Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 yorumlar neden bu kadar kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 çünkü oyun gerçekten leş. bug içinde yüzüyor. ama content var oynatıyor :D koca gemi hazırlayıp başka adaya yelken açıp malzemelerini yağmalamak filan keyifli oluyor baya :D bide deniz combatları cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 ben de aldim bakalim ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 refundladim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 oyunun özeti olmuş ahksjdfk teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Hiç güleceğim yoktu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 1080ti var 40fps veriyo, grafikler devler sanki oyunu 1995'te diskete atip 2018'de bulup aa satalim bari demisler gibi. ui, animasyonlar, combat vs. acaip hantal. premise guzel ama execution (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=AX-3dNMHXtU çokeğlenceliymiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 oyunu savunma gibi bir niyetim yok da video çok aptalca yalnız. girdiği ilk saatde gemilerde lord olarak mı gezmeyi düşünüyordu acaba. baya büyük bir kesim trailerdaki seviyelere geldi zaten. balina avına çıkanlar filan da var hatta https://www.twitch.tv/dasmehdi/clip/TsundereZanyWalrusLitty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 balinanın çarptığı gemi (facepalm) o kısmını biraz abartılı anlatsa da, kanımca kısmen haklı. Pirate oyununda başlangıç gemin castaway salı olmamalı abi. Minik tek kişilik sloop falan olur eyvallah da adamlar resmen ark'taki survival salını direk import etmişler. zaten mekaniklerinin farklı olduklarını da zannetmiyorum. büyük olan gemilerin hp'si fazladır, manevrası düşüktür falan filan. denizdeki hareketleri tamamen aynıdır büyük ihtimalle lol Ayrıca adamın şikayet ettiği en son şey lan o. gidip onu cımbızla çekmene de bir adet (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Ark dev's pirate MMO Atlas goes offline after cheaters spawn in WW2 tanks, aeroplanes https://www.eurogamer.net/articles/2019-01-18-ark-devs-pirate-mmo-atlas-goes-offline-after-cheaters-spawn-in-ww2-tanks-aeroplanes tanks aeroplanes :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Lol demek ki bi tane de WW2 SURVİVAL MMO ZOMG Yapicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Ahahahaha Iyi guldum Tank ucak.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 tam single ya da arkadaşlarla oynamalık oyun. content çok, gemi dizayn kısmı çok keyifli. çok buga rastlamadım ama ciddi bir iki büyük bug denk geldi. save yedek ala ala oynuyorum. fizik kısmı bazı durumlarda komedi biraz. balinadan ben de kafa yedim, brigantinim topaç gibi döndü fırladı bi şeyler oldu. oyunun buglu olmayan yönlerini görüp onlara yöneliyosunuz zaten oynarken. bug şu bu olarak ark tier oyun. sırf sailing çok iyi diye görmezden geliyorum çoğu eksiğini. sot'tan çok daha keyifli bence bu hali bile. bu başlık açıldığı zaman oynamıştım ilk ama şu an epey düzelmiş. özel bi gemi hastalığınız varsa değer fazlasıyla tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 arkadasin olmayinca manasi olmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar