Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 YES! https://www.youtube.com/watch?v=P9-jf9-c9JM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 hiç izlemedim ben bunları. güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 mmh pixar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 bana artik animasyonlar eskisi kadar zevk vermiyo ya. ozellikle shrek 3 den beri ne biliim bir takim benzer cheesy espiriler, genellikle ezik ve mutsuz karakterin hikayesi ile baslayip, onlarin hero ya donusme seruveni, bir darbe aldiginda surekli saga sola boing boing diye carpip en sonunda ne oldu aq? surat ifadesi ile bakan karakterler. shrekin yenisi cikmis mesela, fragmanini bile izleyesim gelmedi. bilemiyorum altan. tldr; ya$landik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 how to traın your dragon kungfu panda baya guzel seyler var alsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 toy story'nin her türlü gideri var. her animasyon izlenmiyor maalesef, pixar dışı ice age, shrek falan pek sarmadı beni hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Son dönemde, htty dragon, inside out güzel işler. Önceden az öz çıkardı şimdi sayı çok kalite düşük malesef. Klasik tüketim çılgınlığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Eşek kadar adam oldum ama giderim ki buna vizyona girince :D To Infinity and Beyond! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Inside out en iyi Pixar animasyonuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 how to train your dragon'un ilk filminden bu yana daha iyi bir animasyon filmi izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar