Shadow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 razzRaziel, 15.09.2026 21:28 tarihinde dedi ki: detaylı gameplay gelmiş. ergen fantezisi olarak başlayan şey baya bi kapsamlı bişeye dönüşmüş lol. strateji arayüzü, 4 kişi coop ve herşeyin yıkılabilir olması vs. harbi ergen fantezisi ama yalan değil, orta çağda silahlar falan bu ne lol
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2026 ai mobile oyun reklamları gibi duruyor kingmaker
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2026 Blackwood diye bir oyun sessiz sedasız çıkmış, John Wick temalı ama 3 chapter ve her chapter 6 ay arayla falan gelecek EA şeklinde şu an 11 dolar toplam oyun süresi de 20 saat olacakmış, az ama bilemedim. https://store.steampowered.com/app/3639070/BLACKWOOD/
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2026 güzel fikir. video da güzel editli.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2026 Alıntı Conflict . . . Conflict remains consistent. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2026 buraya bakarlar billboardları ankara'dan ama oyun istanbulda geçiyor. literally unplayable. 1 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Norak, 11.09.2026 22:28 tarihinde dedi ki: bugün çıkıyor. ama paradox satılık hesap alıp ordan oynucam muhtemelen. 200 lira hesap, offline ile zaten idare eder. 30 liraya aldığım cs2 hesabı hala götürüyor lol. 1
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2026 ben 20 liraya FM26 ortak hesaplardan aldım hem de editörlü ve hala sağlam
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2026 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2026 razzRaziel, 29.09.2026 15:36 tarihinde dedi ki: bugün çıkıyor. gog versiyonu da var bunun, baska yerlerden de bulunabilir.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2026 zırt pırt update çakarlar ya şimdi buna. ki 1-2 bug da gördüm. steam hesabı iyi ya offline oynuyorum. yalnız aynı oyun gibi hissettiriyo şu ana kadar, daha 1900'lerin başındayım. yine her şehrin 2 ana ihtiyacı ve public transportu var. bi bazı iş yerlerine işçi götürmece gelmiş verimliliği arttırıyor. denizin ortasındaki oil rig'e adam götürüyon oil bırakıp dönerken falan. subsidies diye minik görevler var, bi şehir bize bunu 3 sene içinde sağlarsan şu kadar para yapamazsan bu kadar ceza diyor ufak da bi ön para veriyor. onu yaparken başka bi tane daha geliyor, onu bitirip onun araçları diğer tarafa sürüyon falan öyle öyle ilerliyor. ilk zamanlar araçlar çok dandik olduğu ve hiç paran olmadığı için bunlar iyi besliyor. zaten sonra zenginlersin umrunda olmaz. bi ilerliyim bakalım modernleşince nasıl olacak. ama o transport fever'ın sevmediğim standart fabrikalar + standart şehir ihtiyaçlarından hoşlaşmadım, gameplayi çok kısıtlıyor. gönül ister ki istediğin yere istediğin doğal kaynağa kur, sen çıkarttır, sen işlet & birleştir sonra da istediğin şehirde istediğin endüstriye girip istediğin köşede sat. grafikler güzel, full zoom out ve zoom in arasında en uzak ağaçlarda bile gram değişiklik olmuyor çok iyi yapmışlar o kısmını. yol araçları falan pek iyi değil yine, yeryüzü falan da hep bayır çukur falan kalıyor yapamamışlar onları yine.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2026 Hmm biraz daha ilerleyince daha karmaşıklaşmaya başladı. Yeni fabrikalar açılıyor sağda solda, bazılar 3 ürün istiyor 1 tane üretmek için. Şehirler de gelişince üçüncü ürüne geçtiler. Böyle böyle dolacak galiba.
Öne çıkan mesajlar