paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Online süt, peynir,yumurta,zeytinyağı,yoğurt vb. sipariş ettiğiniz çiftlik benzeri yerler var mı önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Selam, Beyaz peyniri Metro'dan Tahsildaroğlu 12 aylık keçi sütü ağırlıklı olan mavi ambalajdan alıyorum. Kaşar peynir türevlerini de yine Metro'dan Mesnevi Çiftliği markasıyla alıyorum. Tereyağını Kerry Gold alıyordum ama artık gelmediği için onu da Metro'dan Mesnevi Çiftliği'nden alıyorum. Yumurtayı JD Organik'den internetten alıyorum. Yoğurt evde yapılıyor veya Metro/Carrefour'da satılan manda sütlü güveç yoğurdu alıyorum. Zeytinyağını ise Nermin Hanım'ın Çiftliği'nden erken hasat filtresiz olarak alıyorum. Erken hasat çabuk tğkenebildiği için stokluyorum. Zeytin alımını da Nermin Hanım'dan yapıyorum ama hasat döneminde pazardan çeşit çeşit yeşil zeytinler almak daha güzel oluyor. Zeytin tüketimimiz fazla bizim. Süt, Adapazarı tarafından geliyor ama sokak sütçüsü olduğu için içime sinmiyor. Butik bir üretici arayışındayım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Süt için Maltepe Narcity arkasında Haydar'ın çiftliği var. Gözünün önünde sağıp sıcak sıcak sütü veriyor. Tavsiye ederim. Kaymak oranı mükemmel. Evlere servisi de var diye biliyorum ama elden alacak iseniz akşam 6 gibi sağım saati var. O saatlerde orada olmanız gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Selam, İstanbul içinde ya hazır yem ile besliyordur ya da abuk yol kenarında otlatıyordur. İki durumda da benim için riskli :\ Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Istanbulda havayi soludugunda gunde 1 paket sigara icmis oluyosun abi. Once havanin organigini alabileceginiz bi yere yerlesin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Selam, Az kaldı, böyle giderse Doğu Avrupa'ya gideceğim... Artık Batı Karadeniz falan bile kurtarmaz... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Gopnikland lere bekleriz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 (düzenlendi) Ekmek konusunda instagramdaki şu kişiler var, bazı diğer ürünleri de mevcut. Ben aldım çoğu ürünlerinden Bence bi göz atın: https://www.instagram.com/tohumekmek/ Mart 14, 2019 Rotweiler tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 (düzenlendi) Sıkma peynir seven varsa şurada güzel şeyler var. Ben elemanlara aldırıp yollatıyorum maraştan, online biraz daha pahalı satıyorlar Tam yağlı special olanlar ayrı lezzetli https://www.akalpsut.com/ Mart 14, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 kınalı gurme markasının kaşar'ını tavsiye ederim megacenter'da satılıyor, peyniri de var ama denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 (düzenlendi) şu şekersiz fıstık ezmesi iyi görünüyor deniycem galiba. NaturMera Fıstık Ezmesi Zarlı fiyatıda uygun diğerlerine göre. Mart 15, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Sekersiz veya %100 fistik ezmesi yenecek gibi degil. Yine alin da, bi jif aratir adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 (düzenlendi) bu kış şundan bi 11-12 kavanoz bitirdim https://urun.n11.com/krem-cikolata-ve-ezme/gold-fistik-ezmesi-seker-ilavesiz-340gr-P274645574?gclid=EAIaIQobChMIhJvm8diE4QIVyJrVCh0NDAlREAQYAiABEgIVofD_BwE&gclsrc=aw.ds tadı güzelde insan biraz daha tatlı olsa diyor yerken. o yüzden ekmeğe fıstık ezmesini sürüp sırf tat versin diye üstüne azcık şundan sürüyordum https://www.migros.com.tr/zazella-keciboynuzu-kremasi-400-g-p-6d309c?gclid=EAIaIQobChMInc6ZrtmE4QIVgwvTCh2jGgzHEAQYASABEgKnzPD_BwE bunda da ekstra şeker yok ama keçiboynuzunun kendisi tatlı. baya efsane bir tat oluyordu. ama bitti aldığım markette gold şekersiz fıstık ezmesi. Mart 15, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 paramecium soğuk sıkımla erken hasat arasında erken hasat daha mı iyi? Ben soğuk sıkım tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Selam, Soğuk sıkım, üretim tekniği. Erken hasat ise adı üstünde ilk toplanan zeytinlerin işlenmesiyle elde edilen yağ için kullanılıyor. Filtresiz de alınca daha yoğun zeytin kokusu ve aroması oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 https://www.karsbakkaliyesi.com/ burasi iyi baya temiz ve çiftlik ürünü hepsi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 On 15.03.2019 at 20:15, Mal dedi ki: şu şekersiz fıstık ezmesi iyi görünüyor deniycem galiba. NaturMera Fıstık Ezmesi Zarlı fiyatıda uygun diğerlerine göre. 3. kavanozu sipariş verdim bugün. şu linkten alınca parçacıklı mı krema kıvamı mı istediğini seçebiliyosun; https://urun.n11.com/krem-cikolata-ve-ezme/naturmera-sekersiz-100-dogal-fistik-ezmesi-1-kg-yer-fistigi-P227841328 parçaçıklıyla krema kıvamı tadı aynı ama parçacıklı zor sürülüyor, ekmeğe yayılmıyor ve daha çabuk bitiyor. sade yiyince tad olarak bişey beklemeyin ama çok çok az, iki kere ufak çatalın ucuyla bal sürdünmü hayatım boyunca başka bişey yemiycem dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 yarım avuç kavrulmamış fındık yesen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 (düzenlendi) omega yağı, folik asit felan gibi şeyler için değil. kahvaltıda enerji verecek ama şekeri hızlı yükseltmeyecek bişey lazım olduğu için. yoksa hipoglisemi. Nisan 9, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Kakao cekirdegi getirten var mi acaba ya, n11'de falan nib satan var ama duz cekirdek ariyorum bi sey deniycem sdfgfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 (düzenlendi) 3. kavanozu sipariş verene kadar kendi evinde 8 kavanoz yapardın adamlar yer fıstığını robotta çekip kavanozda gönderiyor sana 3. seferdir Nisan 9, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 yanlış. fıstığı toptan aldıkları için çok ucuza alabiliyorlar evde yaptığından ucuza geliyor. bu videoda migrosta satılan fiyatla karşılaştırılıyor ama bu daha ucuz. 3 kavanoz bitmesinin sebebi bi gece çok aç hissettim ekmek yemek istemedim başka bişey olmayınca buna abandım baya. normalde 1kg 3,5 hafta gidiyor hesapladım daha önce. @Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 gardaşım googledan aranıyor 1 kilo fıstık fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 ne çıkıyor sonuç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar