Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç saat uyuyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
noddle said:

kızım olmadan önce 7 saat idi, şimdi 4 saate kadar düştük.2 seneye düzelcek uyku düzeni inş. çok da kilo aldım :(

Kötü haber vereyim, iki yıl sonra günde dört saat uykuya alışmış olacaksın, kendine ayırdığın zaman artacak ama uyku gene aynı devam eder
Mesaj tarihi:
Bu sıralar kafam çok yoğun olduğu için hayatımda ilk kez uyku sorunu çekiyorum. Hayatta en sevdiğim şeydi halbuki uyku. Düşüncelerimi toplama ve önemli kararların mantıklı alınmasında büyük önemi olduğunu düşünüyorum düzgün uykunun.

Şu sıralar 6 saat kadar.
Mesaj tarihi:
üniversiteden sonra başladı uyku bozukluğu bende.
son birkaç yıldır uykuya hasret yaşamaktayım.lan haftasonu 12ye kaar uyusam ne süper bir aktivite olur benim için anlatamam
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

noddle said:

kızım olmadan önce 7 saat idi, şimdi 4 saate kadar düştük.2 seneye düzelcek uyku düzeni inş. çok da kilo aldım :(

Kötü haber vereyim, iki yıl sonra günde dört saat uykuya alışmış olacaksın, kendine ayırdığın zaman artacak ama uyku gene aynı devam eder

Yapma :(
Mesaj tarihi:
Promenader said:

3-4 yıl önce 6 saat civarı yetiyordu zamanla 12 saat uyur oldum 9 saatten önce de alarmla bile kalkamıyorum niye böyle oldu acaba :(

abi nasıl uyuyorsunuz 12 saat varmı bi sırrı?
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Vücut alışıyor, normal. Yavaş yavaş azaltarak düzelir, bir anda düzelmez.

Ama her ihtimale karşı bir hormonlara da baktırmakta fayda var, benden söylemesi.

bayadır gitmem lazımdı ama erteleyip duruyordum kim bakıyor ki bunlara ?
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

4,5 uyudum kalktım karnım aç fml

vakit buldukça akşam iş çıkışı ağırlık çalışıyorum dükkanın altına kurdum sistemi ama ondada düzenli uykudan bahsediyor gece gelişme hedehödösü şeysinden dolayı.
  • Yeni Oluştur...