Stringray Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 1000TL bütçeye bassları güzel veren bir 2'li sistem önerebilir misiniz? bilgisayara bağlayarak kullanacağım müzik ve film ağırlıklı kullanım. bilgisayarda ana kartta rgb çıkış var sadece, bir de ses kartı almam gerekiyor sanırım değil mi? referans monitörler varmış da müzik dinlemek için önerilmiyor pek sanırım, şu tip hoparlörler nasıldır? https://www.nanokatalog.com/Edifier-R1280DB-42W-siyah-set-R1280DB-BLK-Hoparlor-Speaker,PR-860905.html yoksa subwoofer'lı bir sistem mi almak gerekiyor?
Bright Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Bende o linklediğin var memnunum, Amazon.de'den aldım. Subwoofer olmadığı için basslar öyle çok iyi değil ama çok basshead de değilim açıkçası. Onboard ses kartına bağlı(Realtek ALC1220). Bu son nesil Realtek onboardların ses kalitesinden memnun genelde insanlar, ben de memnunum. Eski Asus discrete ses kartından iyi. Nanokatalog çok müşteriye yaptığı gibi bana da stokta var gösterip 2 hafta sallandırınca iptal ettiydim siparişi.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 zaten siteye kalsak adamların stokları londra'nın high street müzik shop'larından iyi görünüyor sdfsd yalan olduğu belli yani bunu onboard'a nasıl bağladın peki? subwoofer'lı sistemler karışık bir de neyin nereye bağlanacağı belli değil, yok mu açıklayabilecek olan bu işleri?
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 valla şimdi gönül isterdi ki git 5.1 al hatta ikinci el z5500 bul bi yerden doğru yol bu. fakat bütçen de iyi bir şey istediğini hesaba katarak fakir kalıyor. yoksa mesela bose companion 5 al derim ama o da pahalı. e tabi bi de bunun x marka varken y'mi öneriyosun diyenlerin önereceği yanar dönerli markalar da var. bilemedim. aslında kasmayacaksan bütçene en yakın olanı al geç atla deve değil.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Bu kadar para veriyosan dinlemeden alma bence. Subwooferlar zaten hep aktif satıldığı için ikinci el alır eklersin sistemine, basları zayıf diye bakma, zaten odaya vs göre çok değişir. Genel olarak kulağına güzel geliyor mu ona bak?
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Az daha kıy Audioengine A2 falan al derim.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Stringray said: zaten siteye kalsak adamların stokları londra'nın high street müzik shop'larından iyi görünüyor sdfsd yalan olduğu belli yani bunu onboard'a nasıl bağladın peki? subwoofer'lı sistemler karışık bir de neyin nereye bağlanacağı belli değil, yok mu açıklayabilecek olan bu işleri? Karışık birşey yok. genelde sistemin amfisi subwooferın içinde olduğundan, giriş de subın üstünde olur, bütün hoparlörleri de suba bağlarsın. Sisteme ayrı bir sub eklersen de, subın üstündeki line-in line-outları kullanıcaksın.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Giovanni said: Az daha kıy Audioengine A2 falan al derim. Çok overpriced değil mi bunlar? O paraya smsl tarzı küçük bir amfi alıp, kalan parayla da zevke göre piyasadaki zilyon tane raf tipi hoparlörden biri seçilebilir gibi geliyor bana.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Abi diğer konfigürasyonları bilmiyorum çok dinleme deneyimim olmadığı için ama A2 gerçekten ama gerçekten baya baya iyi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Abi 2350tl fiyatı var. Tek olayı amfi falan ugrasmadan direk bilgisayara bağlayabilmen. Halbuki ucuz bi amfi ayarlasan, 1500tl civarına dali zensor var daha ucuza spektor var, heco vikta var, baya seçenek var, şu an n11 de b&w 686 nın raf tip olanı var. Bunlardan dinleyerek birşeyler seçilebilir ve sanki a2den daha iyi olur gibime geliyo.
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Fiyatlara bak A5 almıştım ben 1000 liraya ikinci el mikinci el tertemiz çıktı valla. PC için de A2+ alma planım vardı o dönem alamadık şimdi hiç yanından geçilmiyor :/
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Stringray said: zaten siteye kalsak adamların stokları londra'nın high street müzik shop'larından iyi görünüyor sdfsd yalan olduğu belli yani bunu onboard'a nasıl bağladın peki? subwoofer'lı sistemler karışık bir de neyin nereye bağlanacağı belli değil, yok mu açıklayabilecek olan bu işleri? Abi nasıl bağladın derken anlamadım, 3.5mm-to-RCA kablonun 3.5mm tarafını ses kartına takıyorsun. Aşağıdaki resimde kutunun içinden çıkan kabloları görebilirsin. https://puu.sh/CcakO/7e14a5e49f.png Bu hoparlörlerin içindeki DAC'ı iyi değil. Onboard DAC'la çok daha iyi ses verdi yani bluetooth veya fiber optic bağlantıya göre.
samaella Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 ref monitörler o kadar flat değil ya software eq kullanırsın en olmadı. maudio av42
grinny Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Bırakayım; https://www.reddit.com/r/Zeos/comments/3nzift/guide_powered_studio_monitors/
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Oralara hep biz de baktık da o listede mesela ilk sıradakini Amazon göndermiyor, ikincisinin kronik sorunu var bozuluyor/yangın tehlikesi var, üçüncüde zaten 250-300$ aralığına gelmiş oluyorsun.
incredibull Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 referans monitöre girişecekseniz kullanacağınız odanın akustiğine de yatırım yapmalısınız.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum, aradığım şey çok basit, en yüksek sesteyken cızırdamayan, aynı zaman mikrofon ve kulaklık girişini bulunan fiyatı olabildiğince ucuz hoparlör arıyorum. https://www.trendyol.com/logitech/z130-5w-speaker-hoparlor-siyah-p-4236188?boutiqueId=411304&merchantId=107331 Şöyle bişey ile istediğimi elde etmiş olur muyum?
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 En yükses sesten kastın ne kadar yüksek ses? Ucuz istiyosan linktenini al ama mikrofon girişi olan hiç görmedim?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 en yüksek sesteyken cızırdamayan çok basit bir tabir gibi görünse de ...
Öne çıkan mesajlar