stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 hg cumloop cam var mı Alıntıla
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 chai tea latteyi 2008'de benim kız içiyodu lan bait mi Alıntıla
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 (düzenlendi) cumburlop dedi ki: sanki köy kıraathanesine girdim göğüs dekolteli mini elbisemle ya. arkadaşlar eski üyeyim diyorum 2012 diyorum. zaten bi işkillenmiştim bu kadar hg mesajı gelince meğer gelen testesteronmuş sadece... sahi kadın var mı? ona hoşbulduk yazıcam. Mart 17, 2019 Korax tarafından düzenlendi eski video linki Alıntıla
khalad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 yine mi erkek ya :( kotamız dolmadı mı halen daha Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Chai Tea Latte'yi keşfeden de içine peppermint koymayı bulan da benim. Alıntıla
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 olm bunu ben kesfettim zannediyordum ya sdf hatta sanirim tum beyaz yakalilar kendileri kesfettigini saniyor olabilir. ard arda gunlerde icilince bayiyor ama arada 2pump mint ile susuz chai tea latte guzel oluyor. Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 2 pump mı? Iyyyy kıro. Tall'a 1 pump yeterli, yoksa şurup içiyor gibi olursunuz. Alıntıla
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 senko said: olm bunu ben kesfettim zannediyordum ya sdf hatta sanirim tum beyaz yakalilar kendileri kesfettigini saniyor olabilir. ard arda gunlerde icilince bayiyor ama arada 2pump mint ile susuz chai tea latte guzel oluyor. 2012 senesinde tatlı bir munis arkadaşımdan öğrenmiştim. bence ilk o keşfetti. beyaz yaka sever böyle antin kuntin şeyleri zaten. (ben de beyaz yakalıyım...) bu arada bakstan sonra manitayla eve geçme durumu varsa içmeyin efendim. uyutuyor adamı :) sarılıp uyurum ben yea diyorsanız içebilirsiniz lasjdal Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 bi de isveren uye olsun foruma mk ya. hep beyaz yaka hep beyaz yaka bu ne fakirliktir Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 ya da gidin elinizde chai tealerle sirket polo sedanlariyla devrim yapin lan, bi boka yarayin Alıntıla
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Esh said: bi de isveren uye olsun foruma mk ya. hep beyaz yaka hep beyaz yaka bu ne fakirliktir Isveren adamin ne isi var bu forumda Zengin oldugunu sanan fakir forumuyuz bix. Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Esh said: ya da gidin elinizde chai tealerle sirket polo sedanlariyla devrim yapin lan, bi boka yarayin Caddebostan'daki evi bana ver yoksa götünü keserim. Alıntıla
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 senko said: Esh said: bi de isveren uye olsun foruma mk ya. hep beyaz yaka hep beyaz yaka bu ne fakirliktir Isveren adamin ne isi var bu forumda Zengin oldugunu sanan fakir forumuyuz bix. ben iş verenim Alıntıla
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Esh said: bi de isveren uye olsun foruma mk ya. hep beyaz yaka hep beyaz yaka bu ne fakirliktir 2 çalışanlı küçük bir ajans açıp battım, selam! şimdi freelancerım. boss's bad breath çekmiyorum şükür :) Alıntıla
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Esh said: ya da gidin elinizde chai tealerle sirket polo sedanlariyla devrim yapin lan, bi boka yarayin c250 var bende sanırım bununla devrim yapamam. ayıp olur :) Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 freelancersan ne diye beyaz yakayim diyosun abi Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 sabah 4 te yatip oglen 1de ise baslayan adamlar kurtaracak dunyayi Alıntıla
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 doktora ogrencileri yani, hadi bakalim insallah Alıntıla
cumburlop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Esh said: sabah 4 te yatip oglen 1de ise baslayan adamlar kurtaracak dunyayi ui designer'ım beyaz yaka sayılır ya sabah 6'da yatıp öğlen 3'te kalkıyorum işe başlamam akşam yemeğinden sonrayı buluyor... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.