fresia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 forumda ev sahibi hikayelerini de görmeye başladık
µh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 DoGMeaT said: Flassh said: üzgünüm ama işide kiraya vermişsin daireyi abi geçmiş olsun bu benim başıma geldi ya http://i.imgur.com/SUWH0qa.jpg mirsad diye bi tip , herif arnavutluk asıllı amerikalı , sakal var bıyık yok başakşehir kayaşehirde bi 1+1'i kiralamıştık adama, çok iyi bi kiracıydı doğrusu , zaten oranın imamı kefil olmuştu her ayın 1'inde kirayı yatırdı , hiç sorun çıkarmadı, arada sırada garip konuşmalar yaptık ama terörist olduğunu düşünmemiştim doğrusu, fanatik dinci ama zararlı bi adam değil sanıyordum sonra bigün sabah 6'da site yöneticisi aradı , "abi senin kapıyı kırdı polisler eve baskın yaptı , seni de çağırıyolar" diye aksyon paratoneri gibiyim yemin ederim böyle saçmalıklar hep buluyo beni adını paylaşınca googledan baya ilginç şeyler çıkıo "fanatik dinci ama zararlı bi adam değil sanıyordum" said: "fanatik dinci ama zararlı değil" said: (facepalm)
eldar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Boss of border dediği sınır emiri. Belli ki Suriye'ye gitmek isteyenlere aracılık ediyormuş. Gümrük memuru gibi bir şey.
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 İlan kapanabilir daire verildi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Avukata da ev vermiyorlar bu arada. Adam hakkını biliyor, yolamam mı diye düşünüyorlar bilmiyorum.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 avukatlikta para kalmadi diyedir..belli seviyenin ustunde geliri olanin da zaten burosu evi kendinin..
Öne çıkan mesajlar