vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) montla sıç Mayıs 31, 2019 vivavale tarafından düzenlendi sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 ne kdardır birlikte idiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 2 saat önce, Llama dedi ki: ne kdardır birlikte idiniz 7 ay, 6 ay boyunca aynı evde yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 öncesi yok mu sadece 6 ay da mı bu kadar bağlandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 3 dakika önce, Llama dedi ki: öncesi yok mu sadece 6 ay da mı bu kadar bağlandın Çok allak bullak olduğum bir dönemde denk geldi ve o 6 ay boyunca sürekli beraberdik ve ilk ciddi iliskimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 5 dakika önce, drlanbn dedi ki: ilk ciddi iliskimdi. zor süreç kendinle bir şey yapmaya kendini acilen alıştır yalnız kalmaktan da korkma diceklerim bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 1 dakika önce, Llama dedi ki: zor süreç kendinle bir şey yapmaya kendini acilen alıştır yalnız kalmaktan da korkma diceklerim bu kadar Peki aklıma geldiğinde düşünmek mi yoksa düşünceyi bastırmak mı daha mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 ne istiyorsan onu yap cam kırmak istiyorsan cam bile kır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 abi tatile cik. cidden al bi bilet vize istemeyen sikimsonik bi ulkeye. ucuz bi airbnb tut. takil. (su anda seni rahatsiz edecek olan, alistigin) konfor bolgenden ciktigin icin zaten kafan baska calisiyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) 15 saat önce, drlanbn dedi ki: 2 hafta önce terkedildim günlük en yakın olduğum insan şuan yüzümü görmek istemiyor. Bir hata yapmış olsam yine anlarım ama yok sadece aynı hissetmiyormuş, çok alışmışım ya, her şeyi ona göre planladığım için şuanda geri dönecek bir hayatım kalmamış resmen. Aklımdan çıkmıyor sürekli modum düşük. Geçecek diye bekliyorum ama geçene kadar ne yapacağım bilmiyorum. ben de zamaninda birlikte yasadigim 1 kisi tarafindan aldatildim, 2 kisi tarafinda terk edildim: tek basina nasil yasadigini hatirlamaya calis. instagram fb'larini falan takip etme, ortak arkadaslarla bulusma. onunla ilgili 2-3 ay hic birsey duymak istemedigin zaman daha iyi hissediyor olucaksin. yeni 1-2 hobi dene, istiyorsan tavsiyede bulunabilirim: (1) tam trekking zamani, dagcilik kluplerinden birine uye ol yuruyuse git (2) kite/windsurf guzel ugraslar, tek basina kafa dinlersin (3) yelken ogrenebilirsin (4) sehirde sunu deneyebilirsin: http://www.boulderhane.net/ // bir de 'closure' yani kapanis onemli, icinde kufur/hakaret disinda "keske soyle deseydim"lik sey kalmasin Mayıs 31, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) sabah 7 den beri thy nin overbooking yüzünden yaşattığı kriz bile doğru adamı bulunca 2dk da çözülebiliyormuş bunu da tecrübe ettik çok şükür. ülkede düzgün çalışan tek kurum mu olmaz akym Mayıs 31, 2019 Archangel_ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 3 saat önce, Goering dedi ki: ben de zamaninda birlikte yasadigim 1 kisi tarafindan aldatildim, 2 kisi tarafinda terk edildim: tek basina nasil yasadigini hatirlamaya calis. instagram fb'larini falan takip etme, ortak arkadaslarla bulusma. onunla ilgili 2-3 ay hic birsey duymak istemedigin zaman daha iyi hissediyor olucaksin. yeni 1-2 hobi dene, istiyorsan tavsiyede bulunabilirim: (1) tam trekking zamani, dagcilik kluplerinden birine uye ol yuruyuse git (2) kite/windsurf guzel ugraslar, tek basina kafa dinlersin (3) yelken ogrenebilirsin (4) sehirde sunu deneyebilirsin: http://www.boulderhane.net/ // bir de 'closure' yani kapanis onemli, icinde kufur/hakaret disinda "keske soyle deseydim"lik sey kalmasin Biraz unutmaktan korktugum icin boyle aslinda, ben cunku hâlâ deger veriyordum bir anda bitirdi ve hiçbir söz hakkım yoktu. Gecen zamanin degersiz olmasini istemiyorum ama elimden bir sey gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 yasin kucuktur senin 6 aydan bir sey olmaz. gecen zamani da degersiz gor hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 ben de çok ayrılık yaşadım, şöyle yap böyle yapla olmuyor, mesela tatile git spor yap falan gibi. tatile gidersin açıp instagram stalklarsın yani. ben şöyle düşünüyorum, o kadar çok güzel insan var ki dünyada, güzellikten kastım eğitim, görüş, fizik ne bileyim herşeyi güzel o kadar insan var ki, içlerinden bir tanesine moralinin bozmasına izin verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 zaman herseyin ilaci , ask acisinin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 3 saat önce, Fistan dedi ki: ben de çok ayrılık yaşadım, şöyle yap böyle yapla olmuyor, mesela tatile git spor yap falan gibi. tatile gidersin açıp instagram stalklarsın yani. ben şöyle düşünüyorum, o kadar çok güzel insan var ki dünyada, güzellikten kastım eğitim, görüş, fizik ne bileyim herşeyi güzel o kadar insan var ki, içlerinden bir tanesine moralinin bozmasına izin verme. sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 3 saat önce, dasaaa dedi ki: yasin kucuktur senin 6 aydan bir sey olmaz. gecen zamani da degersiz gor hacit. Yaş 22. Çok basit şeyler belki de. Keske ben de oyle hissedebilsem 2 saat önce, Fistan dedi ki: ben de çok ayrılık yaşadım, şöyle yap böyle yapla olmuyor, mesela tatile git spor yap falan gibi. tatile gidersin açıp instagram stalklarsın yani. ben şöyle düşünüyorum, o kadar çok güzel insan var ki dünyada, güzellikten kastım eğitim, görüş, fizik ne bileyim herşeyi güzel o kadar insan var ki, içlerinden bir tanesine moralinin bozmasına izin verme. 2 saat önce, DoGMeaT dedi ki: zaman herseyin ilaci , ask acisinin bile Bir seyler okuyunca iyi geliyor. Tesekkur ederim yazilanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 hafiften geçer yakında tinder kurarsın. keşke ben 22 yaşındayken tinder olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 zamanla geciyo tabi ama proses eziyet baya. ne yaparsan yap ama depresif moda girme o çok fena hobi,değişik ortam,insanlar,iş,şehir iyi gelir olanaklar dahilinde ve bol bol sex. stalkı minumum tut azaltarak bitir onunda faydasi var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Stalk yok zaten, her yerden engelledi ben evden cikar cikmaz. Maalesef sex ve tinder da yok ama. Baya beceriksizim o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 sen de onu engelle sürekli engeli açmış mı diye kontrol edip durma bu saatten sonra barışma ihtimaliniz olsa bile tekrar işler kötüye gidecektir o hayal ile yaşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 3 sene sonra su yaptiklarina uzulup, silin lan bu mesajlari, ne kadar gereksizmis diye admine mesaj atarsin. bak yaz geliyo, mis gibi, hopla zipla, yuvarlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 1 saat önce, Black-ice dedi ki: hafiften geçer yakında tinder kurarsın. keşke ben 22 yaşındayken tinder olsaydı. Tinderdan yedigim ekmegin haddi hesabi yok gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 ben şahitim yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Gerçekten de 22 yaşında olmak vardı şimdi. Ben de bir kaç ay önce tinder'dan 3 ay içerisinde 4-5 tane ekmek yedim fakat bu ara işler kesat. Deşifre oldum sanırım fdlkgwlkhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar