Aceace Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 3 saat önce, Thraine_Numeheru dedi ki: Selam dostum , handmade dediğimiz ürünler son yıllarda çok rağbet görüyor.Özellikle bitkisel tabaklanmış derileri kullanmanı tavsiye ederim.Kullandıkça güzelleşir bu deriler.Yurt dışında özellikle amerikada bu derilere hastalar bir şekilde etsy den satabilirsen güzel para kazanırsın. Bende zeytinburnunda deri ceket ve shearling ceketlerden yapıyorum , istersen döken parçaları sana gönderirim çöpe gidiyor burada...ama parçalar 10 desiyi geçmez.Minimal tarzdaki ürünler için kullanabilirsin.Sipariş gelirse sana ayırıcam parçalardan amerikaya pilot mont yapıyorum , dana derisinden antik kahve falan. Oha adam Senkron'dan çıkıp deri ihracatçısı olmuş!!!!111 GURUR TABLOSU LAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 20 saat önce, Thraine_Numeheru dedi ki: Bende zeytinburnunda deri ceket ve shearling ceketlerden yapıyorum , istersen döken parçaları sana gönderirim çöpe gidiyor burada...ama parçalar 10 desiyi geçmez.Minimal tarzdaki ürünler için kullanabilirsin.Sipariş gelirse sana ayırıcam parçalardan amerikaya pilot mont yapıyorum , dana derisinden antik kahve falan. @-Deno- Yoksa Tom Hardy'nin jacket'ini siz mi yapiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 12 dakika önce, Masticore dedi ki: @-Deno- Yoksa Tom Hardy'nin jacket'ini siz mi yapiyorsunuz aynen deno geçen sene diyordu ama ses çıkmadı sonra :) . 17 saat önce, Aceace dedi ki: Oha adam Senkron'dan çıkıp deri ihracatçısı olmuş!!!!111 GURUR TABLOSU LAN!!!! Yok be çağlar esnaf olduk işte , iyi kötü birşeyler yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Yoksa yıllardır arzuladığım monta kavuşabilecek miyim? Ulan ilk gördüğümde vurulmuştum şu monta, geçtiğimiz sene resmen aniden moda oldu lan. Kadınlı erkekli herkes giyer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 uff five guys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 sen de baslik acip koysana yaw iki ornek. alalim hemen @Thraine_Numeheru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Yoksa yıllardır arzuladığım monta kavuşabilecek miyim? Ulan ilk gördüğümde vurulmuştum şu monta, geçtiğimiz sene resmen aniden moda oldu lan. Kadınlı erkekli herkes giyer oldu. aynen shearling son senelerde moda 1 saat önce, dasaaa dedi ki: sen de baslik acip koysana yaw iki ornek. alalim hemen @Thraine_Numeheru aslında ben daha yeni kickstarter kampanyası yaptim Reklam olmayacaksa buradan bakabilirsiniz modellere , zaten bitti kampanya ve 2 ay içinde imalata girip teslim edicem. Sizde bu arada sipariş verebilirsiniz size özel fiyat ayarlarız malum pahalı ürünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 @Thraine_Numeheru Yapabilir misiniz peki o monttan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: @Thraine_Numeheru Yapabilir misiniz peki o monttan? yaparız , gel dükkana bakalım bedenine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 On 01.04.2019 at 22:54, SARBAY dedi ki: Merhaba, deri tedariği konusunda bayağı zorluk yaşıyordum ama bir ayakkabıcıdan yaklaşık 1000 desi civarı farklı renklerde 2mm vaketa aldım bulunduğum şehir için uygun sayılabilecek bir rakama. Dediğiniz gibi bitkisel tabaklanmış deriler hem sağlıklı olması hemde zamanla görünüm açısından güzelleştiğinden herkesin tercihi oluyor. Teklifiniz için çok teşekkür ederim, gerçekten çöpe gidiyorsa siz herhangi bir şekilde değerlendiremiyorsanız ben alıp kullanabilirim tabii ki, çokta mutlu olurum.Antik deri özellikle de kahverengi antik deri en arayıpta bulamadığım ürün... Ama karşılıksız alamam, yaptıklarım arasından sizin karar vereceğiniz bir ürünü bende size hediye etmek isterim. Yaptığım ürünler veya modeller oturunca Etsy'de şansımı deneyeceğim. Kesinlikle Ülkemizdekinden çok daha büyük bir pazar payı olduğunu düşünüyorum "Handmade" ürünlerin yurtdışında. Aslında ihtiyacım olabilir yakın zamanda , birilerine promosyon cüzdan göndericem. Bende 300 desilik bitkisel tabaklanmış çantalık deri var antik koyu kahve alacalı.Ama çantalık olduğu için kalın biraz cüzdan yapabilmen için traşlaman lazım.Numaramı atıyorum pm whatsappdan görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 paticike özel birer tane mont yap gezelim kaliteli kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Arkasında logomuz da olsun hatta, caddede gezelim 5 - 10 kişi aynı anda giyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 1 saat önce, Fistan dedi ki: paticike özel birer tane mont yap gezelim kaliteli kaliteli 12 dakika önce, -Deno- dedi ki: Arkasında logomuz da olsun hatta, caddede gezelim 5 - 10 kişi aynı anda giyip. genelde biker modelleri yapıyorum , deri ceket için model tavsiyesi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 tyler durden ceketi var mı abi sizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 20 saat önce, Thraine_Numeheru dedi ki: Reklam olmayacaksa buradan bakabilirsiniz modellere , zaten bitti kampanya ve 2 ay içinde imalata girip teslim edicem. Aga senin montlar güzelmiş ya, İstanbul'a geldiğimde tükkana uğrayalım, adres falan yazsana topic e, sabit bi yerde dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 7 saat önce, Flassh dedi ki: tyler durden ceketi var mı abi sizde ? yapılır o , isteyen olmadı şuana kadar 6 saat önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki: Aga senin montlar güzelmiş ya, İstanbul'a geldiğimde tükkana uğrayalım, adres falan yazsana topic e, sabit bi yerde dursun. beklerim gelin , bi topic açalım ozmn @SARBAY güzel ürünlerin var paslaşırız , whatsappdan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 adam wowda uoda kastıgımız leatherworking'i RL'ye dökmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 21 saat önce, Thraine_Numeheru dedi ki: yapılır o , isteyen olmadı şuana kadar beklerim gelin , bi topic açalım ozmn @SARBAY güzel ürünlerin var paslaşırız , whatsappdan devam. Eyvallah çok teşekkür ederim. Bende her ne kadar çok içerik olmasa da İnstagram hesabımı paylaşayım en azından, hatta ilk mesaj editlense keşke oraya de eklerdim ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 @SARBAY modlardan rica et, eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 ekledim ilk mesaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 On 03.04.2019 at 11:51, Thraine_Numeheru dedi ki: yaparız , gel dükkana bakalım bedenine O linkteki monttan bende isterem. Tükkan nerde hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 On 08.04.2019 at 15:34, Sanguin dedi ki: O linkteki monttan bende isterem. Tükkan nerde hocam? PM atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2019 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aVYd3z8_460svvp9.webm Pişt lan. Şöyle şeyler yapın. Millet izleyince hoşuna gider alır belki. Ben Mini crossbow yapımını izlemiştim. Çok hoşuma gitti diye almıştım. Belki size de yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) deriyi bende severim,bi çanta için kapora verdim,fiyat vermiyim şimdi topa tutarlar.ama güzel ve ömürlük,çoluğa çocuğa miras Mayıs 28, 2019 mytheron tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar