incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 kız arkadaşım yeni laptop almak istiyor bataryası uzun, macbook aldırmamaya zor ikna ettim o paranın yarısına çok daha iyisini windows işletim sistemli bir bilgisayarda bulabilirsin diyerek 2-5k(tl) arası mümkünse minimum 128 ssdli şarjı uzun dayanıcak (6 saat üst üste açık kalması gerekebiliyor mesela 2 ders üst üste gelince) hatta 10 saati görsün(parlaklık minimum yada +1) hafif 11-13 inch arası bir laptop arıyoruz kendisine, önerebiliceğiniz ya da şu siteye bak yardımcı olur gibi bir fikri olan varsa çok sevinirim tişikürler paticik ailesi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Acer aspire 1, swift 1 swift 3. İlk iksii Türkiye'de yok galiba ama Amazondan getirilebilir. Hafifler ve baya uzun gidiyor şarjları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 6 saat acik kalan laptop bulursaniz bana da soyleyin 15k tl'ye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 macbook air baya gidiyo bende is icin. oyle asiri pahali da degil 5.5k mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 sardalya said: 6 saat acik kalan laptop bulursaniz bana da soyleyin 15k tl'ye kadar benim laptop https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-rog-gl553ve-dm107-i7-7700hq-8gb-1tb128gb-ssd-gtx1050ti-156-P285871101?gclid=Cj0KCQiAgMPgBRDDARIsAOh3uyITTV-Pw2UJrKDjAvi-kBUts9BJ0iTpWpK0hRSRKROX2-bO8LDx7QIaApjXEALw_wcB&gclsrc=aw.ds 3500 e almıştım i5 256 gb ssd olanını 7-8 ay önce (500gb harici ekledim filmler ve oynamayı bıraktığım oyunlar için) pil en düşükte (ekran parlaklığı +2 ve internete bağlı vesaire tabi sadece donanımsal olarak pil ayarı düşükte çalıştırdan bahsediyorum) 7 saat gidiyor dizi izleyerek ise 5 saat ve 1 kere ısınma olmadı tek eksisi hoparlörü iyi değil ki zaten jbl herkeste var artık, onun dışında hiçbir eksisini bilmiyorum fakat kendileri hafif arıyor bu laptop 3 kg birde 11-13 inch arası çok rahat taşınabilen arıyor, sevmiyor böyle büyük pc hatta direk söyliyim akşam 6 dan beri bilgisayar açık şarja takılı değil ders video karışık, şarjı %28 2 saat daha götürür diyor ancak 1,5 saat daha götürür tahminimce sen düşün yani sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 paradoksalkedi said: Acer aspire 1, swift 1 swift 3. İlk iksii Türkiye'de yok galiba ama Amazondan getirilebilir. Hafifler ve baya uzun gidiyor şarjları. hocam yarın bakıcam, teşekkürler Bathory said: macbook air baya gidiyo bende is icin. oyle asiri pahali da degil 5.5k mi ne. abi donanımsal direk sıçış macbooklar yani 5,5k ya çok daha kullanışlısını usb-c olmayan sadece daha iyi bilgisayarlar oluyor o yüzden gerek yok yani (şimdi render iyi falan demeyelim 3 dosya açık kalsın film izle kasıyor sdfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Ya sadece donanıma para vermiyorsun macbook aldığında. O yüzden pahalılar. Şimdi baştan saymaya gerek yok meritlerini de, o parayı verebiliyorsa alsın bence. Kadın kullanımı açısından da bayağı avantajı var, onu bunu kurcalamadan işlerini görür problemsizce. Makineye 3 günde milyon tane malware falan da dolduramaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 sardalya said: 6 saat acik kalan laptop bulursaniz bana da soyleyin 15k tl'ye kadar Dell xps 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 deadwoll said: Ya sadece donanıma para vermiyorsun macbook aldığında. O yüzden pahalılar. Şimdi baştan saymaya gerek yok meritlerini de, o parayı verebiliyorsa alsın bence. Kadın kullanımı açısından da bayağı avantajı var, onu bunu kurcalamadan işlerini görür problemsizce. Makineye 3 günde milyon tane malware falan da dolduramaz sdf yok genel kadın anlamaz yargısından uzak biri, fakat estetiğe önem veriyor, donanım anlamasada adam akıllı en basitinden basic sql öğrettim 15 dakikada benden iyi hale geldi kodlarda. donanımı yok ki macbookun sadece görüntü yani benim gözümde, ekran çözünürlüğü birde belki o da yarışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 sardalya said: 6 saat acik kalan laptop bulursaniz bana da soyleyin 15k tl'ye kadar i7 thinkpad x230~ agir bir sey yapmiyorsan 8 saat gider temiz erkek laptopu bu tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 dell xps15 aldim icinde 2 ekran karti var, ilkini calistirinca 9-11 saat arasi gidiyor agir multimedia/oyun isi olmadikca bi de ekrani 4k kullanmiyorum, hos bunun etkisi var mi bilmiyoru gerci sirf web cart curt 12+ 13+ gider muhtelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 macbook air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Yalnız şimdi macbook pro fiyatlarına baktım da, siktir et abi apple'ı. XPS 15 al direk lskdfj. Muadiline 21500 lira fiyat yazmışlar. Ben bedavaya almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 senko said: dell xps15 aldim icinde 2 ekran karti var, ilkini calistirinca 9-11 saat arasi gidiyor agir multimedia/oyun isi olmadikca bi de ekrani 4k kullanmiyorum, hos bunun etkisi var mi bilmiyoru gerci sirf web cart curt 12+ 13+ gider muhtelen Çift ekran kartının en güzel yanı bir tanesini yaktığında diğeriyle devam edebiliyorsun. Bugüne kadar aldığım tüm laptopların ekran kartlarını bozmayı başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Laptopta powerbank kullanılamıyor mu usb den şarj olanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 windows surface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 kullaniliyor da yuksek amperli olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 MSI Prestige PS42 kullanıyorum, sadece Word, Outlook ve Chrome çalıştığımda 9-10 saat gidiyor, idle durduğunda 14-15 saat, tam dolması 2 saat kadar. Witcher 3 orta-üstü ayarlarda 30fps veriyor stable, i7 8550 ve MX150 var ama MX150'nin olayı diğer dizüstleri aksine 10W değil, 25W ile çalışması. Performans epey epey iyi yani. Kesinlikle tavsiye ederim. SSD'si epey iyi, ekran güzel, sessiz, ofis bilgisayarı olmasına rağmen oyun bilgisayarlarındaki fan sistemine benzer bir sistem koymuşlar oyun oynadığında devreye giren. Klavye de performanslı. 1,2kg kendisi. 14" ama bezel yok gibi olduğundan 13" boyunda gibi. 6-7k arası ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 senko said: kullaniliyor da yuksek amperli olmasi lazim Mesela şu şarj eder değilmi https://www.epey.com/powerbank/anker-powercore-speed-20000.html Benim alcağım bilgisayar şarj girişi için biyerde 12V 2A (24W) denmiş. Bu uyar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 usb üzerinden şarj edemez laptopu hiçbir powerbank. laptop charging olarak geçen powerbankler var onlara bak ihtiyacın varsa. https://www.techradar.com/news/top-8-best-portable-laptop-battery-chargers-and-power-banks-in-2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Ben verdiğim powerbankın da senin linktekilerle aynı klasmanda olduğunu düşünüyorum. Çünkü normal powerbanklarda verdiğim linkteki gibi 12v 9v 5v gibi çıkış gücü özelliklerinden bahsedilmiyor. Verdiğin linktekileri de laptop şarj edebilir yapan bu sanırım. Sonra lazım olursa diye araştırdım bu çıktı. 12v 2a powerbank keyword. Elektrik myo mezunu biri aydınlatabilir doğrumu değilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 aynı sebepten asus zenbook flip ux360 aldım. ama 2 sene oldu daha güzel seçenekler vardır. 2in1 laptop'lar hem hafif hem de ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 yedek batarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 laptoplarin bataryasi tak cikar degilki abi artik napcan yedek bataryayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 şarjı bitince değiştirecektim hayallerimi yıkana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar