fresia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 forumda ev sahibi hikayelerini de görmeye başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 DoGMeaT said: Flassh said: üzgünüm ama işide kiraya vermişsin daireyi abi geçmiş olsun bu benim başıma geldi ya http://i.imgur.com/SUWH0qa.jpg mirsad diye bi tip , herif arnavutluk asıllı amerikalı , sakal var bıyık yok başakşehir kayaşehirde bi 1+1'i kiralamıştık adama, çok iyi bi kiracıydı doğrusu , zaten oranın imamı kefil olmuştu her ayın 1'inde kirayı yatırdı , hiç sorun çıkarmadı, arada sırada garip konuşmalar yaptık ama terörist olduğunu düşünmemiştim doğrusu, fanatik dinci ama zararlı bi adam değil sanıyordum sonra bigün sabah 6'da site yöneticisi aradı , "abi senin kapıyı kırdı polisler eve baskın yaptı , seni de çağırıyolar" diye aksyon paratoneri gibiyim yemin ederim böyle saçmalıklar hep buluyo beni adını paylaşınca googledan baya ilginç şeyler çıkıo "fanatik dinci ama zararlı bi adam değil sanıyordum" said: "fanatik dinci ama zararlı değil" said: (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Boss of border dediği sınır emiri. Belli ki Suriye'ye gitmek isteyenlere aracılık ediyormuş. Gümrük memuru gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 İlan kapanabilir daire verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Avukata da ev vermiyorlar bu arada. Adam hakkını biliyor, yolamam mı diye düşünüyorlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 avukatlikta para kalmadi diyedir..belli seviyenin ustunde geliri olanin da zaten burosu evi kendinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar