dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 In After Life, Tony (Gervais) had a perfect life. But after his wife Lisa dies, Tony changes. After contemplating taking his own life, he decides instead to live long enough to punish the world by saying and doing whatever he likes from now on. He thinks it’s like a Super Power — not caring about himself or anyone else — but it turns out to be tricky when everyone is trying to save the nice guy they used to know. boyle bisi. abi guzel dizi. izleyin kesinlikle. "society grows great when old men plant trees who's shade of which they know they will never sit in." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 olm güzellik bişey yok daha 1 bölüm çıktı konunun nereye gideceği belli bile değil. direkt gervais kafası ama tıstıs güldürmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 guldurup aglatiyor. cok naif anlatiyor falan. daha ne olabilir guzel olmasi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 sen olmalısın bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 patreon'dan destekleyenlere memelerimi cam'da aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 7 dakika önce, sanssizsansli dedi ki: olm güzellik bişey yok daha 1 bölüm çıktı konunun nereye gideceği belli bile değil. direkt gervais kafası ama tıstıs güldürmelik. abi bütün sezon var netflixde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 sdfsd netflixten bakmamıştım ben. teşekkürler hdfilmcehennemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 senin yüzünden bi an emin olamadım açtım ofiste netflix'i, ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 benim adamin yazdigini yanlis okuyup, "olm güzellik bişey yok daha 1 bölüm izledim ama konunun nereye gideceği belli." diye anlamam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Ben beğenmedim, çok sıkıcı olmuş. Ne emmeye ne gömmeye olmuş bu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Ben ilk 3 bölümü izledim. Epey beğendim şimdiye kadar. Tam bir Ricky Gervais dizisi olmuş. Eğer adamı seviyosanız, podcast'lerini falan dinliyosanız kesin seversiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Oldukça güzel dizi, Ricky stand-uplarında, podcastlerinde vs. kullandığı bazı doneleri dizide de kullanmış, farkedince gülümsetiyor. Hem güldürdü, hem hüzünlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Beklemediğim bir dizi çıktı, sevdim baya. Ricky Gervais'ten böyle hafif duygusal ama depresif bir şey beklemiyordum. Baya doğal dizi ya, seviyorum adamın oyunculuğunu. Böyle karakterlere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 akıcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 2. sezona karantina sürerken mi başlayayım yoksa geçmesini mi bekleyeyim konusunda kararsızım. ikinci sezonu izleyenlerden spoilersız yorumlar çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Bayıldım ya tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Olm çok hüzünlüydü lan. Yani ilk sezon daha eğlenceliydi niye böyle yaptı ki ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 bundan korkuyorum işte. temmuza kalsın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Agzim burnum birbirine girdi mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 hepiniz de ılık erkek kategorisine girdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 ilk sezona gore ayaklari daha az yere basan bir tavri var. belli kisimlarda ricky'nin oyunculugu olmamis. yine de guzel ve naif tv serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 vurduran yok di mi dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 On 26.04.2020 at 15:47, fresia dedi ki: vurduran yok di mi dizide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2020 Spoiler Belki yazan olmustur da Matt’in karısı tony’nin kardeşi değil mi? Onun da babası ölmüş olmuyor mu? Sanki yabancı gibi takılıyor kadın son sezonda. Uyuz oldum buna baya Kafama takılan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar