Caguar Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 (düzenlendi) Daha bi kahramanlık yapmadığı için isim koyamadık. Ama çok zıpır her an bişiler yapıcak gibi. Henüz geldi eve ve ilk kedgimiz https://imgur.com/gQDAYkl iki aylık ve erkek Mart 21, 2019 Caguar tarafından düzenlendi linki resim haline getiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 help kedi uyumuyor ve uyutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 uykusu gelince uyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 (düzenlendi) yorarsan uyur Edit: Çok sert olmuş, ekleme yapayım, yaşı uzun olsun sağlıklı olsun, güle güle kullan Mart 21, 2019 Komodo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Mekan değişikliğinden huzursuz olması normal birkaç güne alışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Senko kesin Harvard mezunu ya sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 İki gündür kumu dışına çişini yapmaya başladı. Büyük tuvaletini bile elimle tutup kaçıncı kere kumunun içine bıraktıktan sonra ancak yapıyor. Nasıl düzeltirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 baska yere koy kumunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 kapalıysa kutu o tarz kutulardan korkabiliyolar. üstünü açık kullan bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 gece uyutmama olayı benim kedilerden birinde de var. kapattım kapıyı almadım içeri küçükken fln alıştı. koşuyor durmuyor. yavruyken daha çok oluyoro tarz şeyler tabi. şimdi de arada bi bağırıyo gece uyandırıyo kalkıp kafayı bir iki sevip gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Stres olmus kedi bi sekilde. Kap disina isiyosa bi vet e sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 acaip vakur bi kediye dönüştü :P ismi Duman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 ne kadar orijinal : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 poza bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Olm bir tane de önden koy da suratını görelim hayvanın. Hep yandan yandan çekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 On 30.03.2019 at 11:12, Black-ice dedi ki: gece uyutmama olayı benim kedilerden birinde de var. kapattım kapıyı almadım içeri küçükken fln alıştı. koşuyor durmuyor. yavruyken daha çok oluyoro tarz şeyler tabi. şimdi de arada bi bağırıyo gece uyandırıyo kalkıp kafayı bir iki sevip gönderiyorum. bizim kedi de böyle idi durdu ama şimdi bazı geçeler hiç gelmiyor gelirse hanımla yanımıza yatıyor ama saat 5 oldu mu durmadan koşturuyor pati sesine uyanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Türkiye'deki gri kedilerin yüzde 50sine duman ismi koyuluyor galiba ya =P Benim piç kedi ilk 1.5 sene delirtiyordu yattıktan sonra oraya buraya koşturup falan. Son zamanlarda duruldu. Yatarken, köpek zaten geliyor yanıma hemen, kedi de ya hemen ya 5 dakka sonra geliyor. Ama sıkıntı şu, yüzüstü veya sırt üstü yatayım farketmiyor. Kesinlikle üstüme çıkıp bacaklarımın arasına yatıyor, kafayı da popoma veya apış arama koyuyor. Gece uyanınca üstümde kedi, sağ veya solumda da yaslanarak uyuyan köpek oluyor. Bi silkeleniyorum yer değiştiriyorlar da o sayede sağa veya sola dönebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 benimki de yattığımda omuzuma yatıyor, 15dk sonra sıkılıp kalkıyor. Benimkinin psikopatlığı sabah beni uyandıramazsa başlıyor. Yüksekte ne kadar eşya varsa aşağı atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Sağolsun kedim soğuk kış günlerinde ayaklarımın arasına kıvrılır yatardı. ıccacık olurdu. Rip minnoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar