Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 dakika önce, Llama dedi ki:

öncesi yok mu sadece 6 ay da mı bu kadar bağlandın

Çok allak bullak olduğum bir dönemde denk geldi ve o 6 ay boyunca sürekli beraberdik ve ilk ciddi iliskimdi. 

Mesaj tarihi:
5 dakika önce, drlanbn dedi ki:

ilk ciddi iliskimdi. 

zor süreç

kendinle bir şey yapmaya kendini acilen alıştır 

yalnız kalmaktan da korkma diceklerim bu kadar

Mesaj tarihi:
1 dakika önce, Llama dedi ki:

zor süreç

kendinle bir şey yapmaya kendini acilen alıştır 

yalnız kalmaktan da korkma diceklerim bu kadar

Peki aklıma geldiğinde düşünmek mi yoksa düşünceyi bastırmak mı daha mantıklı?

Mesaj tarihi:

abi  tatile cik. cidden al bi bilet vize istemeyen sikimsonik bi ulkeye. ucuz bi airbnb tut. takil.

(su anda seni rahatsiz edecek olan, alistigin) konfor bolgenden ciktigin icin zaten kafan baska calisiyor olacak.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
15 saat önce, drlanbn dedi ki:

2 hafta önce terkedildim günlük en yakın olduğum insan şuan yüzümü görmek istemiyor. Bir hata yapmış olsam yine anlarım ama yok sadece aynı hissetmiyormuş, çok alışmışım ya, her şeyi ona göre planladığım için şuanda geri dönecek bir hayatım kalmamış resmen. Aklımdan çıkmıyor sürekli modum düşük. Geçecek diye bekliyorum ama geçene kadar ne yapacağım bilmiyorum. 

ben de zamaninda birlikte yasadigim 1 kisi tarafindan aldatildim, 2 kisi tarafinda terk edildim:

tek basina nasil yasadigini hatirlamaya calis.

instagram fb'larini falan takip etme, ortak arkadaslarla bulusma.

onunla ilgili 2-3 ay hic birsey duymak istemedigin zaman daha iyi hissediyor olucaksin.

yeni 1-2 hobi dene, istiyorsan tavsiyede bulunabilirim:

(1) tam trekking zamani, dagcilik kluplerinden birine uye ol yuruyuse git

(2) kite/windsurf guzel ugraslar, tek basina kafa dinlersin

(3) yelken ogrenebilirsin

(4) sehirde sunu deneyebilirsin: http://www.boulderhane.net/

//

bir de 'closure' yani kapanis onemli, icinde kufur/hakaret disinda "keske soyle deseydim"lik sey kalmasin

Goering tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

sabah 7 den beri thy nin overbooking yüzünden yaşattığı kriz bile doğru adamı bulunca 2dk da çözülebiliyormuş bunu da tecrübe ettik çok şükür. ülkede düzgün çalışan tek kurum mu olmaz akym

Archangel_ tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
3 saat önce, Goering dedi ki:

ben de zamaninda birlikte yasadigim 1 kisi tarafindan aldatildim, 2 kisi tarafinda terk edildim:

tek basina nasil yasadigini hatirlamaya calis.

instagram fb'larini falan takip etme, ortak arkadaslarla bulusma.

onunla ilgili 2-3 ay hic birsey duymak istemedigin zaman daha iyi hissediyor olucaksin.

yeni 1-2 hobi dene, istiyorsan tavsiyede bulunabilirim:

(1) tam trekking zamani, dagcilik kluplerinden birine uye ol yuruyuse git

(2) kite/windsurf guzel ugraslar, tek basina kafa dinlersin

(3) yelken ogrenebilirsin

(4) sehirde sunu deneyebilirsin: http://www.boulderhane.net/

//

bir de 'closure' yani kapanis onemli, icinde kufur/hakaret disinda "keske soyle deseydim"lik sey kalmasin

Biraz unutmaktan korktugum icin boyle aslinda, ben cunku hâlâ deger veriyordum bir anda bitirdi ve hiçbir söz hakkım yoktu. Gecen zamanin degersiz olmasini istemiyorum ama elimden bir sey gelmiyor

Mesaj tarihi:

ben de çok ayrılık yaşadım, şöyle yap böyle yapla olmuyor, mesela tatile git spor yap falan gibi. tatile gidersin açıp instagram stalklarsın yani. 

ben şöyle düşünüyorum, o kadar çok güzel insan var ki dünyada, güzellikten kastım eğitim, görüş, fizik ne bileyim herşeyi güzel o kadar insan var ki, içlerinden bir tanesine moralinin bozmasına izin verme.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, Fistan dedi ki:

ben de çok ayrılık yaşadım, şöyle yap böyle yapla olmuyor, mesela tatile git spor yap falan gibi. tatile gidersin açıp instagram stalklarsın yani. 

ben şöyle düşünüyorum, o kadar çok güzel insan var ki dünyada, güzellikten kastım eğitim, görüş, fizik ne bileyim herşeyi güzel o kadar insan var ki, içlerinden bir tanesine moralinin bozmasına izin verme.

sana kız mı yok

Mesaj tarihi:
3 saat önce, dasaaa dedi ki:

yasin kucuktur senin

6 aydan bir sey olmaz. gecen zamani da degersiz gor hacit. 

Yaş 22. Çok basit şeyler belki de. Keske ben de oyle hissedebilsem

2 saat önce, Fistan dedi ki:

2 saat önce, DoGMeaT dedi ki:

zaman herseyin ilaci , ask acisinin bile

Bir seyler okuyunca iyi geliyor. Tesekkur ederim yazilanlar icin.

Mesaj tarihi:

zamanla geciyo tabi ama proses eziyet baya.

ne yaparsan yap ama depresif moda girme o çok fena hobi,değişik ortam,insanlar,iş,şehir iyi gelir olanaklar dahilinde ve bol bol sex.

stalkı minumum tut azaltarak bitir onunda faydasi var baya.

Mesaj tarihi:

sen de onu engelle

sürekli engeli açmış mı diye kontrol edip durma

bu saatten sonra barışma ihtimaliniz olsa bile tekrar işler kötüye gidecektir o hayal ile yaşama

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Black-ice dedi ki:

hafiften geçer yakında tinder kurarsın. keşke ben 22 yaşındayken tinder olsaydı.

Tinderdan yedigim ekmegin haddi hesabi yok gercekten.

Mesaj tarihi:

Gerçekten de 22 yaşında olmak vardı şimdi. Ben de bir kaç ay önce tinder'dan 3 ay içerisinde 4-5 tane ekmek yedim fakat bu ara işler kesat. Deşifre oldum sanırım fdlkgwlkhg

• Yeni Oluştur...