Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 14.Hafta: Beşiktaş-Galatasaray (02.12.2018)

Celtics

Öne çıkan mesajlar

Bu arada babamla takılayım diye az oturup izleyeyim bari bu zülmü dedim de BJK'yi ilk 25 dk falan beğendim. Dorukhan ve Pektemek açık ara takımın en iyileri bence. Yani savunmaya katkıları o kadar iyiydi ki GS'nin oluşmaya başlayan ataklarını o kadar tatlı bozuyorlar ki gerisi ortalama iş yapsa bile takım düzeni gayet işe yarar şekilde işliyordu. Gerisi klasik 4-2-3-1 boktanlığında gidiyor ama olsun.

Sıkıntı işte GS biraz daha önce çıkmaya başlayıp, bu adamların uzağından oyun kurmaya başlayınca gözüktü. İyi çözdü GS, bizimkilerde bayağı düştü oyundan. 5 dk daha olsa IY'de zaten GS her şekilde golü bulurdu. Gerçi herhangi başka disiplinli bir takımla oynuyor olsaydık zatne comeback olmuştu bile tahminen.

İkinci yarıda böyle gider, ŞG 1-1 olana kadar önlem almaz. Sonrasında bakalım ne olacak.

Ben Pektemek - Lens ve Dorukhan - herhangi bir defans oyuncusu bekliyorum ilk değişiklikler olarak. Takımı bir şekilde daha da çok bozup maçı GS'ye vermek zorunda çünkü.

Diğer yandan takım ilk yarının o kısmındaki gibi bir 25 değil, 10 bile oynasa gol bulur. GS geride çok açık vermeye başladı.

aslında tam Lens'lik maç, Quaresma'nın yerine alırsa erkenden yine kontrolü alır BJK
Sosyal ağlarda paylaş

aga vida ve eren'in pozisyonları nasıl aynı olabilir ya birinde kaleye giden topa uzak mesafeden kolunu bilerek yaklaştırıyor diğeri kaleden uzaklaşan top yarım metreden adama çarpıyor

caner ve necip'in ilk yarıda gol yedirememesi resmen piyango oldu, şenor şimdi değişiklik bile yapmaz bu anlamsız kadroyla devam eder

golden sonra maç gs'ye geçti, kenarda gönül, atiba varken cuma öğlen maçtan dönen adamlar sahada sürünüyor, böyle devam ederse gs rahat atar

quaresma da bir bok yapmıyor penaltıyı kullanmadı diye triplerde kesin
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

madcow said:

Cücü besiktasın penaltısı verirken bu arada soyle bi ekrana bakıp hemen geri kosuyor. Bize penaltıyı vermemek icin 30-40 saniye izleyip iceri ile tartısıp sonra vermiyor.

Bu bile pisligin boyutunu gosteriyor.

Ne alaka?

daha kosarken karar veriyor yani, ne demek ne alaka? eger boyleyse bir ayip daha ama bu ayiba sira gelir mi bilmem.

guzel oynuyoruz kazaniriz gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Vida penaltı değil neden, niyet yok, onu geçtim adamın haberi yok top nereden nereye vuruluyor noluyor, zaten uzaklaştırılan topu engelleme niyeti de olması mümkün değil. Bunların üstüne mesafe aşırı kısa. Adam daha farkedene kadar zaten top çoktan ona çarpıyor.

Bence şu tür pozisyonlarda tam tersini, formaları değiştirip hayal etseniz yine penaltı verebiliyor musunuz ona bakmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Vida penaltı değil neden, niyet yok, onu geçtim adamın haberi yok top nereden nereye vuruluyor noluyor, zaten uzaklaştırılan topu engelleme niyeti de olması mümkün değil. Bunların üstüne mesafe aşırı kısa. Adam daha farkedene kadar zaten top çoktan ona çarpıyor.

Bence şu tür pozisyonlarda tam tersini, formaları değiştirip hayal etseniz yine penaltı verebiliyor musunuz ona bakmak lazım

Niyet teoride önemli olsa da pratikte çok fark etmiyor. Eren'in de topun nereye gittiğini gördüğünü sanmıyorum mesela, kafayı yarıda çeviriyo zaten, kol refleks olarak oraya yöneliyo. Ama penaltı. Vida'da durumu değiştiren tek şey var, aradaki mesafenin çok kısa olması.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sen kuralları yeniden oku...

µh said:

Solozzo said:

Vida'nın ki el değil tabiki, 10 santimden Medel topa abanıyor ve el topa gitmiyor.

Eren'in ki de %100 penaltı, top üzerine gelirken omzunu ileri doğru ittiriyor.

Bu ikisi arasındaki farkı anlamayanlar futbol konuşmasınlar. Cüneyt bu kadar baskıya rağmen şahane maç yönetiyor.

senin bu dedigin 90lardaydi. suanki uygulamalara gore ikisi de penalti.
Sosyal ağlarda paylaş

Verdi maçı yine müthiş, bu herife kalp krizi falan şart acil bir şekilde ne kadar erken olursa olsun. Yoksa bu kulübün bu adamdan kurtuluşu yok.

İç sahada 1-0'a yatıyor elindeki kadro ile ya, abi çıldıracağım. 3 ön libero var maçta şuan.

izlemiyorum ikinci yarıyı akıl sağlığımı korumam gerek...

Hayırlı olsun GS'ye ve GS'lilere maç.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın yönetimden ben de nefret ediyorum, yönetim çok karaktersiz ve suçun önemli kısmı orada kabul ama Güven çıkarıp Atiba almak yönetimin rezaleti değil.

Ya çıldıracağım, izlemiyorum maçı aklıma geldikçe bir şeylere vurasım geliyor.

Bir tane karakterli yönetici yok mu şu takımda benim gibi hisseden çıldıracağım ya
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Dark senin de sırf Quaresma övmemek için Pektemek bile övdüğünü görmüş olduk bu maç sayesinde :P

Hücum pres falan yapıyor, sağdan atak başlatmayı engelliyor. Hücumda da pozitif şeyler deniyor beceremese de sadfkjas

Bence zararı yok ya, adama yapılan algı ve bu kadar çok kenarda tutulmasına rağmen bence beklenenden daha fazlasını veriyor her şeye rağmen.

seviyorum ben pektemek'i.

sağdaki yavşak gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...