Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 ya hacılar, samsung'un bu 8-9-10 serilerinde (note8, galaxy s9 falan filan) tema var ya, bildiğimiz samsung theme. minu diye bi elemanın düz siyah temalarından birini kullanıyordum, 2-3 ay önce gelen son update'e kadar samsung'un düz email uygulaması da siyahtı, o update gelince BEYAAAAZ diye kör oluyorum her açtığımda. bi de günde 50 defa açıyorum sanırım. o badge'de 1 yazdı mı trigger'lanıyorum notification falan bişey kalmasın diye açıyorum hemen. icon'ların, klavyeyin, arkaplanların yanısıra şu lanet uygulamanın da arkaplanını siyah gri yapan bi tema var mı allah odin ra namına bi yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 niche mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 senin gibi, değişik, cins demek fisdancım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 niş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Ben de Nietzsche bir soru soracaktim, yeni baslik acmiyim dedim. Screeb protector olarak ne tavsuye edersiniz s9'a? Spiegen'in bir modelini kullaniyorum gecen seneden beri ama korumanin altina toz giriyor bir sekilde. Ayrica yansitiyor bayagi. En sonunda korumasiz kullanacagim ama kiyamiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Ben sırasıyla S2 - S4 - S6 ve şu an Note 9 kullanıyorum. S4'den beri hep Spigen tercih ettim, hep çok memnun kaldım. Ne yazık ki Note 9 için aynı şeyi söyliyemicem. Amerika'da satılan bir iki ürünün reviewları dışında hemen hemen tüm Note 9 aksesuarları toz alıyor içine. Benim mevcut case şu üstten alttan ortadan üç parça olanlardan, thin bilmem ne idi ismi sanırım. Normalde toz girmemesi gerekir, ama sanırım kameranın olduğu kısımdan öyle yapıyor böyle yapıyor giriyor tozlar. Ekran koruyucu ise daha fena bu konuda, 2 haftada bir falan koruyucuyu çıkartıp altını siliyorum, gene 2 gün sonra toz dolmaya başlıyor. Benim kadar titiz adam bile beceremiyorsa tozdan korumayı %100 ürünün kabahatidir. Yapacağın bir şey yok, belli aralıklarla benim gibi telefonu temizliyicen mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Ben de ayni kilifi kullaniyorum da ekran koruyucuyu nasil sokup takiyorsun? Tekrar nasil yapisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Ekran koruyucu ekranı full kaplamıyor zaten, tırnağın ile kaldırabileceğin bir boşluk olması lazım bir köşesinde. İlk başta ben de tereddüt ettim tekrar yapıştırabilir miyim diye ama çok fazla toz dolmaya başlamıştı. Özel bişi yapmıyorum, çıkartıyorum sonra altını toz kalmayacak şekilde silip tekrar üzerine koyuyorum. Biraz da temiz bir bezle bastırıyorum. Kullandığım seti de buldum, https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-note-9-kilif-spigen-thin-fit-360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 soruya cevap değil, hatta "ben onu mu sordum bilader haylet bişi" denebilir ama direkt etkileştiğimiz yüzeyi kaplamayı sevmediğim için flipcover kullanıyorum. 3-5 defa düşürdüm de, şimdilik ekrana bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Note 2 kullanıken denediydim o tarz kılıfları da, pek bana göre değil sanırım. Çok meşakatli açması etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 biraz ocelot gibi evirip çevirmek gerekiyor tek elle kullanırken evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 On 10.06.2019 at 16:37, -Deno- dedi ki: Ekran koruyucu ekranı full kaplamıyor zaten, tırnağın ile kaldırabileceğin bir boşluk olması lazım bir köşesinde. İlk başta ben de tereddüt ettim tekrar yapıştırabilir miyim diye ama çok fazla toz dolmaya başlamıştı. Özel bişi yapmıyorum, çıkartıyorum sonra altını toz kalmayacak şekilde silip tekrar üzerine koyuyorum. Biraz da temiz bir bezle bastırıyorum. Kullandığım seti de buldum, https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-note-9-kilif-spigen-thin-fit-360 Bugün söktüm screen protector'ü, meğer kenarları yapışkanlıymış yalnızca. Ben eski protector'lar gibi komple yapışıyor, sökünce çöp oluyor sanıyordum. Arkasını falan silip tekrar yapıştırdım, pırıl pırıl oldu. Toz da muhtemelen yukarıdaki sensör ve objektifin oradan giriyor, oraları yapışkansız yapmışlar çünkü. Artık sök tak yaparım kirlendikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 S10 lar neden 5g gelmedi tr’ye . S10 alayim dedim ama 5g si dunyada satiliyorken tr’de 4 g versiyonu almak sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 5g anteni trt bandrolu almamistir daha diye salliyim. Ama kesin oyle abidik gubidik bisidendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Bi de 5g nin turkiyede oturmasi falan 2 sene minimum. Cok da heyecan yapmamak lazim, 2 seneye cop olur o telefon zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 2 Seneye 5g'si olmayan telefonlar çöp olacak asıl. Satsan satamazsın durumuna gelirler. Aldığım telefonu 4-5 sene kullanıyım diye bir derdim yok ama 5g seçeneği varsa neden 4g'li alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Tamam yokmus, niye almayi dusunuyon hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 sen sorasın diye şükrüemoji.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar