vivavale Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 https://mobile.donanimhaber.com/kizlar-resmen-bana-hesap-odetip-kacti--131270142 açıldıysa özür, gözümden yaş geldi okurken dh ölücüsü mustafa nın başından geçenler. gerçek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 willkommen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 livin la vida loca süper şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 parası olmayan adama o hesabı ödemek koyar tartışmasız. komik değil bence. de çocuğun tavrı da bok gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 ADSL hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 (düzenlendi) https://forum.donanimhaber.com/kazali-araba-aldik-buyuk-sorun-var--137639552 su var yenilerden, zombili Mart 29, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 adam satarsa diye pazarlik yapanlar bile var off of, olucunun olucusu var lan, nasil bir yer bu dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 okuması ne zor yarıda bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 (düzenlendi) Şu kız/hesap konusunun türleri mevcuttur ve tamamen kişilik meselesidir. (Aşağıdaki yazı uzun ilişkiler veya arkadaşlık çerçevesinde geçerli değil, tinder meetingleri gibi ilk buluşmalardaki ortamı konu alır) Kısaca 4 tane farklı türü mevcuttur. Bu 4 türlede karşılaşmış biri olarak; Tür 1: (en tehlikelisi) - Yemek v.s yenir ve hesap geldiğinde kız eline telefonu alır. En ufak bir çantaya hamle v.b bir şey yoktur. Seni tamamen süt sağınan inek gibi görür. Sonra kahveye gidersin aynı şey yaşanır. Asla çantası yokmuş gibi davranır. Sanki hiç cüzdanı olmamış gibi bakar sana. Sorsan alacağın cevap ise; e erkeksin ödeyeceksin tabii dir. Hesap gelince bu alaturka düşünce ile yaşarlar, yeri geldiğinde ise 8 MARTTT KADINLAR ÖZGÜRRR BÖHÜÜÜ diye instagramdan 58 tane paylaşım yaparlar. Sorun ödediğin 100tl lik hesap değildir. Kendini mal gibi hissetmendir. Dersin ki ulan bir hamle yap.. ödemeye kalkış da ben durdurayım seni diye beklersin. Tür 2: (orta masum) Hesap gelir ve yalandan da olsa kız cüzdanına hamle yapar. Ya vereyim bilmem ne gibilerinden ama çok üstelemez. Çoğu erkek için, kadının bu hareket yeterlidir. Tür 3: (iyi niyetli kendini ezdirtmez) Hesap gelir ve hemen hamle yapar, ya yok bilmem ne gibi kısa bir tartışmadan sonra hayır olmaz öyle diye yarısını ödemeyi teklif eder, ya da oturduğumuz mekandan kalkalım kahve içmeyi gidelim onu da ben ödeyim gibi ısrarcı teklifler yapar. Bir şekilde o kartı/nakiti masaya koyar, o gün kendi cebinden de para çıkmasını bir şekilde sağlar. Tür 4: (Godlike) Yemekler yenir, makyaj tazelemek için kız w.c müsadesi ister. Siz o sırada garsona el işareti yaparak hesap istersiniz, garson yanınıza gelerek hesap ödenmiştir der.. Asla masada hesap ödeme challenge ı yaşanmaz. Yalandan uzatmayı sevmez. Çünkü kız bir şekilde senin ödeyeceğini bildiği için konuyu kökünden kestirip atmıştır. Eli öpülesi kadınlardır. Ülkemizde 1. ve 2. tür oldukça yaygındır. En kezbanı bile bu yöntemi denemeye kalkar. 3. tür ile nadiren karşılaşırsınız ama varlardır yani bulunur. bu onun sadece hesap ödemesi ile alakalı değildir. Bu bakış açısı onun hayatının tümüne bir şekilde yansımıştır. Orta yolu bulmaya eğilimlidir, ilişkide pek sorun yaşamazsınız. Alttan almayı bilir v.b 4. tür olan Godlike a sadece 2 defa denk geldim. Bilgi sahibi değilim. Mart 29, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 11 saat önce, Black-ice dedi ki: dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda... Ben de cok pişmanım , ekran kartı alıcaktım ama biraz daha bekliyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 4.türe yakinlasmak isterim oyle bir insan oldgunu gozumle gormeden inanmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, senko dedi ki: 4.türe yakinlasmak isterim oyle bir insan oldgunu gozumle gormeden inanmam ben. birde klasik beyaz yaka çalışanlardı. hani ultra zenginlik falan söz konusu değil. zaten "bu sefer" ben ödeyeyim tavrında ise hiç yalandan kıvırmadan işi uzatmaz ve gider öder. Mart 29, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 9 saat önce, senko dedi ki: 4.türe yakinlasmak isterim oyle bir insan oldgunu gozumle gormeden inanmam ben. level1den başla zor olm ilerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 4. Turleri is yerine bi tepsi kek , borek vs yapip gelenleri dahil edebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 tepsi börek ile gelen kız seni kafalayıp 2 aya anlamadan evlendirmeyi planlıyordur, uzak durmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Godlike iyi denemeymis montaigne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar