sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Banyo yaparken kullandığımız ürünleri paylaşalım değerli dostlar (dildolarımız hariç). Çünkü sabun - duş jeli - overpriced sebamed duş jeli arasında git gel yaşayıp duruyorum. Duş jeli boktan diye kullanmak istemiyorum, sebamedinki çok pahalı. Normal sabun kullanıyorum bu aralar ama inanılmaz yağlandırıyor cildimi gün içerisinde. (Zaten yağlı cildim) Şunu buldum alternatif olarak: https://www.hepsiburada.com/sebamed-cleansing-bar-sabun-100-gr-p-HBV00000EE725 Ama bir kalıp sabuna 20-30 TL vermek de saçma geliyor. Cildin anasını ağlatmadan, PH dengesini yerle bir etmeden banyo yapabileceğimiz bir ürün yok mu ya? Saç kısmına girmiyorum, zira kelim. Saçlı arkadaşlar gerekli paylaşımları yaparlar...
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Saç konusuna geleyim o zaman ben Saçım ince ve dökülüyor. Kerastase ıvır zıvır pahalı pahalı şampuanlar kullandım kar etmedi. En sonunda komple şampuanı bıraktım bıttım sabunu kullanıyorum. Sanki dökülme azaldı ve hacimlendi gibi geliyor saçlarım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Vücut için de bıttım sabunu mu kullanıyorsun? Ben kullandım onu (Mehmet Aydın olanı), kaşıntı yaptı bende
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 sampuan ben de her yikanmada kullanmiyorum, 3 gunde bir falan genelde alpecin kaffeine kullaniom, yumusacik yapiyor.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 @sipeyskeyk vücut için düz Hacı Şakir abi.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 saçım için; güzel tenim için; güzel bir koku için;
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 bi ara şunu kullandım sevmedim kardeşime verdim
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Zeytinyagli sabun+dustan sonra nemlendirici
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Şampuan olarak özel bir şey yok. Sadece hacim veren herhangi bir markanın şampuanını kullanıyorum. Elidor vs. Saçınızda sorun varsa direk 5,5 ph'lı bir bebek şampuanı alıp onu kullanın. Genetik bi dökülme fln varsa zaten hiçbir şey durduramaz. Durdursa da geçici durdurur yavaşlatır. En temizi bebek şampuanı.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 48 dakika önce, serjuhan dedi ki: @sipeyskeyk vücut için düz Hacı Şakir abi. Bu şaka mı bilmiyorum ben bunu denedim. Çünkü hastasıyım o düz hacı şakir kokusunun. Ama normalden daha çabuk koktuğumu fln farkettim hep. Vücut şampuanı her zaman daha iyi performans veriyo heralde.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 head&shoulders cunku sacim yok ama basim ve omuzlarim var. dus jeli de le petit ve nivea.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Saç + vücut için Defneli zeytinyağı sabunu.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 14 dakika önce, Black-ice dedi ki: Bu şaka mı bilmiyorum ben bunu denedim. Çünkü hastasıyım o düz hacı şakir kokusunun. Ama normalden daha çabuk koktuğumu fln farkettim hep. Vücut şampuanı her zaman daha iyi performans veriyo heralde. Valla bunu bilmiyorum abi. Çocukluğumdan bu yana hep Hacı Şakir kullandım vücutta. O yüzden karşılaştırma yapabileceğim bir veri yok. Ama duş jelleri filan bana çok yapay geliyor nedense.
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 (düzenlendi) Edit: Resim amma büyük oldu be Aşağıdaki ogx'in şampuanını kullanıyorum, saçlar dalgalı diye hem düzleştiriyor hem de kokusu falan da güzel kızlar seviyor falan haha Nisan 10, 2019 Allure- tarafından düzenlendi
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 bıttım ile zeytinyağlı sabun aynı şey mi? yağlı ve genetik sebepten dökülen saçlar için ne kullanıyorsunuz? bunlardan mı? hacı şakir'in kokusunu ben de seviyorum ama kısa süreli etkili gibi denildiği gibi. duş jeli daha iyi o konuda.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 ne kadar doğal,katkısız o kadar iyi. zaten ırgat gibi her yerimizi sabunluyoruz banyoda cildi kimyasala boğmayalım
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 @serjuhan bıttım sabununu nerden alıyoruz abi? markası falan var mı? sahte bişi çıkmasın.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 aktar sabunu bıttım abi. doğal ottan fln yapıolar işte.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 (düzenlendi) aşısız antep fıstığından yapılıyor, biraz da menengiç var sanırım siirtte fıstıktan bol bişey yok Nisan 10, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 internetten sipariş için legit bi yer var mı? ondan dedim.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Bath & Body Works'ün duş jellerini pek bi seviyorum. Kokuları süper aynı zamanda kalıcı, iyi de temizliyor: Bath & Body Works
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Yurtdışına gidersem eğer götüreceğim ilk item sanırım Hacı Şakir olurdu. Şampuan olarak saçım uzun olduğu için Gliss Magnificent Strength kullanıyorum. Kısa olsaydı direkt Hacı Şakir'le yıkardım.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 seboreik dermatit olanlar ne kullanıyor
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 @XenusValla ben bi yöresel pazar gibi bir şey vardı oradan almıştım. Sarımsaklı Bıttım sabunu Bitince ne bok yaparım bilmiyorum aslında bir kaynak bulmak lazım. Arkadaşların dediği gibi aktarlarda vb var ama yöresinden bulmak daha iyi olur sanki. Organik misali
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 28 dakika önce, Flassh dedi ki: seboreik dermatit olanlar ne kullanıyor Arttikca ketoral kullaniyorum. Kalici cozum bulamadim.
Öne çıkan mesajlar