progamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 https://hips.hearstapps.com/digitalspyuk.cdnds.net/18/40/1538664102-hellboy-3-2019-movie-poster-nycc-specialty-panel-tease.jpg?resize=*:2802 Reboot! Stranger Thingsteki şerif, David Harbour yeni Hellboy. http://www.youtube.com/watch?v=dt5g5_1cKVk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Ilk iki film aslına acayip sadıkdı.bu ise meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 biraz fazla mi komikli sakali olmus ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Abi daha kötü bi Hellboy seçemezlerdi/efektleyemelerdi heralde ya, karakter HİÇ oturmamış. 10 sene falan oldu galiba ama ilk film çok iyiydi bence, şimdiki fragman pek ümit vaadetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 netflix filmi olmuş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Ron Perlman çok daha yakışmıştı ya Bu bi güdük kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 oyuncu seçiminin etkisi var mı bilemedim ama çok kötü olmuş trailer lan. parodi gibi. oyunculuktan ziyade ron pearlman'ın sesini arıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Rezalet gözüküyor her yönüyle ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Aslında hoşuma gitti ama dövmeyin diye açık açık söyleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 sabonis said: oyuncu seçiminin etkisi var mı bilemedim ama çok kötü olmuş trailer lan. parodi gibi. oyunculuktan ziyade ron pearlman'ın sesini arıyor insan. ahahaha ben ilk başta gerçek olduğunu anlayamadım. Kaliteyi gördükçe jeton düşmeye başladı asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 fanlar trailera bir el atmis: https://www.youtube.com/watch?v=bXNWr8UV500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 deadpool 3 hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Yalniz simdi farkettim slav(özellikle rus) mitolojisinde gecen baba yaga nın tavuk bacaklı klubesinden duşuyor.cok cok hafif bir kıpırtı oluştu o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Çok kotüydü. İndirin seyredin çıkınca sinemada seyretmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 bu film ne zaman iyi oldu ki? ben ilkini bile izleyememiştim zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Del Toro filmleri gayet iyiler bence. Keşke o üçüncüyü cekebilseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar