axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Abi act2de böyle bi yüzük seti var bi tanesi mezarda, ikincisi random bi pile of bonesda. İlkini buldum ikincisi için internete bakmam gerekti uyuz etti asd. Sonra iyice saykoya bağlayıp kontrol etmeye başlıyorsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 anlatma lan alan var alamayan var çüküm şişçek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 onu ben kaçırdım işte, bir yerden sonra baydı çünkü boş konteyner açmak. bu oyunda boş konteynere harcadığım zamanla, bitirdiğim oyunlar oldu. act3'ten geri dönülmediği için de o quest kaldı öyle. bir o bir de palyaço quest'i yarım kaldı bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 “ Every stone will not be turned for years " BG3 principal narrative designer Lawrence Schick https://www.pcgamer.com/every-stone-will-not-be-turned-for-years-says-baldurs-gate-3s-principal-narrative-designer-on-its-many-hidden-outcomes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Sam, 22.12.2023 22:37 tarihinde dedi ki: onu ben kaçırdım işte, bir yerden sonra baydı çünkü boş konteyner açmak. bu oyunda boş konteynere harcadığım zamanla, bitirdiğim oyunlar oldu. act3'ten geri dönülmediği için de o quest kaldı öyle. bir o bir de palyaço quest'i yarım kaldı bildiğim. Palyaço questi çok kötüydü cidden. Guide bakıp bitirdiydim. Ödülü de deymiyordu o kadar uğraşmaya. Üstünde bide verdiği ödülü istediğin zaman circus masterdan pickpocketleye biliyorsun sdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 ben oyunu min maxlamayı bırakarak oynadığımdan beridir daha keyif alarak oynar oldum. sadece bazı combatlarda save scumlık yapıyorum onun dışında bütün seçtiğim seçeneği dönüp tekrar bakmıyorum bile. her taşın altını üstünü getirmeden dümdüz oynuyorum çok daha keyifli açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 moonrise'a gitmek için underdark veya mountain pass'ten birini kullanıyorsun ya ben underdark yolundan gittim ama mountain pass'te çok şey kaçırıyor muyum ? gauntlet of shar'da yurgir'i dövemedim bi türlü.(lvl 6) :d geri dönüp mountain pass tarafında 1-2 level atlayıp tekrar mı gelmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 (düzenlendi) Kalbinden geçeni yap Kimseyi dinleme. Yazılanları okuma. Bu senin hikayen. Aralık 22, 2023 kizillelma tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 underdarki full temizleyip, moonrise'a cikmadan geri donup, mountain pass'i yapabiliyorsun. ben oyle yapmistim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 mountain pass veya underdark arasında seçmek önemli değil de mountain pass bütün bir alan oradan gidilmese bile, yapmak lazım. oyunu seven biri için eksik kalır bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 tamamdır mountain pass'den devam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Ahah aynen ya ben orayı bi seçenek olarak görmedim bile, ikisini de yapınca daha çok quest daha çok mob daha çok xp mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 ben özellikle gitmedim. racist run oynuyorum, gördüğüm bütün githyankileri öldürerek ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 bööhüüühüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Racist oynuyorsan daha bile iyi işte öldürecek bi sürü githyanki çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 ben githyanki oynuyorum. biz de insaniz abi yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2023 siz önce kendiniz ırkçıllık yapmayın şrfsz githyanki'ler hepiniz aynısınız. gityanki yani yankee go home diyor 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Tek iyi gityanki olu gityankidir (lezel haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Yok o da dahil, partide baştan sona kendini sevdiremeyen tek char olarak bitirdi fixlediğim halde. Suratını da miğferle kapattım. Hepsinin suyuna gittiğim halde bütün ırktan tek düzgün adam çıkmadı. gith listesi Spoiler Laezel çöp zaten bıraksam kendini öldürtecekti, beynini lobotomi etti int dumuruna uğradı, hala bana kızıp tehdit ediyordu. Lawful good gitmesem çok net bırakırdım ölsün. Finalde de orpheus yerine o gith lideri oldu da başarılı olsa da gene birşeye yaramaz, aynı nato kafa nato mermer sadece tapındığı ilahı değiştirdi. orpheus kurtardığım halde “elder beyin olmasa keserdim seni” ilk sözü. Hah seni ahtapot yaptım nasıl hoşuna gitti mi? Voss şakır şukur gene kesiyordu taa ki işine orpheus için yarayacağımızı anlayana dek. diğer bütün githler zaten klingon toptan. Yumurtadan çıkanı bile onu düzgün yetiştirenleri kesti lmao. Hani doğduğu hale göre asla yargılamam birini ama oyun resmen ısrarla nature vs nurture’da nature’larının bozuk olduğunda ısrar etti. Oyun bitişi itibariyle bu ırktan tiksinmiş olarak bitirdim. ne olduklarını bilmediğimden tamamen açık bir zihinle yaklaşmıştım ama uzun boylu goblin sayıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 okadar ağzımı sulandırdınız ki alacam sanırım bikaç güne oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Ya bi öküz fighter olsun mutlaka diyordum ama kalach ı da larzel i de sevemedim. Wyll e iki lvl ftr verdim guzel oldu. Yanlız ftr ı en başta almazsaniz armor prof vermiyomus, ogremis oldum. Bi de githysnkiler niye yumurtluyo ya? Eskiden de boyle mı ydi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 2nd editionda bahsediyor demekki var onceden yumurta vs, ayrica bunlarn ilk atalarinin insan oldugunu da soyluyor direk. https://adnd2e.fandom.com/wiki/Githyanki_Ecology_and_Physiology_(GAP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Ilk oyun githyanki ranger full good lokum son. Şimdide Drow Sorceror ilerliyorum underdark tereyağı gibi ilerliyor. Yavşak Nere kısmında bile öyle tercihlerde bulundumki oyun error verdi, belli o kısmı pek düşünülmemiş dagger +1 quest rewardmı olur hahah. Kucuk bi tavsiye, underdark taki buyucu kulesinin en tepesindeki ( automatonların oldugu kat ) tüm taburelere oturun. qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 dötümüz rahat eder mi diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar