noddle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Selam pati :) Affınıza sığınarak Günümüze az bir ayak uyduralım diyorum, iki önerim var, değerlendirebilir mi acaba? 1-)paticik discord a oluşturulmasın mı? Çok güzel olmaz mı? Adminler bi el atsa, forumdaki konularla beraber güzel bir discord grubu oluşsa. 2-)müzik topicindeki şarkılardan şeçmece, spotify da da güzel bir kaç paticik albümü oluşturulsa? Fikirler benden yapması adminlere düşüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Abi yanlış anlama ama uzun süredir discord grubu var ve hepimiz oradayız. Seni kimse çağırmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 bi ara radyo vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 iyi de discord'un şu andaki gibi random konularla dolu olması daha iyi. Forum =/= discord sonuçta. Ha pati'nin discordu var hali hazırda. Dur özelden göndereyim inv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 hepsinin discordda olma amacı nsfw başlığı.. discord yabış yabış ayağın kaymasın dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 bbbot kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 abi o kanal da saçmaladı. eskiden özgün içerik olurdu, BEYLER NE BULDUM ÜFF diye konurdu. şimdi bir ton abazanın BBBOOBS BBBIGDICK yazmasını okuyup duruyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 bbgif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 kjsfkasjdf ben nfsw yi yeni keşfettim de baya leşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Ben erken yaslandim herhalde, hic takip edemiyorum discordu. Kafan almiyor skdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 sipeyskeyk said: Abi yanlış anlama ama uzun süredir discord grubu var ve hepimiz oradayız. Seni kimse çağırmamış :( Niye çağırmıyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Burdaki konuların özel kritigi yapılıyormuş discordda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Yok ya burada kavga çıkınca oraya geçilip oradan rahat rahat kavga ediliyor. Discordun fonksiyonu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 bu discorddaki 5 milyar kisinin kaci vidden patiden bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 ben patidenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar