pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Selam, uzun zamandır kişisel e başlık açmıyordum kısmet bugüneymiş =) Yeni bir şehirde yeni bir işim var(ar.gör üm). Çevremin nerdeyse hepsi başka şehirde kaldı. Okulda herkesin ayrı ofisi var, ben 2 kişilik bir ofisteyim ama diğer arkadaş haftada bir geliyor diyebilirim. Okulda herkes izole olduğundan muhabbetler mesai saatleri içinde kalıyor, dışarda görüşülmüyor. Yani mesai saatlerinde yüzde 90 yalnızım. Akşamları dışarı çıkabilecek 2 3 arkadaş var yani akşamları da yalnızım genelde. Bu durum beni işten de hayattan da soğutmaya başladı, mutsuz gezmeye başladım. Amaçsız hissediyorum ve bir şey yapasım da gelmiyor... Ne yapabilirim? Yeni "arkadaşlar" mı edinmeliyim? Çok teşekkürler: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 tinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 okulun kulüplere takıl yüzme dağcılık mağracılık tenis falan yok mu bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Sevgili, o da olmadı fuckbuddy edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 hangi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Entrikaların dedikoduların içine girince de yanlız kaldığın günleri çok özlersin... Bence aranma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 µh said: okulun kulüplere takıl yüzme dağcılık mağracılık tenis falan yok mu bir şeyler? Ben de bunu diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 sevgili yapıp daha mutsuz olma zamanın gelmiş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Mesai saatlerinde dırdır eden kimse olmaması, daha ne istiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Bende sevmiyorum tek çalışmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 araştırma görevlisiysen öğrenci kızlara yaz, sonra onlar sana şantaj yapsın rektöre giderim bana araba almazsan diye falan, heyecan olur. şehir nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Toplu cevap vereyim, sevgilim var, şehir İstanbul ve temel bilimciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 pii anadolu’nun ucra kosesi sandim istanbul cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 gsbhjgds yok yürüme zaten öğrencilere, hakkaten gidip tehditler şantajlar havalarda uçuşabilir. istanbul'sa kolay ya, az çok kafanın uyuştuğu biriyle "yea çıkışta iki bira mı içsek, maça da bakarız" diye şettirsen bile olur, zamanla onu da çağıralım bu da gelsin falan diye diye gider o. sonra bölüm başkanının arkasından konuşursunuz, o seni ispiyonlar falan. yine heyecan (tu) mmh paranoya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Cokomantis said: istanbul'sa kolay ya, az çok kafanın uyuştuğu biriyle "yea çıkışta iki bira mı içsek, maça da bakarız" Bizim almanca hocası alt sınıfları halısahaya çağırıp zkmiş böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 sen falan nası ar gör oluyon ya ülkeye bak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 eldar said: Sevgili, o da olmadı fuckbuddy edin. bu ne rahatlık abi bu kadar kolay mı bu dediklerini edinmek? çok mu yakışıklısınız abi biz mi çirkiniz bir tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Sevgilinle çık niye yalnızım diyorsun. O da başka şehirde kaldıysa yedek bulcan idareten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 escape said: eldar said: Sevgili, o da olmadı fuckbuddy edin. bu ne rahatlık abi bu kadar kolay mı bu dediklerini edinmek? çok mu yakışıklısınız abi biz mi çirkiniz bir tek tipsizlik değil abi yol yordam bilmemek. cute pp, wanna hang out? diye takılıyor millet. ondan sonra wham bam thank you m'am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 cute pp kısmını geçemiyoruz biz at hırsızı tayfası olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 yoksa gerisi gelir are you cola falan, hazırız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 cute pp ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 bırakın şu iki film izleyip urban alienation ayaklarını çıkın dışarı. dışarıda bir dünya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 ellerini yıkadıktan önce mi sonra mı çektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar