

o eleştriyi yapanlar maçları neresiyle izliyo? realde koşan adam yok mbappe dışında, herif ztn yok uzun zamandır. kalanların hepsi bekliyo mal gibi, top ayağına gelsin kanattan 2 çalım atim sonra topu ezim kafasında geneli, anca counter attack olursa koşan 2-3 kişi görürsün. ardayı çoğu zaman 6-8 numarada oynatıyorlar daha 10 numarada göremedim Ancelotti'den beri. maç öncesi dizilimine bakmayla olmuyor, maç içine bakın anlarsınız. 

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ, 15.03.2026 10:50 tarihinde dedi ki:

o eleştriyi yapanlar maçları neresiyle izliyo? realde koşan adam yok mbappe dışında, herif ztn yok uzun zamandır. kalanların hepsi bekliyo mal gibi, top ayağına gelsin kanattan 2 çalım atim sonra topu ezim kafasında geneli, anca counter attack olursa koşan 2-3 kişi görürsün. ardayı çoğu zaman 6-8 numarada oynatıyorlar daha 10 numarada göremedim Ancelotti'den beri. maç öncesi dizilimine bakmayla olmuyor, maç içine bakın anlarsınız. 

Geçenlerde bir eski Real yorumcusunun yorumu vardı "Arda bu yüzden oynatılmıyor, bize hep tadımlık anlık büyülü bir an sunuyor ama maç genelinde sonra kayboluyor, top kendisine gelince de çok bireysel topla oynayıp takımı yavaşlatıyor. Çok yetenekli ama bu oyunuyla Real'lik değil. Tam bu çocuktan olmayacak dediğimiz anda hop yine büyülü bi an yaşatıyor sonra saman alevi gibi, yine acaba dedirtiyor" diye. Kimdi bulamadım şimdi, bulursam koyarım.

Mesaj tarihi:
kizillelma, 17.03.2026 01:20 tarihinde dedi ki:

Chelsea have been fined £10.75m by the Premier League and handed a one-year transfer ban suspended for two years 🚨

They have also been given a nine month Academy transfer ban.

10M pound koymaz da transfer yasağı iddialı. Geçen sene 45 oyuncuları falan vardı ama, onlardan kullanırlar duruyorlarsa.

• Yeni Oluştur...