Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Sırf güncel mesajları eskisi gibi kullanamadığım için foruma nadir girip çabuk çıkar oldum. Bir de yukarıda konuşulmuş. Amaç büyüyelim kocaman forum olalım değildir, sanmıyorum, istemiyorum da açıkçası. Çünkü paticik belli bir zümre. Butik bir yer. E bayağı da içeride sınıflar var. Birinci sınıf orijinal patiler var. İkinci sınıf, arkadaş ortamlarını buraya taşımış, sınırlı eklemelerle son hali oluşmuş kemik bir kadro var. Bunları kendileri hariç kimseyi beğenmiyor olarak nitelendirmeyi seviyorum. Üçüncü sınıf kendi halinde takılan, aklıbaşında olduğu için mobing yememiş aleladeler var. Dördüncü sınıf gelmesiyle kaçması bir olan, kızlar ve garibim saflar var. Ama toplasan aktif 500 kişi yapıyor mu, bilemiyorum. Belli dinamikler oluşmuş ilerliyor bu çerçevede. Community feeling olayı var. Kutsallar var laf ettirilmeyen. "Banal" adamlar geldiğinde ilk topiğinde kavga edip kaçıyor falan. Mesela pazar alanından genelde çok güvenle alış veriş yapılıyor. Bir DH olursan yapabilemeyeceksin Daha yazacağım da mesai bitti, siz yabıştırın şimdi , dönünce konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 güncel mesajları ben eskisi gibi kullanabiliyorum olm. sen niye kullanamıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 tüm aktiviteler -> güncel mesajlar gibi zaten. ben sadece maç varken güncel konular olarak sıralıyordum ama zaten daha fazla aktivite yükle spamlayabildiğimiz için okumadığım mesajlara kadar gidebiliyorum. eskiden güncel mesaj halinde bırakınca daha geriye gidilemiyordu. eskisi gibi topic topic sıralama opsiyonu olsa yine iyi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Eşşek kadar güncel butonu yok çünkü artık. Yok menü > aktivite > güncel başlıklar diye tık tık tık ömrü çürüyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 ben direk tıklıyorum!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Benim de direkt tıkladığımda gelen şey işimi görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 15 dakika önce, deadwoll dedi ki: Eşşek kadar güncel butonu yok çünkü artık. Yok menü > aktivite > güncel başlıklar diye tık tık tık ömrü çürüyor insanın. nasıl yaw bende sağ üstte GÜNCEL MESAJLAR diye bi tuş var. bi tek bende mi var o? tıklayınca yaptığım ayarlarla şu geliyor: https://forum.paticik.com/discover/20/ aynı eskisi gibi. hatta daha iyi çünkü hentai, futbol bölümü fln çıkmıyor artık. sadece takip ettiğim bölümleri çıkarıyor. (tek tek bölümleri takip ettim ana sayfadan seçerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 2 saat önce, Borlach dedi ki: @Loexabi sen temayı değiştirdin mi? Şimdi değiştirdim. Çok daha iyi oldu eski tasarım direk neredeyse zaten. favori konularımı nasıl ayarlıyorum esk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 (düzenlendi) Dynun'a katiliyorum acikcasi. Sotto nickim 2008 yilinda alinmis ama 2001 zamanlarindan beri - ki o zamanlar cok aktif olmamakla beraber (yazar olarak) internete ilk girince actigim sayfadir paticik. Buradan cok sey ogrendim, cok guzel tartistim ama buranin disariya kapali olmamasi hosuma gidiyordu. Yillar icerisinde gelen yeni uyelerden "retain" edebildigimiz az sayida olmustur diye tahmin ediyorum. Isin ekonomisi konusunda laf etmek bana dusmez cunku bu forum icin emegi gecen insanlar var. Tema konusuna ben de alisamadim acikcasi, hersey cok buyuk geliyor, ama zamanla alisiriz diye tahmin ediyorum. Mart 21, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Bence yine biz bize kalırız ya gelmez inş. DH tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 siz size kalacaksaniz kralicenin ellerinden opuverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 kraliçe kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 gelen gelsin, uygun olmayanları zaten pişman ötesi ediyoruz geldiklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Az önce, Loex dedi ki: kraliçe kim elizabeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 (düzenlendi) o yüzden mi pound la çalışıyo site Mart 21, 2019 Loex tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 5 saat önce, Llama dedi ki: karı kızda gelir mi Forumun teması 10 yıl yenilendi, endüstri 4.0 ile teknolojik devrim oldu, Trump ABD başkanı oldu, mevsimler geçti, nesiller büyüdü SEN HALA EKLERİ AYIRMAYI ÖĞRENEMEDİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 2 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: Forumun teması 10 yıl yenilendi, endüstri 4.0 ile teknolojik devrim oldu, Trump ABD başkanı oldu, mevsimler geçti, nesiller büyüdü SEN HALA EKLERİ AYIRMAYI ÖĞRENEMEDİN. sende virgül kullanamıyosun milleti eleştiriyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 sağdaki butonu görmemişim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 3 dakika önce, Xenus dedi ki: sağdaki butonu görmemişim ben ya ahah, şimdi gördüm ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Bu son tema iyi ya. Artık girilebiliyor. Mobilden giriyordum ben genelde. Ilk temalar kanserdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 yeni tema harika yapanın eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 al güncel mesajlar https://forum.paticik.com/discover/177/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 abi nası foto ekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 ekleyemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Yeni yeşil temayı görmemişim bu arada, şahane olmuş. Elinize kolunuza sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar