Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ilahi adalet sen bu kadar mi guzel calisirsin. 

adamlar pendik 7 faul yapti diyo geliyo sivas 6 faul yapiyo

sahaya inince neler neler neler neler dendi gitmis su olay olmus.

1 hafta surmuyo yuz kizarmasi

simdi keskeli bir cumle kurardim ama rakip kadar alcalmak istemiyorum 🙏

gerci buna da bir mazeret bulunur sukru saracoglunun yakilmasina mazeret bulanlar belgesel paylasanlar

• Kustum 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

fb kompleksli ergenin korkup maça çıkmaması hakkında da gerçekleri yazayım, serinin önceki maçlarında şu komik videodakinin 3-4 katı şiddetli olaylar yaşanmıştı, saha içi ve saha dışı. otobüs taşlama, parkeye atılan maddeler vs. klasik ucuz algı videosundan başka bir şey değil.

monaco maçındaki olaylar da tam bir gerizekalılık, eurolig cezasını keser. ts ile kıyaslamak ise bir lesser trolle yakışacak cinsten, her yıl gerçekleşen ve son ts maçındaki terörizmin binde biri yok. 

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

FB nin baskette vukuatlari var ya, efese 2-0 dan seriyi verince baya baya saldirmislardi basketbolculara sahaya inip. Ne akla hikmetse 2m lik adamlara dalmak. 

Daha önce de demiştim aşağılık bir troll diye. Bu arkadaşa yol vermeyen moderasyona da sevgiler, fener kompleksinden bir tane düzgün mesaj atamayan adamı atmak için ne bekleniyor ben anlamıyorum 

Liebe tarafından düzenlendi
  • Like 3

yavrum real alıyor maçı, ha gayret gayseri ııh ıııhh

edit: Vaybe Ardaya bak hele, ilk seneden hem LaLiga hem CL şampiyonluğu geliyor çocuğun kariyerine...

Shadow tarafından düzenlendi
  • Konu başlığı Cthulhu tarafından Avrupa'dan Futbol olarak değiştirildi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

şu maçın hakemini görünce gs nin sarı kafalarına sezon boyu nasıl faul kıyakları geçildiğini daha iyi anlıyor insan.

Arda bu takımda rahat oynar ama muhtemelen almaz bu maçta

• Like 1
  • Haha 1
  • Yeni Oluştur...