Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 indirime girmiş 33 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 her ne kadar paticik'le oynama hayalleri tam bir hüsranla sonuçlandıysa da (yukarıdaki en son yazılardan sonra da kimse oynamadı) umarım iyi satmaya devam eder ve güncellenir bu şekilde, güzel yenilikler. killem1980 buradan biri mi? freq atmış da aranızdan biri mi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2019 https://forums.focus-home.com/topic/42213/season-2-content-roadmap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 https://www.epicgames.com/store/tr/product/world-war-z/home epic bedavadan dağıtıyor. boşa almışız toplel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 ben bayağı oynadım, 30₺'ya hayli hayli değdi. alıp bir yıl library'de çürümeye bırakanlar için kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Belki şimdi oynayacak adam bulunur Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 evet aslında tam zamanı da şu ara da başka şeyler oynuyorum inadına. neyse belki arada bir bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 fiyatı gene hesaplı olur umarım, çok güzel görünüyor. marsilya'yı da oynamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 biraz daha single playe oynanacak yapsalar keşke, güzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 https://store.steampowered.com/app/699130/World_War_Z_Aftermath/ steam'e de çıkıyor bu sefer, fiyatı henüz yazmamışlar gerçi. çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 şöyle tatlı bi fiyat olsun, oyun da güzel olsun da şu back4blood scammerlarına in yor face çakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 (düzenlendi) epic'teki pre-order fiyatı 69₺ ve bildiğim kadarıyla steam başka store'da daha ucuza satılmasına izin vermiyor. herhalde o fiyattan çıkar gene. bence çok iyi fiyat çünkü epic'te ilk launch fiyatı 130₺ idi yıllar önce daha az içerikle. bir b4b fiyatına 4 kişiye 4 adet alınıp parti kurulur lol. Eylül 17, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 çıktı, 61₺ ve dünyadaki en ucuz fiyat steamdb'ye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 indirimle 48₺ şu anda, knox'la 2 kişi daha arıyoruz. yeni bölümleri de çok güzel yapmışlar gene, yeni sınıflar, silahlar, skinler eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Bu eski War Z Dakotha map olan kapandı değilmi isim hakkı bunlardamıymış? güzel eğlenmiştik o oyunda sonra ismi değişti sanırım. Bunda pve mi yapıyoruz speedy zombileri kesip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 işte ld4'in güncel hali ama ondaki versus yok sadece, onun yerine zombi waveli tdm vs var pvp seçeneği olarak. amazon prime wwz aftermath'i veriyor bu ay, oynamak isteyen olursa bana ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 wwz aftermath kodum var fazladan bir tane, isteyen varsa özelden ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar