Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GOTY 2018 (PC)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lancelion said:

zaten mevzu cikacaksa fallout 76 gibi gereksiz oyunlardan degil sphereci yobazlarin banlanmasi gerekliliginden cikmaliydi,,

kis
met

bir sey yazacagim da hangi factiondan oldugunu kestiremeden yemedi ehueh. "osi'de oynasaniza"cilardan misin, run uo'cu musun abi? sphere konusunda katiliyorum, yanlis anlasilmasin.

helal derail diye bir sey yoktur ama olsa uo derail'i olurdu
Mesaj tarihi:
easyUO'suz bakkala gidemeyecek runuo'cular, POL soyle iyi boyle iyi diyip kendi de inanmayan adminler, UO'nun hasi roleplay sunucusu diyip milord'dan selamin aleykum'e donusu iki gun surenler...
Mesaj tarihi:
arcane said:

bu sene fena degildi.

goty'da rimworld obur oyunlara sans birakmaz. yakin bile degil.

subnautica honorable mention.

bunda sıkıntı sey
rimworld o kadar uzun süre early acce4ssde kaldı ki resmen ben bu sene cıktıgını anlamadım
sanki 5 senelik oyun
Mesaj tarihi:
arcane said:

easyUO'suz bakkala gidemeyecek runuo'cular, POL soyle iyi boyle iyi diyip kendi de inanmayan adminler, UO'nun hasi roleplay sunucusu diyip milord'dan selamin aleykum'e donusu iki gun surenler...
şunu eve asacağım tablo yaptırıp
Mesaj tarihi:
tomkat said:

Cokomantis said:

bi de tomkat "firmaya niye bağlanıyorsunuz" derken, öbür taraftan tribünde maç izleyip kırık bira şişesiyle adam yaralayan falan biri çıkar umarım fghsdj

Evet dijital fanboylugu anlayamadigim icin kesinlikle manuel fanboy olmaliyim

trigger'lanmana gerek yoktu, keşke öyle bi ironi olsaymıştı diye demiştim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
arcane said:

Ah o günler, özlüyorum deliler gibi :(
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...