Gallant Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Titan blood her turlu toplaniyor. Direk kiyin. Zaten heat level arttikca ihtiyacta artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Silahlarin secret aspectleri de cok eglenceli, kilici hic sevmedim normalde, secret aspect mukemmel yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 act4 te zorlananlar dionysus aoe castini demeter ve zeus ile birleştirebilirseniz gözü kapalı geçersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 3 saat önce, Kaede dedi ki: act4 te zorlananlar dionysus aoe castini demeter ve zeus ile birleştirebilirseniz gözü kapalı geçersiniz bunun sayesinde hadesi ilk defa kesebildim su gibi eridi adam. 20 saat olmuş gameplay. 25. runda kesebilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Demeter in castini Artemis le birlestirince, boss fightlar cok fantastik bir hal aliyor. Gerci Demeter in diger boonlarina da abanmak lazim oyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 boonlarda en önem vermediğim şey cast oluyor ya. coğunlukla faydasız gibi geliyor, special ve normal hit odaklı gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Ben de sevmiyodum cast'i de, Demeter boon'larini gorunce vazgecilmez oldu benim icin. Biri uzerinde cast ammo olmadiginda %10 resist ve attack veriyo ve bu bonus her rarity'de %10 artiyo, epic denk getirebilirsen %30'a cikiyo mesela. Onu yine Demeter'in cast boon'uyla birlestirirsen baya etkili oluyo, yere beam'leri birakip bam gum daliyosun herkese. Artemis'in boon'uyla kombinleyemedim henuz ama dusununce baya op geliyo kulaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 demeter turretler gercekten iyi de mirror of night da boiling blood bonuslarindan vazgecmek gercekten zor boss keserken. Komple tum encounter suresini yariya indiriyor resmen tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Zeus, Dionysus castlerinde boiling blood ise yaramiyor. O yuzden alirken dikkatli olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 6 ay önce mi ne oynadım bitirmemiştim şimdi geri dönemiyorum ya. heatsiz oynamanın manası yok şu an ama heat koysam çok zor gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2021 Onun güzel yanı her silah için heat gereksinimini ayrı takip etmesi. Bi silahla tamamlayınca onunla tekrar boss ödüllerini alabilmen için heat açmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 ilk defa kaçmayı başardım sonunda.. double fist ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 bundan sonra cok daha kolay gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 nereye kadar çok kolay ama xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 fisti sevdiysen main attacka athena al kaçış garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 bu heat olayı ile ilgili bir şey sorucam ya. şimdi X bir silah ilk defa, ilk bossu kestiğinde titan blood alıyorsun. sonra heat ile giriyorsun 1 kere daha titan blood alıyorsun. peki kafadan heati 5-10 yapıp girsem 2-3 tane titan blood atıyor mu? yoksa boşa mı gidiyor fazla heat. olayı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2021 hayır bi tane düşer, her tamamlanmamış heatin verdiği şey aynı. olayı progression işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 hmm o zaman hiç oynanmamış silahı heat açarak oynamak mantıksız oluyor. heatsiz haldeki bountyleri kaçırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Oyun oynadikca aciliyo ya cidden, mirror buff'lari kokleyip, mob'larin saldiri pattern'larina tum silahlarin kullanimina alisinca (tabi cok asiri les boon'lar gelmedigi surece) faceroll yapmaya basliyosun direkt. Bu sekilde oyun tarzin degisince boon tercihlerin de degisiyo, basta Aphrodite, Dionysus ve Artemis gorunce meh derdim, simdi seviniyorum resmen. Ozellikle Artemis'in call'u favorim su ara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 artemis call ve afrodit clal süper ya. ben geçen bitirdim 26. turda en sevmedğim 2. silahla yaptım bide, railgunmıydı neydi ve athena sheidlsız yaptım ya ahahah. oyun birden kolaylaştı yaw ok çok boktan bi silah değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Çok fantastik kombinasyonlar deniyorum şidmi, farklı farklı boonlar alıp. Geçen şey çıktı afro + ares duo. hit atınca doom atıyor, sonra weak yaparsan doom sürekli procluyor sdafeade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 boonlara göre çok değişiyor ya silahlar, daedalus özellikle. ben okla hiç ilerleyemiyordum bile ama geçenlerde bir combo yaptım böyle gözüm kapalı bitirdim oyunu ben bile anlamadım sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 38 dakika önce, Suark dedi ki: artemis call ve afrodit clal süper ya. ben geçen bitirdim 26. turda en sevmedğim 2. silahla yaptım bide, railgunmıydı neydi ve athena sheidlsız yaptım ya ahahah. oyun birden kolaylaştı yaw ok çok boktan bi silah değil mi? Ok için çok güzel hammer ve build kombinasyonları var, denk gelince acımıyor sgdfhjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 1 saat önce, Suark dedi ki: artemis call ve afrodit clal süper ya. ben geçen bitirdim 26. turda en sevmedğim 2. silahla yaptım bide, railgunmıydı neydi ve athena sheidlsız yaptım ya ahahah. oyun birden kolaylaştı yaw ok çok boktan bi silah değil mi? oyunda boktan silah yok, yanlış/şanssız boon combinasyonları var diyebilirim. adamant rail'e special skiilini 3 kere üst üste atmanı sağlayan bir hammer upgrade aldığında çok fantastik hale bürünüyor, veya specialini 5 tane atmanı sağlayan. bunların üzerine special dmg bonus veren boonları koyduğunda hem keyifli hem de kolay olabiliyor. Dün chaos shield ile bitirdim. bull rush üzerine special attığında 3 kalkan fırlatıyor. bir de buna "dash içindeyken special atarsan hızlanır" boonu aldım. rush-dash-special ile saniyeler içinde odaları temizledim çok keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 taramalı easy mode ---> boktan silah değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar