Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 hiç denemedim, olabilir eski oyunlarda belki. ama ashen var işte yeni oyun birde online multiplayer. arkadaşım refundlamıştı hala girip oynuyormuş ama lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 başka bir ps4 exclusive'i epic desteğiyle pc'e portlanmasına rağmen steamci çomarlar kudurmuş. dev iyi vurmuş. gidip pre-order'ı basayım hemen. bi de cidden no publicity is bad publicity. kimsenin yazmadığı subreddite üşüşmüşler hahah epic exclusiveleri windows store, uplay, stadia her yerde belirince. bu salak kitle EPIC ANTI-STEAM!!11! falan yazmaya başladılar. evet monopoly'e çalışacaktı adamlar birde sanki her steam oyunu GOG'ta falan varmış gibi dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 500k satmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Xenus. Abi gerçekten botlaşıyorsun. Farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 drama peşindeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 destekliyorum kardesim seni yillarca steam tekelinde yasadik, yeni rakipler lazim. Epic'te ustune dusen gorevi gayet guzel yerine getiriyor. Epic'e tepkili olan clientini indirmez, oyularini da almaz. Zorunlu bir durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 bozacının şahidi şıracı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 (düzenlendi) [Epic Games Store] Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ($14.99 /70% off), Watch_Dogs® 2 ($14.99 /75% off), Far Cry Primal ($14.99 /70% off). $4.99 each at checkout until 13/06. https://www.epicgames.com/store/tr/ tüh bu sefer shaftlendik. fiyatları 77.7 olarak çekmişler 79.90 çekeydiler. divizyon 2 147tl Haziran 8, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 (düzenlendi) 20 saat önce, Xenus dedi ki: başka bir ps4 exclusive'i epic desteğiyle pc'e portlanmasına rağmen steamci çomarlar kudurmuş. dev iyi vurmuş. gidip pre-order'ı basayım hemen. bi de cidden no publicity is bad publicity. kimsenin yazmadığı subreddite üşüşmüşler hahah epic exclusiveleri windows store, uplay, stadia her yerde belirince. bu salak kitle EPIC ANTI-STEAM!!11! falan yazmaya başladılar. evet monopoly'e çalışacaktı adamlar birde sanki her steam oyunu GOG'ta falan varmış gibi dsdf Su direk bad publicity ya. Epic storedan falan bagimsiz hemde. Fistan level pazarlama yasanmis adeta. Omen of Sorrow, evet hic duymamistim. Muhtemelen duymazdim da, ama simdi bedava verseler acip bakmam net, hangi platformda oldugundan bagimsiz olarak. He guzel oyunsa alicisi olur illa. Adam kendine guveniyor herhalde. Haziran 8, 2019 cicibeybe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Kingdom Come cikmadan once onun dev de atarliydi ama adam bir arguman savunuyordu, aciklamisti bunu zaten. Bu tip bildigin aglamayin cok steamci eziklerden baska birsey soylemiyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 (düzenlendi) indie oyuna ps4'teki 50$ fiyat çok saçma da, 29 tl gayet iyi. yalnız epic graphics whoremuş ama UE ile yapılmış ne varsa alıyorlar galiba. bi de square enix collective oyunu olduğu için SE ile anlaşmanın ön ayağı olabilir deniliyor. yine de konsol exclusiveleri getirsinler böyle güzel. bundan bahsedip daha güzel ağzına vurabilirdi steamcilerin. epic subreddit discorduna girdim bu arada 7 kişiyiz, 4'ü mod arkadaş ahasdf e-mail authenticatoru açın bu arada. https://www.epicgames.com/account/password?#2fa-signup Haziran 8, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 ue oyunlarin ayrica bi ekstra geliri var storeda 5% mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 reddit'e de yazdım rahatladım dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Tim Sweeney'in imzasını unutmuşsun sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 (düzenlendi) Alıntı No shitty indies, early access hell, adult-hentai games kinda embarrassing crap. zorla satıyorlar sanki... Haziran 8, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 (düzenlendi) @goldbären YA SEV YA TERKET STEAM'i diyorsun?! @razzRaziel dik dur EPIC be diye bitirseydim. Haziran 8, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Bunlar zerdüşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 bu göbeğin karşısında dik duramaz kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 far cry primal deluxe edition 23.70tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 lol normali deluxe dan daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 gün geçmiyor ki epic bu oyun sektörünü öldürmesin, lanet olsun yavşaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 16 saat önce, Darksun dedi ki: lol normali deluxe dan daha pahalı normali 79.99 üstü olmadığı için 60 tl indirimi yiyememiş, normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 ben bunu aldım da niye aldım bilmiyorum. tahminen hiç oynamayacağım da sdafkjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 al dursun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 far cry primal para etmez sorry guys. daha önce far cry oynamadıysanız okey de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar