Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

After Life (2019)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

merlin_151716465_bda35f6d-d7e7-4038-8bde

In After Life, Tony (Gervais) had a perfect life. But after his wife Lisa dies, Tony changes. After contemplating taking his own life, he decides instead to live long enough to punish the world by saying and doing whatever he likes from now on. He thinks it’s like a Super Power — not caring about himself or anyone else — but it turns out to be tricky when everyone is trying to save the nice guy they used to know.

boyle bisi. abi guzel dizi. izleyin kesinlikle.

"society grows great when old men plant trees who's shade of which they know they will never sit in."

Mesaj tarihi:
7 dakika önce, sanssizsansli dedi ki:

olm güzellik bişey yok daha 1 bölüm çıktı konunun nereye gideceği belli bile değil. direkt gervais kafası ama tıstıs güldürmelik.

abi bütün sezon var netflixde

Mesaj tarihi:

Ben ilk 3 bölümü izledim. Epey beğendim şimdiye kadar. Tam bir Ricky Gervais dizisi olmuş. Eğer adamı seviyosanız, podcast'lerini falan dinliyosanız kesin seversiniz. 

Mesaj tarihi:

Oldukça güzel dizi, Ricky stand-uplarında, podcastlerinde vs.  kullandığı bazı doneleri dizide de kullanmış, farkedince gülümsetiyor. Hem güldürdü, hem hüzünlendirdi.

• 1 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Spoiler

Belki yazan olmustur da Matt’in karısı tony’nin kardeşi değil mi? Onun da babası ölmüş olmuyor mu? Sanki yabancı gibi takılıyor kadın son sezonda. Uyuz oldum buna baya  

Kafama takılan bir şey. 

• Yeni Oluştur...