paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Selam, Hanımın hevesle alıp sonra kenarda bıraktığı makinayı satıp tezgahta yer açayım dedim. Durgol ile tüm periyodik kireç temizlikleri yapılmıştır hatta satmadan önce son bir kez daha içeride yapılıyor :) Kozmetik olarak sorunsuz. Kitapçıkları falan da duruyor. Yalnız kablosunun fişi kesilip sigortalı UK tip fiş takılmıştır. Onu çıkartıp topraklı priz takıp göndereceğim. Fiyat 650TL diyorum ama tüm baltalar/teklifler kabulüm :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Selam, Kapsül haznesini ultrasonic temizleyici ile de temizledim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Balta niyetiyle yazmıyorum da, bunu biz 250 liraya almıştık. Şimdi fiyatları çok yükselmiş. Aynı şekilde evde duruyor bizimki de, gri olanı. Ultrasonik temizliksiz 500e veririm sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 her nevi ultrasonik temizlik işleriniz itina ile yapılır. 100 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 o değilde hanımın haberi var mı sattığından? Sonra sıkıntı çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Bu adam ne satıyorsa almak istiyorum ya. Yani ihtiyacım yok ama, o kadar temiz ve iyi kullanılmıştır ki yine de alasım geliyor. asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Selam, Dragonfire said: o değilde hanımın haberi var mı sattığından? Sonra sıkıntı çıkmasın. Yok :P Bunun yerini kesin Arçelik Telve ile falan dolacaktır : Ben fiyatı güncel ürün fiyatına göre verdim. 3-4 sene önce aldığımızda da 750-800TL civarına almıştım. 250TL'e oldukça uygun almışsın, takdir ettim. Daha yeni Promenader'a Lego Technic sattım. Temiz kullanıma o da kefil olur sanırım :) Her türlü teklife açığım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 sırf kargo paketleyişine tanık olmak için almak isterdim ama param yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 paramecium said: Daha yeni Promenader'a Lego Technic sattım. ne sattın ağbi sorması ayıp deilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Selam, 42025 Cargo Plane sattım. https://preview.ibb.co/jseDCq/u-ak.jpg Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Guzel paketlemişsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 ben bu konuyu bi takibe alayım sattığın makine hangisi bu arada, yandan süt köpüğü de yapan modeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Selam, Yandan süt köpüğü için buhar çubuğu çıkan; model ve renk bu: Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paramecium paketlemesine örnek; https://i.imgyukle.com/2018/08/03/rOxUS.jpg https://i.imgyukle.com/2018/08/03/rOYvQ.jpg https://i.imgyukle.com/2018/08/03/rOa6t.jpg https://i.imgyukle.com/2018/08/03/rOTTs.jpg https://i.imgyukle.com/2018/08/03/rO5Ab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 sipeyskeyk said: Bu adam ne satıyorsa almak istiyorum ya. Yani ihtiyacım yok ama, o kadar temiz ve iyi kullanılmıştır ki yine de alasım geliyor. asfas (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 sanssizsansli said: sırf kargo paketleyişine tanık olmak için almak isterdim ama param yok :p (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Ben de misal deneysel olarak yurtdisina gonderir misin demek istiyorum. Paket sağlam gelecek mi merak ettim adssddgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 baskan yurtdisinda daha ucuz yalniz. 80euro 90euro falan olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 O yüzden deneysel diyom ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Selam, Kargo fiyatına karışmadığım için sıkıntı yok sağlam pakette :D Yahu isteyen yok mu, fiyatta anlaşırız :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Selam, Fiyatı 600TL olarak güncelliyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Selam, Tertemiz alet, yok mu tembel işi kahve seven :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Müptelayız da para yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 paramecium said: Selam, Tertemiz alet, yok mu tembel işi kahve seven :P Saygılar. Kahve seviyoruz. Orada bir sıkıntı yok. Ama o parayla 20 kilo et alınır, french pressle yaşamaya da devam edilir diyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Selam, Fiyatta anlaşırız sıkıntı yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar