akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Son gelişmeler ışığında alınık yarı fiyatına HUAWEI P30 pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 fiyatlar ne zaman yarıya inecek diyordum ben de hemen gelmiş akirafes hehehe yarı fiyatı + 10 TL'ye ben de alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 google in kisitlamalari mevcut kullanicilari etkilemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 senko mevcut kullanicilar suanki uygulamalarini gmaili vs kullanabilecek ama hicbir guncelleme alamayacak.maksimum 2 ayda bir guncelleme geliyor herseye.aosp harici android yuklenemeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Güncelleme gelmemesi çok güzel bir şey değil mi? Bence 3 aydan 3 aya güncelleme gelecekse gelsin. Hatta 6 ay hatta ve hatta 1 seneden 1 seneye gelirse bir sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Misal gmail güncellenecek ve eski sürüm güncellemeden çalışmayacak. Bu durumda o tel çöpe gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Yazik oldu ya, ama huawei ile bitmez bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Gmail çok kötü bir app zaten. Nine varken başka e-posta işlemcisi kullananları kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Son mesajdan sonra mail açasım geldi. Sırf dosya için depo niyetine açacağım. Full beleş olacak ve kapasitesi tatmin edici olacak. nine araştırırken mymail vs türevleri çıkmış veya varmış ! . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Do I need to stop using my Huawei phone? No. If you already have a Huawei smartphone, it will continue to operate as normal. “Huawei will continue to provide security updates and after-sales services to all existing Huawei and Honor smartphone and tablet products, covering those that have been sold and that are still in stock globally,” Huawei said in a statement. Will I lose access to Google? No. Google, Google Assistant and the various Google apps will continue to operate on existing smartphones. Will I no longer receive app updates? No. App updates are delivered by Google Play in the west, and will continue to be so on existing smartphones. Google said: Bu bilgiler ışığında, ikinci el huawei telefon fiyatları düşmeyi bırak, artacak Mevcuttakilere tek dokunan şey android genel updateleri geç almak olacak, o da çok büyük problem değil benim gözümde. High-end kullanmadan duramayanları etkiler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 ya gerekirse mobil kısmı muawei yaparlar yine gelir google şeyleri. telefon pazarının yarısına çinli üreticiler sahip nereye engelliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Zaten google da sürekli çözüm bulmaya çalışacağız yönünde açıklamalar yapıyor. Google için de büyük kayıp olur Huawei'nin gitmesi. Hatta daha da kötüsü, huawei ve diğer çinli üreticileri gaza getirip kendi OS, arayüz ve storelarını dünyaya açmaya teşvik edecek. Yok yere Google'a rakip çıkartacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Mate 20 pro almayı kovalıyordum. https://www.webtekno.com/huawei-mate-20-pro-android-q-beta-programindan-cikti-h69013.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Cin Apple in cinde satışını yasaklamayı düşünüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Uretimini de yasaklasa apple ne yapicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 En temizi ülkeden ihrac etmek için %10 vergi koyar, öpe öpe ödetir o parayı apple'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 gencler size bir sorum olacak. benim oglan simdi dubaide temmuzda gelecek gelirkende kardesine telefon getittirecektim onunla. ama son cıkan yasa ile yurtdısından getirilen telefon hangi pasaporta kaydedildi ise o kisiye ait kayıtlı sim kartlarla kullanılabilecekmis. beni sorum bu yasa 1 haziranda yururluge girecekmis. oglan telefonu hemen alsa pasaporta hemen bugun kaydettirebilirmi yoksa pasaporta kaydettirebilmesi icin illa Turkiyeye giris yapması mı gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Hemen bugun kaydettiremeyecegini dusunduren ne? Yurtdisindayken yapamayabilir, SMS yollama/alma mevzulari var ama onun disinda niye kayit ettiremeyecegini anlayamadim. Eger her halukarda oglanin pasaportuna kaydettireceksen, hatti da ona devret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 @riglous ben pasaport kaydı yapılırken tekrar yurda donmus olması gerekiyor sanıyordum. hattı devretmekte sorun yokta yeni sistem telefonlardaki 2. el olayını bitiriyor haliyle ordan alınırkenki avantaj pek kalmıyor. birde oglum kendi ziraat bankası hesabına girerken orda telefonuna sifre mesaj olarak geliyor pasaport kaydı yaparken gelen mesajlarda gelirmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 edevletten kaydediyosun, bi yere gidip para yatiracan sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 turump gidince geri gelir lisanslari hepsi. acele etme bu ask dedigin biraz zaman aliyoorr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar