Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 classic almak istiyodum ben, meğersem bunu alınca classic de geliyomuş diye aldıydım. classicde uther party oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 archery tactics, warlock, castle fight, rabbits vs sheep. hatta bence dota da yapsınlar. dota2'yi oynayamıyorum zaten. ekranda hiçbir şey ayırt edemiyorum. dota1'e dönsem şimdi eskiden farksız oynarım, dota2'ye bi bakıyorum beynim kitleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 eski mapler çalışacak diyorlardı direk oynanır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 eski classicle yeni client uyumlu, custom mapler calısacak sadece son classic client versiyonunu desteklemeleri gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 ha ben de tek tek import mimport falan uğraşmaları gerekir de, bütün custom maplerle de blizz uğraşmaz diyordum. öyleyse iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 classic clientla reforged client aynı oyuna bile girebilecek ladder veya custom'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 https://us.forums.blizzard.com/en/warcraft3/t/1-32-0-4-beta-notes/11362 custom gameleri açtılar bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 release olsa da biz de oynasak. gerçi classicle de oynamak zevkli hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 abi bence görünebilirlik azalmış yeni oyunda. dün grubby'yi izliyodum reforged oynarken, bi camp temizledi yere tome düştü ama görmek inanılmaz zordu ki o da görmedi zaten. yani reforged yaptılar tamam da çok şey değiştirmişler ya. bu kadarına gerek var mıydı diye insan soruyor. wow'daki gibi bi visual upgrade yeterdi bence. modeller de değişmiş komple. bi beastmaster yapmışlar rexxar gitmiş garrosh koymuşlar yerine. neredeyse bütün heroların tanınabilir halleri gitmiş. blademaster, demon hunter, death knight. bi fight sırasında karakterleri birbirinden ayırmak çok zor geldi bana. eğer eski ve yeni oyun uyumlu olacaksa eskiyi oynamak daha kârlı olabilir o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 valla haklısın abi, butun redditin şikayet konusu bu zaten, modeller ayırt edilemiyor, o kargaşa sırasında unit'leri, hero'ları ayırt etmek çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 terrain de genel olarak kötü ya. mobil oyun gibi olmuş hiç sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Tome larda particle effect vs eklenmemişti henüz btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Heroların tanınabilir skinleri achievement tarzı bir sistemle açılıyor galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 bütün unit'lerde var sorun, daha çok design desicionsla ilgili sanırsam. modellerin böyle bi enlerini boylarını bükmüşler oynamışlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 The drums of war thunder once again. Wacraft III: Reforged—the recreation of Warcraft III: Reign of Chaos and Warcraft III: The Frozen Throne—will be available at 3 p.m. PST on January 28, 2020. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Bunu oynayan var mı yav, nasıl verilir mi 200 tl, ikibinlerin başındaki w3 havasını yakalayabilecek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 200 tl miymis bu hahah tam blizortluk hareket olmus gratz Frozen throne reforged da yapip bi 200 daha itelerler mi acaba? Sonra da timelinei bozmayip world of warcraft classic yapa... Oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 200 mü? Yanlışın vardır. Daha yeni AoE2:DE'yi 45 liraya aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Yok bu direk 30 eurodan başlıyor. İçine expansionlar dahil olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 (düzenlendi) zaten hatırladığım kadarıyla roc ayrı tft ayrı 10+10 eurodan satıyordu yavudi blizz. reforged ile 10 daha koymuş 30 yapmış her şeyi alabiliyosun sanırım. eski oyunları da hala veriyor mu bilmiyorum ama ben sevmedim hiç yenisini ya. bayılamadım 200 lira. 100 civarı olaydı anca. Ocak 9, 2020 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 pre-purchase olduğu için böyle değil di mi, yani 28 ini beklesek sonrasında g2a dan falan daha ucuza kapatır mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 (düzenlendi) zaten su modellerin tıknazlaşması ve ayırt edilememe sorununu çözmezlerse release'e kadar almayın. bütün reddit bu durumdan şikayetci, oyun içinde unitleri, heroları kim kimdir nedir ayırt etmek mümkün değil. Ocak 13, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Bu oyunda bir sikinti var ki Grubby WC3 yerine HOTS oynamaya basladi. Esimle oynuyoruz, ozlemisim falan diyor da yalan. Muneccim Grubby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 çıkmış arthas vs illidan çok kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar