Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Az önce, openyoureyes dedi ki: ota boka VAR’a bakarken gol pozisyonunu ve oncesi icin “bekleyin” demesi bile acikliyor oyunu. Uff..... büyük oyunu görmemizi sağladığın için teşekkürler.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 japonu alsana hoca, millet o kadar yol geldi mac icin.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 1 dakika önce, Xenus dedi ki: abi frame atlayan stream'den küçük ekranda falan net görülmez. ben tv'den rahat gördüm top baldıra çarpıp, sürttürüp yön değiştiriyor. yan hakem zaten gördü. itiraz edip, gs yarı sahasından kullanılan taçı bırakmak saçma. biz saraçoğlu'nda daha kötü biçildik ama böyle kontrol kaybetmedi futbolcular. nerdeyse her kartı itirazdan yedi bjk. 5 sari yedik Biri hucuma cikarken faul yapilan lense verildi. Biri hava topunda elsiz kolsuz yükselen vida'ya Biri faul olmayan pozisyonda canere 2 tane de itiraz karti var. Neredeyse her kartmis valla
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 bugun gs sampiyon, yarin da secim tekrar edilecek.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Hakemler Başakşehir'i şampiyon yapmamak için diğer en güçlü aday GS'yi kolluyor demek ki.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 şenol şimdi öyle bir değişiklik yapar ki maçı alır rahat olun
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 2. Yari onyekuruya çıkmayan sari kart ile başladı
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 9 dakika önce, Sotto dedi ki: Necipin pozisyonunun devaminda birsey ciksaydi kesin VAR'a gidilirdi - tehlikeli hareket demis olabilir taban. Son dirsegi gormedim, Vida'yi kacirdim. Caner dedigim gibi tirt. Ljajic - GG itirazdan aldilar artik ona yapacak birsey yok. Muhtelemen ikinci yari eyyama girer. Belhanda'yi filan atar. Toparlamaya calisir.
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 kim ne derse desin, senenin en tartismali maclarindan biri simdiden. bulent yildirim de seneye olmaz zaten.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 (düzenlendi) Kirmizi degil kesin ama sari verilir. Ya sari mari onlara genelde takilmiyorum ben. Ince ince kiydilar muhabbetini sevmiyorum direk sonuca etki eden gol rahatsiz ediyor. Mayıs 5, 2019 Sotto tarafından düzenlendi
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 1 tane daha %100 temiz top kaybini faul diye kesti adam inanilmaz tetikci cikti riza baba
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 (düzenlendi) O gol öncesi kazanılan taç ayrı konu. Dümdüz taca attı adam bomboş pozisyonda topu. Mayıs 5, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Şu son maçlara kalan feci önemli maçları bir günde alabilsek keşke . Kaç puanlık maç gidiyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Besiktas'in tac atilirken ki hali;
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 BJK atıyodu, kendi oyuncusu engelledi golü resmen, ona çarptı.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Suç çok net Beşktaş yönetiminin. Rakip kaç gündür bu maça böyle hakem alabilmek için çalışıyor. Nerde fikret..
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 GS'li oyuncularda finishing 4 üzeri olan yok. Her pozisyonda inatla ısrarla kalecinin üstüne vuruyolar topu. 2. golde de öyle oldu, neyse ki sert geldi de sekti top.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 3 dakika önce, aktiftablet dedi ki: Suç çok net Beşktaş yönetiminin. Rakip kaç gündür bu maça böyle hakem alabilmek için çalışıyor. Nerde fikret.. fiko ödül töreninde konuşurken hakimi konuşmayalım taktikleri konuşalım hakem hataları olur diyordu oldu mutludur şimdi
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Ya isin kotusu bu hakem tüm senol ve yonetim sacmaliklarini bazi taraftar gözünde aklayacak. 10 gun sonra gidip fikrete oy verecekler ona yaniyorum
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Heh yerde sabit ayaga kendini takan cagne'ye de penalti verdi tuy dikti
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Şurda golü atmak varken tutup penaltı almaya zorladı adam ya...
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 1 dakika önce, applev0dka dedi ki: Ya isin kotusu bu hakem tüm senol ve yonetim sacmaliklarini bazi taraftar gözünde aklayacak. 10 gun sonra gidip fikrete oy verecekler ona yaniyorum Şu operasyonla şampiyonluk kaybetmek net fikoya yazar. Gerçek taraftar olan üyeler de Fiko ya vermez zaten, ama adam 5k kişinin parasını yatırıp üye yapıyor, ihtiyacı oldugu kadar üye satın alabilyor sonuçta.
Öne çıkan mesajlar