Narstil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Akşam erken yatamıyorum , 5 saat ile saçma sapan yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 noddle said: kızım olmadan önce 7 saat idi, şimdi 4 saate kadar düştük.2 seneye düzelcek uyku düzeni inş. çok da kilo aldım :( Kötü haber vereyim, iki yıl sonra günde dört saat uykuya alışmış olacaksın, kendine ayırdığın zaman artacak ama uyku gene aynı devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 6-7 saatten fazla uyuyamıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 bu aralar düzenim 4-5 arası. üstüne bir de serviste +2x30dk var. uykusuzluk çekmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 6-12 saat arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 6 - 6 buçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 8-10 bazen 12. Bi de bu hayata tempolu bi iş yoğunluğu sığdırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Bu sıralar kafam çok yoğun olduğu için hayatımda ilk kez uyku sorunu çekiyorum. Hayatta en sevdiğim şeydi halbuki uyku. Düşüncelerimi toplama ve önemli kararların mantıklı alınmasında büyük önemi olduğunu düşünüyorum düzgün uykunun. Şu sıralar 6 saat kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 üniversiteden sonra başladı uyku bozukluğu bende. son birkaç yıldır uykuya hasret yaşamaktayım.lan haftasonu 12ye kaar uyusam ne süper bir aktivite olur benim için anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 miyaw33 said: noddle said: kızım olmadan önce 7 saat idi, şimdi 4 saate kadar düştük.2 seneye düzelcek uyku düzeni inş. çok da kilo aldım :( Kötü haber vereyim, iki yıl sonra günde dört saat uykuya alışmış olacaksın, kendine ayırdığın zaman artacak ama uyku gene aynı devam eder Yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 İşten geldim, 21:30 - 04:00 arası uyumuşum, 6 saat 30 dakika. Biraz yorgunum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 23:30 da yatıp 5'te uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 abi tamam adam genel soru sormuş, her gün raporlayın dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Özür dilerim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 herkes topic acsin raporlasin kac saat uyuyor her gun raporlamayan 1 hafta bam Ben bugun 8 uyudum galiba hastayim (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 7 veya daha fazla en az 7 uyumaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 3-4 yıl önce 6 saat civarı yetiyordu zamanla 12 saat uyur oldum 9 saatten önce de alarmla bile kalkamıyorum niye böyle oldu acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Promenader said: 3-4 yıl önce 6 saat civarı yetiyordu zamanla 12 saat uyur oldum 9 saatten önce de alarmla bile kalkamıyorum niye böyle oldu acaba :( abi nasıl uyuyorsunuz 12 saat varmı bi sırrı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 anlamadım ki niye böyle oldu anlasam çaresini bulmaya çalışıcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Vücut alışıyor, normal. Yavaş yavaş azaltarak düzelir, bir anda düzelmez. Ama her ihtimale karşı bir hormonlara da baktırmakta fayda var, benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 düzenli spor yapınca azalıyor genelde uyku ihtiyacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 4,5 uyudum kalktım karnım aç fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Rewendor said: Vücut alışıyor, normal. Yavaş yavaş azaltarak düzelir, bir anda düzelmez. Ama her ihtimale karşı bir hormonlara da baktırmakta fayda var, benden söylemesi. bayadır gitmem lazımdı ama erteleyip duruyordum kim bakıyor ki bunlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Lopeth said: düzenli spor yapınca azalıyor genelde uyku ihtiyacı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 GONDARCENGIZ said: 4,5 uyudum kalktım karnım aç fml vakit buldukça akşam iş çıkışı ağırlık çalışıyorum dükkanın altına kurdum sistemi ama ondada düzenli uykudan bahsediyor gece gelişme hedehödösü şeysinden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar