adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Biraz önce yaptım onayladım. Bostancı migrosa gittim sigara aldım ve akbilimden ödeme yaptım. bilgisi olmayanları bilgilendirmek istedim. eskiden pepsi/cola satan makinalar vardı akbili basar alırdın onlarda geri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 kredi karti olmayan veletlere güzellik mi bu ibb zor durumda kaldi diye migros'a mi cakti yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Öğrenci akbiliyle gazoz alınsa var ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Ogrenci akbiline indirim yok sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Migroslardan para aktarımı da yapılıyormuş, bankaların çalışmadığı saat ve günlerde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 100 tl göndersem ne kadar kesiyor migros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 100TL icin 8 TL kesiyorlarmis. https://www.migros.com.tr/para-transferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 100tl ye kadar. 8 tl kesiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 IBB için güzel hareket aslında. geçenlerde bir yazı okudum starbucks en büyük bankalardan biri olmasıyla ilgili. 1.2 milyar dolar para tutuyor loyalty card'ları sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 4 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: IBB için güzel hareket aslında. geçenlerde bir yazı okudum starbucks en büyük bankalardan biri olmasıyla ilgili. 1.2 milyar dolar para tutuyor loyalty card'ları sayesinde. ne sinir oluyorum o duruma hep 5 6 liram onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Akbile en kolay isbank Maximum uygulamasından para yükleniyor herhalde, 24 Saat acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar