quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Garantiden değişecekse 6200 TL fatura ne onu anlamadım ben Garanti varsa 6200 niye var 6200 varsa garanti niye var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 su hasari garantiye dahil degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 dahil degil zaten garanti kapsaminda kalabilmesi icin ekledikleri yeni anakart ve montaj ucreti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Yuhara anakartı 6200 eden ne laptopuymuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 gaming laptop* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 abi macbook değil sonuçta, açıp yaparsın youtube ile bi kaç vida artabilir sadece o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 garantiden cikar iste oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 adam zaten garantiyi düşünmüyorum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 markayi editledim bazi gelismeler var olursa yazarim buraya da. garanti kapsaminda olmasi cok umrumda degil anakartta noktasal bi bolge hasar gormus kisa devre veriyor yeni anakart siparisi gumruge takiliyor.solusyon tamir 7-8 haftayi bulur dediler {: firca solusyon temizlemeyle olacak kadar kolay degilmis bide onuda gordum dun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 numerator'den tek bolgeye akmis 1 hafta oyle takilmis alet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Anakart nereden geliyorsa git al gel, sanki daha ucuza gelecek öyle tamir ücreti sdlfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 alet ne marka ama OEM yedek parça satan bir çok şirkette varsadece ana kartsa problem nette aratıp anakartı değiştirebilirsin ya da gg veya sahibinden de bakıp anakartı alıp değiştirebilirsinde bunlarda çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 bi önceki sayfada yazdim markayi editledim sonra. arkasinda sokulebilen bi pil yok o yuzden sıvı temasından sonraki ilk 4-6 saatte gecerli o butun temizleme olaylari. OEM olarak karti siparis edince gumruge takilma ihtimali cok yuksek dediler. servisten ciktiktan sonra teknik servisteki eleman geldi tahtakele'de bi yere yonlendirdi hi hosuma gitmesede mecbur gittim cok bi opsiyonum yoktu cunku 6200 vs harddiski kurtaririm bari oraya gittigimde ilk gun servise gittigim iki elemani gordum.servis calisanlariymis haftada 40 saat serviste kalaninda dukkanda calisiyorlarmis. 1500-2000lira bi ucretle servis ve garanti kapsamina sokup degistirebileceklerini soylediler kabul ettim bakalım nolcak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Gümrüğe takılsa nolacak abi ithali yasaklı bir ürün değil ki. Vergisi ödenecek ve geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 ^^^ That Kişisel kullanım için olduktan sonra sıkıntı yok. Gider alırdın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 yahu alıp almamak problem degil buldum zaten 350$a satiliyor ama onun gelmesi söküp montajı temizliği basindan beri iste bunu benim yerime yapacak bi bilgisayarci ariyordum cunku gercekten hic anlamiyorum cunku hani rami bile slota takamiyorum :3. cok hosuma gitmedi o scam olayi ama minumum süre ve fiyat olarak en geçerlisi o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 abi sen kartı getir herhangi bi bilgisayarcı takar yane en kötü dürüm karşılığı forumdan biri bile takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 halloldu bu arada servis garantisi de devam ediyor sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 up!! kola değil de su dökülmesinde böyle bir şeye gerek var mı ? ne yapmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 aynı şeyi yapman gerek, saf izopropil alkolle temizlenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 alkol korozyon yapar suyla temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 firca + az saf su ile temizle, (dokme tabii ki suyu ustune. klima suyu da olur :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 applev0dka said: up!! kola değil de su dökülmesinde böyle bir şeye gerek var mı ? ne yapmak gerek benim macbook pro'ya 50'lik bira dokuldu, icini acip logic board'u 6-7 ay once saf su (klima suyu :D) ile temizledim. ustundeki fazla suyu yine fircayla aldim. 1-2 gun kurumasi icin golge yerde biraktim. su an cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar