Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 maaşallah https://www.gamespot.com/articles/borderlands-3s-pc-version-an-epic-store-exclusive-/1100-6469850/ https://www.vg247.com/2019/09/13/gears-5-low-concurrent-steam-numbers-paint-interesting-picture/ https://www.polygon.com/2019/9/14/20865983/borderlands-3-pc-problems-stuttering-framerate-fps-dropping-steam-forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 işte steam beceriksizliği! #HastaAdamGabeN yanlış ata oynadın MS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 (düzenlendi) aglayacaklarina daha iyi oyun yapsinlar. MS'in kendisi yanlis at zaten asdf. Eylül 16, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 sen almıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 gene confirmation bias'lı anektodlar. birisinin %66 azalırken öbürününki artmış mı, ne kadar artmış, böyle tamamen eksik veriyle yanlı analiz olmaz. pompacı mike'ın "droneların yemen'den geldiğine delil yok demek ki iran'dan geldi" safsatası gibi. hem gears 5 hem bl3 daha az satmış, buradan nasıl "fatman bad" çıkıyor anlamadım gene ama neyse, sanırım parodi mesajları ciddiye alıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 gears 5 flopladı. bl3 2019 GOTY olacak. problem? steam adeta bir developer slaughterhouse. tası tarağı toplayıp kaçması lazım indielerin . ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 metacritic bl3 pc critic: 85 user: 53 g5 pc critic: 82 user: 72 gears 5 xbox ratinglerini hiç yazmadım, user: 87 orada. iki oyunu da sallamıyorum gerçi, benim açımdan farketmez birbirlerini yesinler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 (düzenlendi) metacritic rating'i önemli değil, steamci butthurt şövalyelerin raidi. ama oynayan halk GOTY'ı verdi. epic'in bir bildiği var koymuyor. open review sistemi 2019'da internet etiquette'inin kalmadığı düzende gereksiz. review için bile bir curation gerekiyor, youtube'da, patide kafana denk adamların feedback'ine göre onayı verirsin. benim oyum ile steamci bi partizanın oyu bir olabilir mi?! Eylül 16, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 goat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 egs client da chinese sıpayver imiş panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 53 dakika önce, Xenus dedi ki: steam adeta bir developer slaughterhouse. evet gears'ın publisher'ı stem oolduğu için hadi hemen çıkarın daha dlc satcaz demiş o yüzden kötü olmuş epiçte çıksa daha güzel yaparlardı oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 publisher microsoft =\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 onu ben gariban indieler için yazmıştım. halkların epic store'una gelmeliler diye, steam'de faşo gaben'a tribute verip, hunger games oynayacaklarına. gears falan developer üzerinden gitmiyor zaten publisher direktifiyle yürüyor iş. ama büyük ip bile olsa yapılacak kar önemli, her türlü risk alıyorsun. hatta bu adamların gaben'e zırnık koklatmamaları lazım normalde. o yüzden ubi, origin, bethesda vs ayrıldı. ms steam üzerinden PC açılımı yapayım dedi ama patladı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 kendi storeuna guvense vermezdi steame, ama sismanla duygusal baglari olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 (düzenlendi) steam'le ne alakası var la, kutulu versiyonlar da bok gibi satmış. bi de game pass'ın etkisi var, kim bilir kaç game pass kullanıcısı var şu an aylık, hepsi bedavaya alıyorlar oyunu. hatta daha geçen gamescom'da binlerce bedava aylık gamepass dağıtıldı (bende bile var), hepsi bedavaya oynuyor şu an oyunu. Eylül 16, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 ms store'da ne çıktıysa infilak etti, konuşanı edeni yok. state of decay steam'deyken popülerdi, ikincisini oynayan yok ortada. uwp garabeti varken kimse ms store'a tamah etmek istemiyor. sweeney kendisi uyarmıştı o konuda yıllar önce ruhunu henüz şeytana satmamışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 (düzenlendi) 1 dakika önce, razzRaziel dedi ki: steam'le ne alakası var la, kutulu versiyonlar da bok gibi satmış. hayır be steam'de olduğu için kötü satıyor, epik de olsa 2 yıl goty olurdu. Eylül 16, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 abi ben indieleri sine-i epik'e dönmeye davet ediyorum. AAA'lar umrumda değil yani ama steam'e girme direkt negatif yazıyor. AAA için sıfır avantaj, profit'in kılçığı eline kalıyor. oyunun floplarsa zaten direkt gg. digital zaten physical'a göre ezici üstünlüğü ele geçirdiği için firmalar platform yatırımı yapıyor, gamestop batıyor vs. ama client tartışmaları zaten bl3 çocuğu koyduğu için önemi pek kalmadı. bütün bundan sonrası bayır aşağı. steam iktidarının sonu yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Bi bu adamda var herhalde bu BL3 upload olayı, yan tarafa açtım performance monitor u sırf meraktan BL oynarken yarım saat içind 64 kb/s ı geçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 stream mode filan mi var, cunku twitchle etkilesimli biseyleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 On 14.09.2019 at 00:29, Neanderthal dedi ki: Bu konu nedir bu kadar ne konuştunuz hep merak etmiştirim.. Bir gün üsenmiycem bakıcam. Aslında aynı yerde dönen bir nevi ouroboros bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 https://www.dsogaming.com/news/warner-bros-and-funcom-have-removed-denuvo-from-batman-arkham-knight-and-conan-unconquered/ hmmmm bl3 gibi exclusive oyunlarına denuvo getirtip, vitrine ekmek bandırarak mı yoksa AnTI-cONsuMAh diye zırvalayanları parasını bastırıp oyundan denuvo'yu kaldırtarak mı? hangi türlü steam şoparlarını kudurtsa karar veremedim yaaaaani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 1. denuvo allahın kanunu değil ki, o da kırılıyor. 2. "piracy fiyat sorunu değil, servis sorunu" -guess who? denuvo ilk haftalardaki hype satışlarını korumak (ve cpu'ya yüklenmek :3) harici bi işe yaramıyo anladığım kadarıyla, eski oyunlardan kaldırmaları mantıklı bi hareket. yiyosa hypemaster oyunu denuvo'suz çıkarsınlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 (düzenlendi) ^ şekil-a denuvo'suz çıkarmasınlar zaten çünkü bunu hakeden bi komunite yok. cracklendikten sonra kaldırsınlar kafi. direkt performansı gimpliyor çünkü. eski oyunlarda bile inadına steamden kaldırmasınlar ama epic'ten para alıp, epic exclusive denuvo'suz çıkartsınlar. ama gidip steam'den denuvo'lu versiyon olan O'NDAN BAŞKASINA HİZMET EDEMEYİZ tayfası olur. GOG'taki DRM FREE oyunu STEAM OLSUN BOKTAN OLSUN şeklinden alanlar gibi asdf Sen de mi BEDMEN ://///// Eylül 21, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar