dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 abi aratinca cikiyor ustteki tag ile basimiza dert almayalim.. evde alip kuzu gibi bogazimizi keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 aynen eleman o , ben gördüğümde hep sakalı vardı ama :) https://www.justice.gov/opa/pr/new-york-resident-charged-providing-material-support-isis-extradited-united-states said: "In early March 2015, Bilardi informed Kandic via Twitter that he “just went to look at my target today for my operation.” Kandic replied, “May Allah reward you immensely.” Kandic later added: “May Allah make there [sic] inner organs implode.” On March 11, 2015, Bilardi committed a suicide bombing in Ramadi, Iraq. Kandic publicized the attack via Twitter."] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 haberde adamı bosnada yakaladıkları yazıyor bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 evde çıkmadı çünkü adam, başkasını yakalamışlar evde ama herif firariydi bu arada kirayı otomatik ödemeye almıştı eleman , bi 5-6 ay daha geldi herif evi boşalttıktan sonra sonraki kiracım öğretmen oldu , bin kat daha fazla sıkıntı çıkarmıştı o da edit: yok ya düşündüm de , bin kat değil, terörist değildi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Öğretmense hele hele özelde değilse geçim sıkıntısı vardır ya, gecikmeli yatırabilir tabii kirayı. İyi niyetliyse çok şeyetmemek lazım. Hele teröristle falan bir tutmak yanlış olmuş. Hoş özelde bile öğretmene verilen kırtasiye indirimini maaşından kesen özel okullar gördü bu gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Kiraci isi cidden kumar, iyisini buldun mu 300 500 bakmamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Karisi calismayan memura ve spektrumun oteki tarafinda tekstil vs. isiyle ugrasip ev kiralamaya calisana ev verilmez ya sjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Flassh said: haberde adamı bosnada yakaladıkları yazıyor bilemedim şimdi https://i.imgur.com/j7i8azN.jpg https://i.imgur.com/xWkbYkx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 el yazımla istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Rewendor said: Öğretmense hele hele özelde değilse geçim sıkıntısı vardır ya, gecikmeli yatırabilir tabii kirayı. İyi niyetliyse çok şeyetmemek lazım. Hele teröristle falan bir tutmak yanlış olmuş. Hoş özelde bile öğretmene verilen kırtasiye indirimini maaşından kesen özel okullar gördü bu gözler. abi inan derdim kirayı geç meç yatırması değildi kornişin vidası çıkınca vida aldım 1 tl azalttım kirayı diye arıyordu prizi sökmüş yerinden , priz aldım 5 tl kescem diye darlıyordu zaten kayaşehirde bodrum katında 1+1, çok bi kira getirisi yoktu, tek derdim beni darlamasınlar, hayır bide adam alemci çıktı , aidatları ödemedi , beni yönetimle papaz etti yoksa kirayı 5 gün 10 gün hatta daha fazla geç yatırmış, ayını geçirmiş fln, canı saolsun hiç takmadım,sürekli darlamasından baymıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Alabilcen mi simdi o parayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 alamadım ya yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 evi iyice araştırdın mı baca borusuna el bombası falan saklamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 evde bi sürü belge fiş fatura pasaport telefon fln vardı polisler baya götüyle iş yapmıştı bence , bomba var mı diye bakmadım doğrusu atacağımı attım, dağıtacağımı dağıttım , babam adamın mobilyalarının bi kısmını kullanıyor galiba hala , bitanede bıçağı var columbine çakı , duruyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 iyi loot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Oha işidli lootlamış adama bak, gerçi bişey de düşmemiş ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Hep gri düşmüş evden, bi tane mavi çakı düşmüş diye anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 columbiadır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Birde öğretmenler biraz çakal oluyor. Okul öncesi öğretmenine ev sattım, ev iskansızdı. Neyse anlaştık ettik, bu iskan yasasından önce iskan için 5-6bin ödemişliğim de var.(Müteahhit kaçmıştı). Evi alırken de 25000tlsini aydan aya 1 yılda ödeyeyim dedi, neyse kabul ettim senet yaptım. İlk 2-3 ay yatırdı parayı. Sonra yatırmadı, aramadım hiç. Ekim kasım gibi beni aradı işte iskan yasası çıkıyor 5000 tl civarı tutuyomuş, benim hesabıma mı yatırırsın yoksa borcumdan mı keseyim dedi, dedim yok öyle bi anlaşmamız. Çok ta uzatmadım. Senedin günü 2018in sonuydu, 10 ocakta avukata arattım kızı, 12-13 ü gibi de avukat elden tahsil etti. Çok ta acımamak lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Yıllık peşin kira istediğine göre Kayserili olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Yıllık peşin kira isteyenlere bende gıcığım Sanki eve ortak olucaz aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Shut up and enjoy the capitalism. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Auril said: Yıllık peşin kira isteyenlere bende gıcığım Sanki eve ortak olucaz aq 2-3 kere kazık yedikten sonra yılda 5-10 az kazanayım diyorsun. uğraşmak istemiyorsun. insanlar pislik ve oç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar