pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Doğru mu bilmiyorum ama ilk çekimleri beğenmeyip tekrar çektirmiş Netflix HQ bunu. Bu doğru ise ilk hali neydi çok merak ediyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 http://media.sinematurk.com/person/6/32/c2aab04019e6/canevrenolkap.jpg ilk yönetmen bu gebeşmiş can evrenol. umarım iş bulamayıp açlıktan ağzı kokar da pilav satmaya başlar. bu arada dün gece bitirdim ben yarım kalmasın diye. son 3 bölüm hızlıca aktı gitti allahtan kısa süre olması sayesinde. düzgün bi senaryo ve iyi bi yönetmenle 6.5 7'lik bi diziye dönüşme şansı var hala. şu an için 4-5/10 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Arrowdaki laurel bile su plaza kezbani kadar itici degil, umarim vahsi bir sekilde geberir filan. 3 bolum zor tahammul ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 can evrenol iyi ama tarzı mainstreame hitap etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 bi de senaryo kötüyse yönetmen ne yapsın, yapımcısına senaristine laf edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 yoo yönetmen baya kötü, önceden yaptığı korku filmi vs de tırışkadan ödül alan şişirme bi yönetmen. iyi falan değil yani ne teknik olarak ne de oyuncu yönetimi olarak baya low tier biri. mainstreame falan hitap etmez ne demek sanki art movie çeken bi yönetmenmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 yok ya b tier sikko korku filmleri yapıyordu o yüzden hitap etmez dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 e iyi demişsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ac kalicak biri degil, calismasa da yeticek parasi olan biri baya da donanimli, bilgili bir yonetmen bence basarili, cok genc degil ama daha 30 sene film ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 zengin aile çocuğu olduğu ve bu sayede kafasına göre takıldığı belli de bana donanımlı ve bilgili bir yönetmen olduğunu sebepleriyle kanıtlayabilecek bir işini sunabilir misin hacıt? yaptığı kısa filmler ve malum filmlerini de izledim yani önceden. onları söyleyeceksen geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Flameoffear said: 3 tane karakterle dizi çekersen kimin kim olduğu zaten belli. Çok acayip hatalar var dizide. Karakterler çiğ, çekimler rezalet, konu zaten yok. Çocuklar duymasın kafasıyla fantastik dizi çekersen daha iyisi de olmaz sanırım. Ben öyle düşünmüyorum en basitinden leyla çıkabilirdi mesela yada o eğitim veren kızın babası çıkabilirdi senarist çok başarısız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 acliktan olmez said: . I was brought up with my parents' love for dark Renaissance art. I can go on about my love for '80s horror, '50s Hammer and sci-fi movies, H.P. Lovecraft, Barker, the new extreme French horror of the last 10 years, the dark atmospheres of such amazing films as Calvaire (2004), Vinyan (2008) and Only God Forgives (2013), dark kids' pictures such as Krull (1983) and The Dark Crystal (1982), Frank Frazetta's Conan, all the computer games I played in the '90s, Phantasmagoria, Darkseed, Sanitarium and Doom (1993 Original Game) (2016) and album covers of Manowar and Iron Maiden. But I'd like to think that my inspirations are from a broader source: real-life horrors, modern art, pop art and fairy tales combined. dilara findikoglu’nun 10saniyelik teaser i adamin butun horror genre islerinden daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 3. bölümden itibaren sevmeye başladım ben. ilk sezonu bi bitirem. ya çekim hatası mantık hatası olur dizi/filmlerde önemli olan bunu yedirebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Adam Phantasmagoria oynamış, paticik üyeliği de vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Şu tekin denilen polis karakter baya başarılı bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Ilk defa kurguda kotu adami destekledim sanirim lol Final gerci cok bayat bir yere gidiyordu. Okan yalabikin uzatarak yaptigi SEEEEN KIIIIIINSIN BE ADAAAAAMvari atarlari artik baymaya baslasada sevdirdi kendini ehehe Hayir tam bir idiot hero sendromu, good job yani bir plaza kasari icin vampirleri dirilttin Finalde zeynep bunun agzini burnunu kirsin diye cok bekledim ama olmadi tabi, turk superkahraman dizisinin twistide anca bu kadar oluyor iste. Plaza kasarini kurtaracam diye atalarinin 600 senedir pesinde kostugu 6 vampiri diriltme Bravo ahahahah Su en son ekledikleri vampir fangirl kadin bile plaza kasarindan cok karakter devolopment aldi en cok ona acidim, yahu aranizda hicmi duzgun kurgu okumus insan yok? Kime yazdiriyorsunuz bu karakterleri oyuncularami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Çağatay çok kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 elestirileri degerlendirip ikinci sezon yapsalar bari, belki toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 sezon 2 ilk birkac bolum 1-2 tanesini hacamat eder HAKAN. daha sonra yalabık ve esine takar geri kalan 3-4 tane olumsuz. ulan siz sevisceniz diye bin yillik ircimiz yok olma noktasina geldi atari yerler. hatta aralarinda dalas cikar. faysali baya ganklerler, zor kurtulur esi sayesinde. faysal HAKAN MUHAFIZI cagirip yigidim al gomlegi diger olumsuzleri ayikla bizi de gorme unut der. gomlegi alan HAKAN MUHAFIZ kalan 3-4 SAF KOTU olumsuzu harcar. bu sirada yarali faysal da kurtulamayip olmustur, HAKAN MUHAFIZ bunları bulur ama esi faysal oldugu icin kalan tek olumsuz benim yasamamin da anlami yok der ve hakanin elindeki hanceri alip kendi bogrune saplar oracikta gider. PLAZA LEYLA ise olumsuz kani ile dirildigi icin yavas yavas convert olmaktadir. ama mal gibi asik olan HAKAN MUHAFIZ bunu farketmeyecektir. en sonunda ruhunun en ufak kirinrilarina kadar convert olan PLAZA THE OLUMSUZ LEYLA, MUHAFIZ HAKAN'I hic beklemedigi bir anda icguduleri ile oldurur ve ekrana pis pis siritir... ekran kararmaktadir... birden bir sahne belirir... ZEYNEP THE SADIK bir dogum uzmaninda ultrason kontrolundedir, doktor kendisini tebrik eder ve bir erkek cocuguna hamile oldugunu mujdeler ve bir isim belirlemis miydiniz diye sorar... ZEYNEP THE SADIK gozlerinden bir damla yas suzulerek HAKAN diye mirildanir. THE END Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Fin said: acliktan olmez said: . dilara findikoglu’nun 10saniyelik teaser i adamin butun horror genre islerinden daha iyi sdf dilara findik da hayatimda tanistigim en bos insan, daha londra'ya gidip unlu olmadan tanismistim. tanismakla tanismamak arasinda pek bir fark yok, inan. can evrenol, iyi film school'larda egitim gordu. su adami cikardi mesela ilk uzun metrajinda: hani ben savunuyorum, ben de sevmiyorum ama destekliyorum. ne yazik ki eldekilerden cikan en iyilerden biri can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 valla adam çıkartmış da kendine çıkartmış. karakerin çehresi üzerine kurduğu bi hikaye var ortada, kendi işini görmüş ama o kadar. çıkarmış ve sektöre kazandırmış olsa daha bir sürü işte görürdük bu abiyi. misal peter dinklage'i kim çıkardı bilmiyorum ama got'tan sonra adamın işleri açıldı ve sektörde büyük bir açığı kapadı. gayette kaliteli bir oyuncu. bu emmi için aynısını söyleyemicem. iyi okullarda eğitim görmüş olması da yeteneğinden değil zenginliğinden işte ki malesef Gerasimov Sinematografi Enstitüsü ya da American Film Institute de bile okuyan bir ton kişinin bugün adını sanını duymuyoruz. tag olarak kalıyor işte yeteneğin varsa artısı oluyor yoksa meh. ilerde beni utandırır umarım isterim yani bizden de çıksın bi yetenek. ama şimdiye kadar yarım düzine iş yapmış birinin hala bir dizide bu kadar liseli gibi çalışması ümidimi kırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Diziler yönetmen değil senarist işidir, yönetmenleri gömmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 ya dizi baya kötü olm açtım baktım biraz, kadın tutuyo kolundan böyle "SENİN KADERİN DEĞİŞTİ" falan diyor ahahshdj onu bilerek izleyin yani, ciddi ciddi izlenmez cidden. taşşak geçicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 dilara ile tanıstırsanıza bizi de. kendisine hastayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=cPtTMx7NsvQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar