Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 4.Hafta | Schalke-Galatasaray (06.11.18)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi de takımda herkes fantasikti pas atmaya kasıyor. Rodrigues ilk kez kanatta cizgiye basıyor. Mariano vermek ve oyunu acmak yerine 8 kisinin ortasında tek adama pas atıyor.

Rodrigues in en son ne zaman adam gectigini hatırlamıyorum heralde bi 10 mac falan oldu birini gectiginden beri.
Mesaj tarihi:
fb macini izleyememistim prensimi omeri bu macta izleyecegim kim cikti?

takim o kadar super ki schalke maca basliyor dedi ben odaya gecene kadar pozisyon kacirdik

omer nasil dondu su hareketi belhanda yapsa gif yaparlar, ilk SL maci mi adamin?
Mesaj tarihi:
ya neden herkes fantastik hareketler peşinde bu takımda anlamadım.herkes oyununu oynasa şu maçı rahat alırdık.aynı aptallığı fb maçında da yaptı bu mallar farka gidecek maçı bok yere vermiştik
Mesaj tarihi:
GS halısahaya çıkmış gibi oynuyo.

İşin komiği Schalke de halısahaya çıkmış gibi oynuyo.

Adam gibi ne diziliş var ne taktik iki takımda da, bam bum oynuyolar.

Ama Schalke atıyo, GS bakıyo.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Schalke kadar makine gibi oynayan bir takım turkiyede yok. Yapmaya calıstıkları sey bayagı belli oluyor her hucumda her topta her pasta.

Ezberlenmiş iki, hadi bilemedin üç tane serisi var abi adamların. Tak tak onu deniyorlar herhangi bir zaman topu alınca. Onun dışında bam bum.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Schalke kadar makine gibi oynayan bir takım turkiyede yok. Yapmaya calıstıkları sey bayagı belli oluyor her hucumda her topta her pasta.

anlat abi ne yapmaya calisiyolar senin gorup baska kimsenin goremedigi?
  • Yeni Oluştur...