Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dawn of Man


Norak

Öne çıkan mesajlar



Planetbase'i yapanlardan yeni survival/city-builder oyun, Mart'ta cikiyor:

https://store.steampowered.com/app/858810/Dawn_of_Man/


The game starts in the Stone Age, and takes you up to the Iron Age, spanning more than 10,000 years of human prehistory.

You will have to get your people to survive, expand and evolve, just like our ancestors, facing the challenges that the environment will throw at you.

https://www.youtube.com/watch?v=02i1_wXdf7M
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

planetbase oynamadim, surecini bilmiyorum. fakat oradan deneyimleri dawn of man'e iyi yansimis olsa gerek. en son ilk ciktiginda oynamistim. potansiyeli vardi ama suphe de vardi. o zamandan bu yana icerik yamalari oyunu kivama getirdi. mesela son yamada buyuk bas hayvanlari tarimda kullanabilme geldi.
 



su an banishgiller arasinda en guzeli. eksigi tipki o ekolden obur oyunlar gibi replay value olmamasi. buna ragmen takip edilesi bir release olacaga benziyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim en son oynadigim silahlara ve tahta surlara ve dikili taslara update geldigindeydi sanirim, 200+ saatim var ?

bence ilk caglar daha eglenceli avcilik olsun, diger ilkel tech olsun, koyden sehre gecmeye baslayinca eglence/micro management ratiosu degisiyor.

en zorda falan oynamiyorsaniz cift duvar tavsiyem, kule range'i ayarlanacak 6 yada 7 kareydi sanirim, kulelerdeki adamlar dıstaki sura yaklasani indiriyor genelde koyun yarisi picagi kapip disari kosmadan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk çıktığı zaman oynamıştım yapay zeka sorunu görmedim. çok karmaşık hamallık işi yok zaten basit getir götür işleri oluyor. haritanın çok uzağında vurduğun hayvanı bile ceset fazla çürümeden organize olup topluyorlardı...

bu oyunda güzel ama Ancient Cities daha potansiyeli olan bir oyundu inşallah çıkartabilirler.

 

Feamer tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 04.06.2020 at 00:22, eldar dedi ki:

Bunu yapay zekası kötü diye okuduğumdan es geçmiştim, saç baş yoldurmayacaksa alayım.

avciligin manual yapildiginda daha efektif olabilmesiyle alakali olabilir zira ilk versiyonlarda ava giderken avlanan cakmaktaslar yaygin bir sikayetti. artik kopekler avi tankliyor, attended avcilik yapmak zorunda kalmiyorsun. kopekler artik yedikleri ve barinak ihtiyaclari olmadiklari icin yerlesimine hicbir yuk getirmiyorlar. fazla acilip hava sartlarina olmek avcilikta olmekten daha olasi bir senaryo. 

kabile savaslarinda benzer sikintilar bas gosteriyor. orada henuz micro/macro cozum orani rafine degil. sac bas yolduracagini sanmiyorum ama oyunun o kismi bitmis degil. mesela duvarlara high ground hesabi platform eklemisler fakat rahatlik yine kule endeksli.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...