Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 (düzenlendi) ilk oda tutorial ztn edit: sayfabasiiiiii Ekim 17, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 (düzenlendi) sardı baya cok başlardayım ama şurda skillerin 3-4 satır anlatımı var oyundakinden daha detaylı karakteri yaratmadan bi göz atın https://www.rockpapershotgun.com/2019/10/14/disco-elysium-skills-character-creation-intellect-psyche-physique-motorics-and-the-24-skills-explained/ Ekim 18, 2019 Daesu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 fistanlık etmek için söylemiyorum ama oyunda da var bu açıklamalar, skill kartlarında infoya basınca komikli ama yeterince açık anlatım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 ya işte 2 satır üstüne yazmışlar diye attım. stat dagılımını cok sevmedim aslında ama thought cabinetden ögrendigin şeyler perma bonuslar veriyor eksiklerini de ordan zamanla gideriyorsun. belki oyun sonuna dogru full+full detective dönüşüyoruzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 logic'e falan abanırsan dönüşürsün niye dönüşmeyesin? ben behzat ç yaptım char'ı ama lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 custom karakter yaratmaya kasamadım direkt thinker başladım, iyi yaptım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 protondb de gold statusunde su an steamplay e bi sans vericem sanirsam. Baska linux kullanan ve oyunu calistirabilen varsa ses etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 On 19.10.2019 at 12:44, Cokomantis dedi ki: logic'e falan abanırsan dönüşürsün niye dönüşmeyesin? ben behzat ç yaptım char'ı ama lelelel cok iyi fikir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 >linux >oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 2 dakika önce, Silphatos dedi ki: custom karakter yaratmaya kasamadım direkt thinker başladım, iyi yaptım mı? Her rpgde oldugu gibi bazi skiller daha fazla kullaniliyor bazilari daha az. Bence cok kasmayip iyi yapmissin, biraz oyna sonra yeni char ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 kafası anca basmıştır csgo oynayan adam, thinker yazısını bulup basması bile mucize lelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 (düzenlendi) kes lan haribo yalnız oyun iyiymiş hakkaten helal team, bunun developerları murican değil di mi Ekim 21, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 estonyalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 bu cuno bebesini öldürebiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 he amerikalılar he.. ahhaha bilmiş gözükmek için... pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 (düzenlendi) turumpculardan beklenmeyecek seviyede bir eser olmuş, sen bile anlarsın zaten ne bilmişliği lan. hangi avrupalı kardeşlerimiz yazmış merak ettim sadece Ekim 21, 2019 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 bilenin altını çizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Bu oyunda bir skillin alabileceği maksimum puanı bilen var mı? Başlangıçta verilen puanlara göre 12 ama başka bonuslarla daha da yukarı çıkabiliyorlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Teorik olarak 13 olması lazım, 6 ability + 7 skill (+1 signature skillden gelen increased cap). Bunun üstüne thought cabinetten ve itemlardan bonuslar da gelir, 15i rahat bulursun. Circumstance bonuslar falan bi kaç bişi daha var ama 20 olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 GOTY kokuyor oyun, ne kadar zor ama onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Oyunu bitirmedim ama şu ana kadar takıldığım bir yer olmadı. Zor bir oyun olarak tanımlanabileceğini sanmıyorum, her türlü skill dağılımını ve başarısız checkleri göz önüne almışlar gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 (düzenlendi) bir sorunun çözümü için hep alternatifler sunmuşlar. mesela benim fizik 2 olduğundan limandaki izbandutu geçemedim ırççılık falan kascam onun için. halbuki kalıplı karakter kafayı koyar geçer. Spoiler ama perception abandığım için (9 lol) cesedin kafasındaki mermiyi de ilk günden buldum daha, birçok sorguda falan tutarsız cevapları serdi önüme hemen. ortada silah da yokken daha ileride bulunacak bir şeydi sanırım. Ekim 22, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 oyunda combat yok la okudugunu anladıgın surece zor bişey yok, sadece bazen ulan şimdi kimle konuasacam belirsizligi oluyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 combat yok da 3 moralle her diyalog bir boss fight gibi, paso panik atak geçirip "memuriyetine de rozetine de lanet olsun" diye rage quit çekiyor benim adam smdjfksn (ya da fuhuşturucu basıyosun :3) en başta da aynısını yapmışız ama blackout yüzünden hatırlamayarak başlıyoruz gibi bi hali var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar